Jump to content

Jamralnik v2

Create short link

Recommended Posts

Posted
pred 10 urami je Slivka napisal:

To bo pa @Tilen5 povedal, če se mu je kaj prikotalilo na dvorišče...

aja to je šviginlo včeraj mimo?,..sm mislil da se kune gonijo

• Haha 5

image.jpeg

Posted
pred 13 urami je Janez007 napisal:

da se nista 2 gumi odkotalili v dolino? 😀

Ne nista se odkotalili v dolino. Odkotalili sta se ... ... ...

Torej, danes so ugotovili, da sta bila k meni poslana dva paketa, vsak po 22 kg. Pošiljatelj naj bi bil isti. Ampak...

En paket je prišel iz Španije in ga vodijo kot dostavljenega na moj naslov (čeprav nisem podpisal prevzema).

Drugi paket je danes prišel iz Slovaške v Ljubljano in bo jutri dopoldan pri meni.

Glej, sm kmet an s hribu doma an ne zastopm, ki se j dogajalo s tem gumam... Pa sej bojo nardile več kilometru, predn pridejo do mene kt pa pole na našem FucksWagnu...

• Haha 5
Posted

Tak redka roba, da noben v EU ni imel 4 C pnevmatik. Pa so pač vzeli 2 po 2 😆

• Like 2
Posted

Pa glej, da boš dal dve pa po dve skup, da ti nebi potem avto šel malo počez.... 😂😉

• Haha 2
Posted
pred 2 minutama je Slivka napisal:

Pa glej, da ne bova midva prišla skup, da ne bi ti potem šel malo počez...

Lopata pa to...

Season 3 Episode 13 GIF by The Simpsons

• Like 1
  • Wow 1
Posted
pred 2 urama je Slivka napisal:

Pa glej, da ne bova midva prišla skup, da ne bi ti potem šel malo počez...

Lopata pa to...

Tolk, kolk si jo @Boss-u obljubo, te lopate več ne bo.... 😋😉

• Love 1
Posted

Veš, profesionalni igralci golfa imajo kar voziček, da prevažajo palice naokoli.

Samo toliko, da napeljem asociacijo...

Posted (edited)

Samo, njihov voziček dela, tvoj pa ... a je še v Kopru?  :D

Edited by Matick
  • Haha 5
Posted

Mislim, da se nismo razumeli...

Z omembo vozička sem hotel povedat, da imajo igralci golfa več palic s seboj. Tako imam tudi jaz več lopat. Torej se ne preveč zanašat na to, da @Bossa lovim z lopato za sneg. Imam jaz še druge lopate.

Kar se pa FucksWagna tiče, pa zdaj stoji bos v domači garaži...

• Like 1
  • Haha 2
  • Wow 1
Posted
pred 9 urami je Slivka napisal:

Torej, danes so ugotovili, da sta bila k meni poslana dva paketa, vsak po 22 kg. Pošiljatelj naj bi bil isti. Ampak...

En paket je prišel iz Španije in ga vodijo kot dostavljenega na moj naslov (čeprav nisem podpisal prevzema).

Drugi paket je danes prišel iz Slovaške v Ljubljano in bo jutri dopoldan pri meni.

Stari, pa a ti sploh veš kaj si kupil? ?zmeden? To je neki strašno redkega očitno in so izbrskali neke stare zaloge al kako? Tole ne bo dobro. A si kej DOT preveril na tistih dveh, ki ju že imaš?

Da ne bo na koncu še tvoja najstarejša lopata imela novejši DOT.

• Like 1
  • Haha 3
  • Sad 1

33112_1.png

Posted
pred 10 urami je Slivka napisal:

Ne nista se odkotalili v dolino. Odkotalili sta se ... ... ...

Glej, sm kmet an s hribu doma an ne zastopm, ki se j dogajalo s tem gumam... Pa sej bojo nardile več kilometru, predn pridejo do mene kt pa pole na našem FucksWagnu...

Kje si pa narocil gume?

• Like 1
Posted
pred 23 urami je Boss napisal:

Stari, pa a ti sploh veš kaj si kupil? ?zmeden? To je neki strašno redkega očitno in so izbrskali neke stare zaloge al kako? Tole ne bo dobro. A si kej DOT preveril na tistih dveh, ki ju že imaš?

Da ne bo na koncu še tvoja najstarejša lopata imela novejši DOT.

Na eni sem preveril DOT in piše 1924. Upam, da to ne pomeni, da so stare 100 let...

Na ostalih še nisem preveril, ker še nisem odprl paketov...

Posted

To je OK... ta je frišna. Kaj pa ostale? Zanimivo je namreč to, da ti kompletirajo zadevo celo v različnnih državah. To dvomom, da je že kdo doživel. :nevem:

• Like 2
  • Haha 1

33112_1.png

Posted

Če pa že delajo tako, pa vsaj ne očitno in vse prvo na sebe naročijo.

• Like 1
Posted
pred 11 minutami je Boss napisal:

To je OK... ta je frišna. Kaj pa ostale? Zanimivo je namreč to, da ti kompletirajo zadevo celo v različnnih državah. To dvomom, da je že kdo doživel. :nevem:

Leve delajo na zahodu, desne pa na vzhodu. 

• Like 1
  • Haha 2
Posted

Ta naš @Slivka ima pa res same neke čudne dogodivščine: čuden avto, čudne hribe, kup otrok, sedaj gume itd.... in da ne omenim še ono lopato, ki je vedno na čakanju.... 😊😉

Posted
pred 17 urami je Boss napisal:

Če bi jaz to razumel...

Vse štiri imajo enak DOT, vse štiri narejene v Koreji, dve sta prišli iz Španije, dve pa dva dni kasneje iz Slovaške...

V glavnem, vse štiri so okrogle, črne, drage (107€ po kosu) in naslednje leto bodo vse štiri za za v kanto...

• Like 1
  • Wow 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Posted

Ma ti imaš isti fetiš na gume kot ženske na štikle....👠👡🥿🩰👢 :aaaaa:

• Haha 3
Posted
Pred eno uro je Slivka napisal:

Če bi jaz to razumel...

Vse štiri imajo enak DOT, vse štiri narejene v Koreji, dve sta prišli iz Španije, dve pa dva dni kasneje iz Slovaške...

V glavnem, vse štiri so okrogle, črne, drage (107€ po kosu) in naslednje leto bodo vse štiri za za v kanto...

Verjetno je iz Koreje prišel kontejner.

Torej letošnji dot se te, če bi imel lanski dot bi imel drugi dot.

Sem tak vozil na Mazdi 195/40R16 Yokohame. To pride en kontejner na leto v Evropo.

• Like 2
Posted

Včeraj oz. danes, smo šteli predčasne glasove, do 1.55 ure. Ekipa neposlušna, dela pa ogromno. Groza na celi črti! :(

• Sad 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Posted

Pozabil si napisat za uvod, da si kmet in s hribou doma, ne razumeš prouw neč, itd. :)

(upam imaš za kopirati, ne tipkaš vedno) :)

• Haha 2
  • Wow 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)