YavarYe X6V6 Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 hm, jst pa mam eno dilemo....moja 6ka ma mal ?udn BC... ka?e mi povpre?no 8,7 l porabe, ko pa tankam in prera?unam, je pa tm cca. 6,6l ... a je mo?no tako odstopanje? To JE normalno, sam vseen ima? veliko porabo za navor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 Ah no, 6.6 pa res ni velika poraba za navor Citiraj
Boss Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 Ah no, 6.6 pa res ni velika poraba za navor hehe, ne mu nasedat, ker sam mal prca Citiraj
Boss Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 Je lagal sam ne za dva litra :ne vem: Citiraj
SpEkTr Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 Men la?e cirka 2,3 deci..ka?e preve? Citiraj
J.J. Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 hvala za odgovore... ok, mal lahka la?e... na opel signumu mi je lagal ra?unalnik za cca 4 dcl maximalno... kazal je malo manj... sam tole odstopanje mi je pa mal 2 much se mi zdi... sem se pa danes ustavil v btc ju na mazdi in so rekl, da so pred dvemi dnevi dobil nov software, tko da ga grem drug teden gor dat... aja, ?e 4tkm bom imel na 120k glavni servis? kdo predlaga kak servis v lj, da naredijo dobro in relativno ugodno pa po?templjajo tut knji?ico zraven? pa ?e lahko na zs sporo?ila, ker no?em smetit teme poraba s to temo... se opravi?ujem! lp janez Citiraj
Ploki Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 tell me about it.. kandidat za plin ane? heheh Citiraj
Boss Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 v enmu tednu skuris tank.... sej to ga ?e jaz... pa sem na mali porabi Citiraj
bleki Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 mel lepo porabo > Ljubljana > ?ez korensko sedlo v beljak pa potem gor cez tunele (ki jih btw spet prenavlajo) v Mamling (neke sever avstrije) 6.9l ! ves vesel prsu u slovenijo in sel se v italijo na koncert u nedeljo zvecer Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.