Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. Citiraj
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Ja, sve?ko brez navojev Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. So tud bolj po?asne al pa bolj hitre varijante, kakor ti pa?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. pejt v ?par pa ga kup..mislm da pride okol 15 eur, drga? ma? pa cene v nedogled ...razn ?e kej ?ivgla za gret najd?, zna bit dra?ji ampak so obnovljivi viri, bo? ekolo?ka Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Na mimo vrste gledam pralni stroj ki ima poleg za darilo kalorifer? Na vse so mislili da zenska pere in da jo ne zebe.. He he kok bojo padale batine... Se ena sarkasti?naZakaj zenska ne potrebuje ure? KEr jo ima danes ze vsak sporget.... Sej tvoja to ne bere, ali pa? ups bogi Bom pojamru namest ajvarja - M6 2.3 sucker tudi nima povratnega voda bencina :):) Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod? Citiraj
LabiGT Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 webasto ga jebe? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit.... jaz mam tud isti problem... vsakic mislim da sem si lepo zastavil pa vseen moram sprot v trgovino (govora je o hrani a ne ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit....Sej bo kmal z nami pa bo povedal.......... Ah ni problem ?tacuna, cajt, ?e dela? na "projektu" 2-3 ure na dan, pol se zna malo zavle?t. Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod? Da bi dubu benz za vebasto, samo pa? mi je vzelo en popoldan da sem profi zvedel odvzem benza iz rezervoarja in napeljal cev in ?trom za napajanje ?rpalke. Ker sem picajzlast sem si rs vzel ?as in naredil tako ?e ne bolje kot profi vgrajevalci. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 ?e 2 tedna pa bom moral lepih 95 EUR za novo nalepkico odkartat, bednikom z gnilim cestam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 a si jo vpra?al kako je sploh naredla izpit? A sede al na hrbtu Citiraj
BOBI Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 evo sn se malo spilal z nalaganjem nadgradnje za garmina adriaroute 2.30 in sedaj ko vklopim mi ne odklene zemljevidov kdo bi mi lahko to odklenil ali pa najrajsi pobrisal in nalozil vse najnovejse kaj je trenutno na razpolago ker to mi ne gre od rok tak kot sraufanje s tehniko sn skregan malo Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 ko smo pri upgradih, boss kdaj me bos kaj upgradal menjam cevape za upgrade garmina Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 ko smo pri upgradih, boss kdaj me bos kaj upgradal menjam cevape za upgrade garmina np, kdaj smo zdej ponovno zmenjeni za ?evape? Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Katastrofa, spet ni blo skor ni? spanja, pa ?e ?enska te?na k zmaj, jutri pa grem ?e nazaj v slu?bo, total izmu?en! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 np, kdaj smo zdej ponovno zmenjeni za ?evape? meni je v bistvu vseeno, sem pa tukaj do cetrtka, pol grem spet v KS/MK sreda npr. ob 17:00 ? jures, se kdo drug? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 evo sn se malo spilal z nalaganjem nadgradnje za garmina adriaroute 2.30 in sedaj ko vklopim mi ne odklene zemljevidov kdo bi mi lahko to odklenil ali pa najrajsi pobrisal in nalozil vse najnovejse kaj je trenutno na razpolago ker to mi ne gre od rok tak kot sraufanje s tehniko sn skregan malo Rabi? ID naprave in ID mape katero ?eli? nalo?iti ampak od kle naprej bi blo bolje, da greva na ZS. meni je v bistvu vseeno, sem pa tukaj do cetrtka, pol grem spet v KS/MK sreda npr. ob 17:00 ? jures, se kdo drug? Mal mi bo ?lo na tesno ker mam ob 19:00 rekreacijo. Zdej je opcija al da smo res ?ist to?ni al pa da se zmenmo recimo za jutri. Katastrofa, spet ni blo skor ni? spanja, pa ?e ?enska te?na k zmaj, jutri pa grem ?e nazaj v slu?bo, total izmu?en! bogi Na konc bo? ?e ugotovu, da je slu?ba sploh ?ist cool in pravi mir. Citiraj
LabiGT Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 jutr je tud kul, moj fuzbal je sele ob 20.30 tko da ni panike Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Se pravi jutri ob 17:00 - kje pa? A ?e kdo pride? Citiraj
LabiGT Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 napoli - boljsi so jutr 17:00 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 @Boss - tut jz mam ?edalje bolj tak ob?utek (?e se mi le ni tuma? nujnih zadev nabral v preteklih dveh tednih)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 pred upgradeom si mel unlock kodo? Ce ja uporabi isto ne nisem sn ga kupo z nalozenim adriarutom takrat predlani ze novembra 2008 Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Priklopi Garmina na ra?unalnik in odpri mapo z imenom garmin (lahko tudi na vstavljeni kartici, ?e jo ma?). Poi??i datoteko z imenom mapsupp.img, ki mora biti dolga od 80-110MB (odvisno od verzije AR). ?e je poleg te ?e datoteka z imenom mapsupp.unl potem ima? piratski AR in ne rabi? drugga kot, da skopira? image nove verzije preko tega in bi moralo delovati. ?e mapsupp.unl datoteke ni potem je velika verjetnost, da ima? legalen AR in rabi? le 25 mestno kodo, ki bi ti jo moral dati prodajalec. ?e ti jo ni potem se bo? spet moral zate?i v svet gusarjev in si zgenerirati to kodo. Ampak od tu naprej pa res ne bi na javnem forumu razlagali. Citiraj
x-layer Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Fantje po?akajte ?e par dni, vsak ?as bi naj pri?el ven AdriaRoute 3.0. Sicer so napisali, da bi naj dal nadgradnjo gor konec decembra, ampak zgleda da ?e nekaj ?trikajo. Malo ?e po?akajte, da nebo Boss 2x ?evape jedel Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.