Boss Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 Zakaj pa nisi 5-vratno vzel - ni? zajebancije glede tega Citiraj
Boss Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 Za razliko v ceni bi si lahko lastno tovorno prikolico kupil za takrat, ko rabi?, da je Mazda tovornjak. Sej vem, zdele ti mal nabijam ampak ni dale? od resnice, a ne? Citiraj
iceman22 Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pa cez neki casa se kak ?leper in lahko potem odpres spedicijo ali pa najem vozil itd.. pri tebi pa res ni da ni.. motor, sportska kola, familijarna kola, coln, pocitniska prikolica, zdej ti manjka se ta.. Just go for it.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pa cez neki casa se kak ?leper in lahko potem odpres spedicijo ali pa najem vozil itd.. pri tebi pa res ni da ni.. motor, sportska kola, familijarna kola, coln, pocitniska prikolica, zdej ti manjka se ta.. Just go for it.. zakaj pa ne ... sej ratujemo ?edalje bolj prikoli?arski forum Citiraj
Deeyan Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 sam res, DonFelipe bo navdu?en, ko bo vidu Juresovo fotko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 vceri se mi je ugasnila dpf lucka, in potem po ene 500km je zacela spet utripat... upam, da bo zdrzal ta piece of shit se ene 1000km drugace pa se mi zdi, da kakor so dobri za dolge relacije, diesel je vseen piece of shit in verjetno je to zadnji dizel avto...bomo vidl Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 vceri se mi je ugasnila dpf lucka, in potem po ene 500km je zacela spet utripat...upam, da bo zdrzal ta piece of shit se ene 1000km drugace pa se mi zdi, da kakor so dobri za dolge relacije, diesel je vseen piece of shit in verjetno je to zadnji dizel avto...bomo vidl Dej ti najprej servis nared Citiraj
Z M A J Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Slabi obeti; http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-ned...hod-drzave.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Slabi obeti; http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-ned...hod-drzave.html nej gre to vreme lepo u PM Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 In zpret sem jaz de?urni. ?e bi prej vedel, ne bi menjal. ?e tisti vikend 27. in 28. 10 sem de?ural in potem z gasilci do 2h zjutraj re?eval, a zdaj me bo pa spet doletelo. Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
LabiGT Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 vceri se mi je ugasnila dpf lucka, in potem po ene 500km je zacela spet utripat...upam, da bo zdrzal ta piece of shit se ene 1000km drugace pa se mi zdi, da kakor so dobri za dolge relacije, diesel je vseen piece of shit in verjetno je to zadnji dizel avto...bomo vidl ok ni nc eksplodiral za zdaj, ta teden grem na redni servis...drugace pa sem ugotovil, ce ti utripa dpf, regeneracija deluje normalo (sem preveril na cur. cons. in ko sem dal nogo z gasa ni slo na 0.0 ampak je blo okol 1.x) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 klinc pa tako ?ravfanje, ko si odvisn od vremena Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 klinc pa tako ?ravfanje, ko si odvisn od vremena Tisto 'barako' za bajto bi blo treba v kej bol uporabnega spremenit Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Tisto 'barako' za bajto bi blo treba v kej bol uporabnega spremenit hja, to bo jeba, ker polet, ko se prpeljejo drva pa ven nebi mogu ?e bi mel dovoljenje bi ?e marskej spremenu... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ta mal ?e od 05:00 poje I like to move it, move it... en del mu dej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Probaj v kak?ni trgovini z avtodeli, ?e ne pa uradni servis. Citiraj
zazo Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat? sigurno se da posebi gumeco ampak nevem ?e ne da bo? moral kupiti vse protipra?ne gumice v kompletu ker je mo?no da nimajo posebaj. Citiraj
g.Wankel Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Obnovit jo da?, tko kot jaz. Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Obnovit jo da?, tko kot jaz. nemore?, ker se je strgu zgornji rob, ki gre v utor cilindra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 nemore?, ker se je strgu zgornji rob, ki gre v utor cilindra Aja, mislil sem obnoviti celo ?eljust...Pri meni kro?i ?ala, da ve? tankam bremz olje kot bencin Kon?no bo to porihtano Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Aja, mislil sem obnoviti celo ?eljust... kolk pa zadeva stane? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 kolk pa zadeva stane? js sm dal 70eurov za obnovo celjusti in menjavo dihtunge pri pelkotu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 js sm dal 70eurov za obnovo celjusti in menjavo dihtunge pri pelkotu.. v tem primeru grem po rabljeno, ki pride cca. 50? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 v tem primeru grem po rabljeno, ki pride cca. 50? Glede cene je tako kot je iceman rekel, ?eprav sem sli?al peri?nika da je govoril ?e v cenej?i ceni, ?e njega kontaktiraj, v tvojem primeru pa pomoje res ni problem rabljene. Pri meni ja, ker jih je res malo, pa ?e to vpra?anje ker imajo vse podobne hibe... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.