Skoči na vsebino

poraba

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

hm, jst pa mam eno dilemo....moja 6ka ma mal ?udn BC... ka?e mi povpre?no 8,7 l porabe, ko pa tankam in prera?unam, je pa tm cca. 6,6l ... a je mo?no tako odstopanje?

To JE normalno, sam vseen ima? veliko porabo za navor.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• Odgovori 135
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ah no, 6.6 pa res ni velika poraba za navor :P:)

hehe, ne mu nasedat, ker sam mal prca :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

hvala za odgovore... ok, mal lahka la?e... na opel signumu mi je lagal ra?unalnik za cca 4 dcl maximalno... kazal je malo manj... sam tole odstopanje mi je pa mal 2 much se mi zdi... sem se pa danes ustavil v btc ju na mazdi in so rekl, da so pred dvemi dnevi dobil nov software, tko da ga grem drug teden gor dat...

aja, ?e 4tkm bom imel na 120k glavni servis? kdo predlaga kak servis v lj, da naredijo dobro in relativno ugodno pa po?templjajo tut knji?ico zraven? pa ?e lahko na zs sporo?ila, ker no?em smetit teme poraba s to temo... se opravi?ujem!

lp janez

• 2 tedna kasneje...
Napisano

v enmu tednu skuris tank.... :danzoman:

sej to ga ?e jaz... pa sem na mali porabi :blush:

33112_1.png

Napisano

mel lepo porabo > Ljubljana > ?ez korensko sedlo v beljak pa potem gor cez tunele (ki jih btw spet prenavlajo) v Mamling (neke sever avstrije) 6.9l ! :) ves vesel prsu u slovenijo in sel se v italijo na koncert u nedeljo zvecer :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.