Skoči na vsebino

BOBI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ejga stari moj,VSE NAJBOLJ?e ti ?elim,pa da se ?imprej spet na kakem :cheers: dobimo.

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

vse najbolj?e !

post-11-1216961682_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnaj :cheers:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Majster tako se dr?i ?e naprej, pa kako zeleno flasko si lahko tud v mojem imenu privo??i?. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

oooo mojsteeeeer :rispekt: happy b day pa da se ti vse ?elje uresni?jo :rozico: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :cheers::pepsi: fajn praznuj :vesel:

If in doubt, flat out... 

Napisano

vse naja naj!!!! :mi pijemoo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

VSE NAJBOLJ?E, BOBI!!!

?E NA MNOGA LETA!!!

:danzoman::bravo: :mi pijemoo: :ouje:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

?efe vse naj naj!! :mi pijemoo:

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

Hmmm,mene pa malo skrbi ?e za Bobija.....namre? ?e zaj se ni kaj oglaso.....da ni blo preve? La?kega?? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Cigan in doktor kupita sosednji parceli, obe iste velikosti. Doktor začne gradit hišo, cigo ga pa posnema (sune načrte) in začne graditi enako hišo. Doktor položi tlakovce, cigo položi tlakovce. Doktor si omisli kovano ograjo, čez dva dni so mojstri že pri cigotu in švasajo.... Po šestih mesecih stojita v ulici dve popolnoma identični hisi z identično urejeno okolico. Doktor in cigo se srečata na ulici in vpraša doktor cigota: - "Čuj, kaj ti misliš koliko sta vredni najini hiši, če bi jih zdaj prodala?" Cigo pa odgovori: - "Tvoja milijon, moja pa 2 milijona!" Doktor začudeno: - "Zakaj je pa tvoja vredna enkrat več kot moja??" Cigo: - "Hja, moja ima za soseda doktorja, tvoja pa cigana..."
    • Take neumnosti niti AI ne spravi skupaj...   Želja je bila taka: na en vtikač montirati dva kabla. En kabel gre desno 3 metre in na njem je samo ena vtičnica, v katero je priklopljena ena lučka, nato pa gre kabel še tri metre naprej, kjer je spet samo ena vtičnica, na kateri je modem za internet. Drugi kabel gre levo 3 metre do pisalne mize, tam pa je na njega priklopljena razdelilna letev s stikalom. Vtičnica je namreč za kavčem, pa bi razdelilec kavč preveč odmaknil od zidu, zato sem želel čim bolj "ploščat" začetek.   Ko sem v sobi vzel podaljšek iz vrečke in začel odpletat, sem našel samo en vtikač in nobene vtičnice. Oba konca kabla sta bila pripeta v isti vtikač in kabel je bil v bistvu zanka, brez drugega konca...
    • Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...   Možakar nikoli ne hodi v tisto trgovino, a parkira pa na parkirišče od trgovine, se pravi na tuje parkirišče, ne na parkirišče tistega, kamor je namenjen. In potem se še usaja, ko se lastnik parkirišča ne strinja s tem. Kot da bi prišel nekdo k meni na dvorišče in tam parkiral avto ter šel k sosedu na obisk. Po moji kmečki logiki je to motenje posesti in po zakonu lahko pokličem policijo. Ali pa poiščem kakšnega odvetnika in od njega direktno zahtevam 50€ odškodnine...   In zdaj je tri strani foruma nerganja, kakšen je lastnik zemljišča, ki nekomu ne pusti kar tako parkirati tam gor...   Saj pravim, kmet an s hribu doma, pei ne zastopm... Spomnim se, da je bila nekoč tu neka država, v kateri je bilo vse naše. Ma ti časi so minili. Nekateri tega očitno tega še ne vedo. Bog si ga vedi, kje so bili takrat, ko se je to spreminjalo... In imajo zdaj težave, ker lastnik parkirišča dovoli, da pri njemu parkirajo samo tisti, ki pridejo k lastniku in ne kar vsi od kraja...   Ali pa imajo določeni samo BMW-kompleks: drugi naj se držijo norm in pravil, jaz sem pa nekaj več pa lahko delam, kar hočem in naj bodo drugi veseli, da jim sploh dovolim biti blizu, ko se nekje nahajam...
    • Aha, ja, seveda...   Ti ga lahko treščiš po gobcu, se boš že izmazal. Ma da policaj trešči nekoga po gobcu, bo pa takoj imel četo odvetnikov nasproti, ki bodo ugotavljali, ali je šlo za prekomerno uporabo sile. In bodo to tudi ugotovili in ga vsaj suspendirali. No, če nekdo policaja ustreli, potem ga lahko ta policaj trešči po gobcu, prej pa ne...    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.