Domače živali
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Niso ravno moje in niso z vrha hriba, vseeno pa lahko dobiš malo občutka, kako je zgledalo... V Novi Gorici zalilo vrtec, škoda na pridelkih bo po prvih ocenah velika (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI Napovedi vremenoslovcev o nevihtah z možnostjo sodre in toče so se uresničile. Čeprav je bilo najhuje napovedano za Posočje in Vipavsko dolino, pa je najbolj po Goriški pridelovalci po nevihti s sodro in točo obupani: "Pridelek je uničen" (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI Škoda bo precejšnja, so bili danes zaskrbljeni pridelovalci na Goriškem po včerajšnji sodri in ponekod celo toči. Pas neurja je pustošil predvsem na območju od
-
"Že danes največji podatkovni centri porabijo več energije kot marsikatero manjše mesto" WWW.RTVSLO.SI Podatkovni centri za umetno inteligenco prinašajo zagato, na katero pred leti nihče ni pomislil. V sistem je vstopil nov, velik porabnik energije in virov, ki je sicer energijsko vse bolj učinkovit, a zaradi vse večjega...
-
Pri malici reče ena sodelavka: - "Prej sem bila pri ginekologu in sem izvedela, da sem noseča." Vsi čestitamo, ena sodelavka pa jo vpraša: - "Si že kaj razmišljala o imenu?" - "Ne, zdaj razmišljam o priimku..." Je ratala kar tišina...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.