Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:( pa kaj res eni nimajo si kaj zacet pa rajsi avte drugim unicujejo vsem roke potrgat banda :angry:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

to bi blo treba za?et rokice trgat taki objesten?em.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Jz pa lih prispel na delovno mesto, pa spet tle gradbinci pod oknom tak hrup izvajajo, da bom usak cajt znoru! <_<

Aja zamudu sm pa skor urco in pol (osebne zadeve)! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mah sej ne bo ti hudga, eno urco dobro bo trajal, pa na koncu vam sugerirajo odgovore, tko da kdor tega ne polo?i, je res kmet brez zemlje! :harhar::blush::P

Napisano

Mah sej ne bo ti hudga, eno urco dobro bo trajal, pa na koncu vam sugerirajo odgovore, tko da kdor tega ne polo?i, je res kmet brez zemlje! :harhar::blush::P

Se strinjam ja, samo tako no, bolje da bi ?el v kafano na sonce za eno uro :) hehe

Napisano

1,5 let star BOSCH S4 ne dela ve?... :P v soboto na meritve alternatorja, ?e je OK, pa menjava akumulatorja v garanciji...

danes prvi? v ?ivljenju uporabil MES, v vsega 20 minutah je blo re?eno :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

1,5 let star BOSCH S4 ne dela ve?... :P v soboto na meritve alternatorja, ?e je OK, pa menjava akumulatorja v garanciji...

Logi?no ?e pa nem?ko robo tla?i? v japonca. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ni kompatibilna :lol:

33112_1.png

Napisano

ja ka pa naj dam? originalnega za 224 EUR ?

LP KAALman

Napisano

zagonska mo? je bila 15%... DOBU NOVEGA brez dodatnih podvpra?anj... here goes another 2 leti... :)

LP KAALman

Napisano

Izgleda je bil tak dan. Jaz sem v petek pri?el iz slu?be pa ugotovil, da se mi je nekdo prav lepo naslonil na odbija? Klijota. Oziroma potegnil po robu desnem ko je ?el o?itno ven iz parkiri??a ali pa parkiral notri in je ?el preblizu. Saj sem skoraj vse lahko spoliral ampak je pa ?e vseeno ostala ena ?rta ker nima ve? barve.

Pa ravnokar sem uveljavil parkiri??e za eno vdrtino na boku. :whatever:

Kako ironi?no, jaz sem tudi opazil lepe praske po sprednjem odbija?u, na isto foro kot pri tebi. Kak?ne barvo ti je pa pustil? Pri meni je bila ?rna.. <_<

panoramska.jpg
Napisano

Kako ironi?no, jaz sem tudi opazil lepe praske po sprednjem odbija?u, na isto foro kot pri tebi. Kak?ne barvo ti je pa pustil? Pri meni je bila ?rna.. <_<

Da ni bil isti avto ker pri meni je bila isto ?rna ?rta. :huh:
Napisano

hmm...senzor je tista ?rna pika kjer je ?pegu naliman. Mogo?e to da si jo dal malo na zatemnjeno steklo?? ?eprav vseeno bi bilo lep?e ?e bi jo dal na levo zgoraj oz. levo spodaj :) pa ?e Darsovc ni? ne maha ker jo lepo vidi. :)

Napisano

Ne me basat... a tolk to vpliva? Sej ga nisi prelepil pa svetloba nanj pada iz vseh strani - kr ne morem verjet, da je tolk ob?utljivo.

33112_1.png

Napisano

Eh beda, u?eri sm do 23.30 bedel (oseba ki to po?ne je v tem primeru BEDNIK), pa gledu Talente in nakonc iizmed 10-ih finalistov zmaga lih oseba, keri sm nejmn privo??u izmed vseh aktualnih, torej gd?. Lina Kukuruzović! :blush::hudicek::vskalo:

Napisano

moja tudi gledala vnweto, jaz sem malo ?kilu zadnjih 20 min. nasplo?no brezveze, finale glup za znoret,vse predolgo itd.

v finalu pa itak 3 od desetih samo zaradi usmiljenja: fanika, tisti kao to?e in tamala. osebno brezveze. maja( sramezljiv ) in tisti althat in ko?arkarji so bli meni zakon.

mala bo itak v naslednjem letu spremenila glas i dvomim da bo tako angelska kot je bla zdej. pa? ima otro?ki glas,vsak otrok je prikupen pri teh letih :rolleyes:

no vsaj 50k ? sop star?i spravli v ?ep.

konc koncev pa boli nas k. gremo na pla?o! :P

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

Teh 50k? bo ?akalo na ra?unu, do njenega 18 leta verjemi. Soseda je prijavila tamalega takrat starega cca 6 let na takrat famozni podarim dobim, do konca ?ivljenja mese?no rento in je pa? sre?ka zadela. Zdaj se pa denar lepo kopi?i in bo kmalu lahko vzdignil ke?. Ven lahko vzamejo star?i le ene 100? torej nekaj v stilu otro?kih dokladov, ?e ho?ejo kaj kupiti (zanj) morajo prilo?iti ra?une in ?e prej dati pro?njo.... O ?tipendiji lahko le sanja, ker ima pa? "svoj" denar. Skratka ni tako enostavno.

Napisano

Pa ?e davkarija pobere dolo?en dele?, ne vem al 20 posto al kok ?e? <_<

Napisano

?e se gre po naslovu oddaje, da se i??e talent pol ni kej, ker tamala je resni?en talent, da pri 7 letih poje te?ke pesmi z angle?kimi besedili. Koliko 7 letnikov je sposobno kej takega?

Drugi del resnice pa je ta, da je zanjo ta zmaga veliko prezgodnja in da njen ?as ?ele prihaja in da je ogromno glasov dobile zaradi prisr?nosti, kar nedvomno je.

Druga?e pa nagrada sploh ni bistvo ampak je za vse te udele?ence, sploh za finaliste to edinstvena odsko?na deska za naprej samo zgrabiti jo morajo. To je vredno bistveno ve? od nagrade za zmago tako, da na koncu je v bistvu vseeno kdo je zmagal.

33112_1.png

Napisano

Moji aduti so bli; Maja Keuc, Maestro in Petr Vode, mal tut Veseli Alen, medtem ko tamala je ?e zdej rahlo naduta in bo verjetno od u?eri?nega ve?era dalje prepri?an da se ne vrti Zemlja okol Sonca, ampak da je sama use planete u kontro zavrtela! <_<:blush::harhar:

P.S. - mal sm pa mogo?e tut nacionalista, pa mi ?e zato ni kul, ker izbiram SLO talent! :bravo:

Napisano

No ja o nadutosti tamale ne vem (osebno se mi zdi zelo posre?ena in iskrena vpra?anje je pa kak?ni so njeni star?i) ampak mi je bil pa Alen definitivno antipati?en ker se je rinil naprej s tem, da zna pa? delati otroke in se je ljudem smilil.

?e dobro, da nismo v USA ker bi bila ?ez dobrih 5 let ?e na prvi rehabilitaciji. :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.