Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hja - u to mazdo sm investiru ve? k 1500? svojh financ in mi ni vseen, ?e se ji kondicija slab?a! :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hja - u to mazdo sm investiru ve? k 1500? svojh financ in mi ni vseen, ?e se ji kondicija slab?a! :(

to pa res boli :(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Na zadnjih sopotnikovih vratih cca. 7-8cm ?rta potegnjena s klju?em :whatever: spet fou?arija....jaoooo, bo treba kasko uveljavit.

Napisano

ma ne, folk ki se zna?a nad avtomobili... pa ki ne znajo na parkingih vrat odpira pa ki prepikujejo gume

teb so prepiknal gume? U CE slu?ajno?

Na Lavi pred ?elezni?ko postajo, ko so bloki je en stanovalc enmu nestanovalcu tam prerezu gume ?e 2x :vskalo:

Napisano

neh, v velenju, sam ni bla prerezana ampak prav prepiknjena sam to ?e zadni? kake dva mesca nazaj, prej sm komentiru ko je grega zajoku da je ris fasu

Napisano

neh, v velenju, sam ni bla prerezana ampak prav prepiknjena sam to ?e zadni? kake dva mesca nazaj, prej sm komentiru ko je grega zajoku da je ris fasu

sam res nvem kaj je s tem folkom, da se ti gre nad avto zna?at. Pi*** prid do mene, ?e ma? kej za povedat, ne pa takle :vskalo::whatever:

Napisano
:P ?e naslov napi?i pa pridem ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

sej si mi mel na parih meetih prilo?nost kej povedat :P

nisem bil jaz :)

zame?al si me hehe

attachmentzbg1.gif

Napisano

Sem se s te?kim srcem lo?il od dinar?kov... pa je ?lo ve? k jurja ? za registracijo... :(

Sm pa vsaj enkrat vidu kak 500din od ojrov zgleda...

...Pa se nach ne pusti klonirat... al pa da bo one solde za 5? ?e kake 0 nalezu, ko se je v dnarnci valal. :blush:

Napisano

Jst sm letos dal sam ta nujno zavarovanje (brez parkingov in podobno) pa me je vse skup pr?lo cca 650? (pa mam 25% popusta se mi zdi).

Za motor pa dons 190? (brez AO+ - ker je tist dodatnih 180? :huh: ).

Napisano

Sm zdele naredu izra?un na netu pri triglavu - polni kasko bi me pr?u 1.519?. Pa ?e pri?tejemo cestnino, tehni?ni pregled,... pa bi blo cca 2.000?!

S tem bi teoreti?no podvojil vrednost avta! :D

Napisano

heh, je rekla ena stara teta ko ma Golfa II: lansko leto sm ga ?e dala kasko, letos pa ne ve?, ker so mi rekl, da se mi ne spla?a XD :hohoho:

Napisano

js mam 67e/mesec.. parking, svetila, stekla.

parkinga pa js ne dajem ve?, ker more bit avto prov butnjen, da ti ga upo?tevajo, risov pa sploh ne upo?tevajo

Napisano

parkinga pa js ne dajem ve?, ker more bit avto prov butnjen, da ti ga upo?tevajo, risov pa sploh ne upo?tevajo

katera zavarovalnica??

V kratkem pi?im na triglav zaradi tiste ?rte potegnjene s klju?em....pa naj da pod vandalizem al pa parking, mi ?ist dol visi, je pa ?e par stvari za popravit na vratih, glede na to da so mi tudi na parkingu pobutali in ej vdrtina dolga cca. 15cm in se od strani prav grdo vidi, ko direkt pogleda? je pa ni videt. Ma da vse po?timajo, mamicu***je**, ?e ?e pla?ujem jurja na leto za vse skupaj.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
    • Me kliče žena: "Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."   Nekaj časa poslušam, nato vprašam: - "A je zlo hudo?" Ona odvrne: - "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
    • Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži: - "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'." - "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
    • Sj vem, kmet an s hribu doma, samo... ... ... Izobraževalni program našega šolskega sistema ni več tisto, kar je bil... Vsak je že lahko profesor, kakšno znanje posreduje dijakom pa ne skrbi nikogar! Sploh jim ne gre več verjeti! Moj sin je padel na izpitu iz BIOLOGIJE. Vprašanje je bilo: "Kaj najdemo v celici?" Odgovoril je: "Tatove, preprodajalce drog, tihotapce, morilce, ... " Menda odgovor ni bil pravilen ... Kam smo padli?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.