Boss Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Jaz vozim z klimo ve? ali manj stalno.Pa nisem ?e opazil ne vem kak?ne razlike v delovanju M6. Jaz tudi pa res ni neke razlike ali je klima vklopljena la ne :ne vem: Citiraj
RoKo Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Jaz tudi pa res ni neke razlike ali je klima vklopljena la ne :ne vem: Pa je, bolj prijetno je vozit po vro?ini.... Citiraj
Sirius Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Vsem, ki imate te?ave z razumevanjem delovanja in pozicije EGR ventila si lahko ogledate nekaj malega iz teorije. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Alex Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Vsem, ki imate te?ave z razumevanjem delovanja in pozicije EGR ventila si lahko ogledate nekaj malega iz teorije. ?e vedno mi ni prav jasna funkcija tega ?uda.Razen,da se zadaj in v zrak manj kadi. Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 ?e vedno mi ni prav jasna funkcija tega ?uda.Razen,da se zadaj in v zrak manj kadi. "kao" ekologija Citiraj
KAALman Napisano 26. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2009 ok... danes je vse ok... v?eraj smo ga malo podili po cestah, pa je spet vse divje no, dimna zavesa ostaja... prednost da mam avto brez DPF Citiraj LP KAALman
Sirius Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Z vra?anjem dimnih plinov in dodajanjem sve?i zmesi se zni?uje temperatura zgorevanja v cilindru, to pa zni?uje vsebnost du?ikovih oksidov (NOx) v dimnih plinih. ?e dela narobe EGR, je motor na minimalnih obratih nemiren. Lahko pa tudi zgubi na ?ivahnosti pri pospe?evanju in tudi lahko podimi, ?e je povratnih dimnih plinov preve?. Vzrokov za dimljenje pri obremenitvah je pa lahko ve?, vsi se pa nana?ajo na kvaliteto izgorevanja. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
PeGo Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 Z vra?anjem dimnih plinov in dodajanjem sve?i zmesi se zni?uje temperatura zgorevanja v cilindru, to pa zni?uje vsebnost du?ikovih oksidov (NOx) v dimnih plinih. ?e dela narobe EGR, je motor na minimalnih obratih nemiren. Lahko pa tudi zgubi na ?ivahnosti pri pospe?evanju in tudi lahko podimi, ?e je povratnih dimnih plinov preve?. Vzrokov za dimljenje pri obremenitvah je pa lahko ve?, vsi se pa nana?ajo na kvaliteto izgorevanja. in kako najla?je o?istit EGR ventil? Citiraj
Alex Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 in kako najla?je o?istit EGR ventil? Sem probal ?e z vsem mogo?im,tudi na servisu so nekaj ?istili in ni efekta.Kak?en mesec je v redu pol pa isto.Edina varianta je-nov.In potem upat,da je res to krivo.Ker tester je pri meni pokazal pet razli?nih kod- mo?nih napak. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 Sem probal ?e z vsem mogo?im,tudi na servisu so nekaj ?istili in ni efekta.Kak?en mesec je v redu pol pa isto.Edina varianta je-nov.In potem upat,da je res to krivo.Ker tester je pri meni pokazal pet razli?nih kod- mo?nih napak. Ko pridem na obalo prinesem tester sabo pa bova midva preverila je napaka v avtu ali njihovem testerju. Ja tisti ki beret imam 2 razli?na testerja in ?e enega ki je za +HP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 Ko pridem na obalo prinesem tester sabo pa bova midva preverila je napaka v avtu ali njihovem testerju. Ja tisti ki beret imam 2 razli?na testerja in ?e enega ki je za +HP. Va?i. Zdej, ko bo bolj toplo (upam) vreme in ko bo? kej uletu na obalo,bi te res prosu,da prinese? ta tester z sabo.Da re?imo to kalvarijo in razne "mojstre" ?e enkrat za vedno. ...da poka?emo,kdo je res in pravi mojster. Citiraj
sdspecy Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 ...avto je bil pred kratkim na servisu, pa so nastavili ventile in ?obe, tak da pelje se lepo normalno.... Ej, kako je zdej s temi ventili? Men je en privat serviser omenu, da njemu ?e nikol ni blo treba nastavljat ventilov na nobeni M6, da kao ni potrebe. Sm vzel z mal rezerve, pa spra?ujem, ?e je ?e kdo to dal rihtat in ?e je bla kaka razlika ?? lp,D Citiraj Lp, D
iceman22 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Ko pridem na obalo prinesem tester sabo pa bova midva preverila je napaka v avtu ali njihovem testerju. Ja tisti ki beret imam 2 razli?na testerja in ?e enega ki je za +HP. kaj mas kasno napravo za povecanje HP.ali sem js to narobe razumel? Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 kaj mas kasno napravo za povecanje HP.ali sem js to narobe razumel? ne okol govort! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 ... jaoooo.... meni prou n? ne kadi.... skorej bolj ?ist dim kot je bil na mazdi..... Citiraj Feel free....
Alex Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 ... jaoooo.... meni prou n? ne kadi.... skorej bolj ?ist dim kot je bil na mazdi..... Skoraj ne morem verjet. Ponavadi me kuoreti sportivi kar prijetno zadimijo(z auspuhom mislim). Citiraj
David Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Skoraj ne morem verjet. Ponavadi me kuoreti sportivi kar prijetno zadimijo(z auspuhom mislim). Aaaaaa Alex..... za to se lahko zahvalimo zloglasnemu DPF filtru.... juhuhuuuuuu..... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Alex Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Aaaaaa Alex..... za to se lahko zahvalimo zloglasnemu DPF filtru.... juhuhuuuuuu..... :aaaaa: F..k,pol si ga pa morem ?e jest noter montirat,ker ga nimam. Citiraj
Boss Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Aaaaaa Alex..... za to se lahko zahvalimo zloglasnemu DPF filtru.... juhuhuuuuuu..... :aaaaa: no ja... vsaj to je plus pri teh filtrih... diesel ?ist ni? ne kadi. Pri meni je tako ?ist izpuh, da lahko s prstom po notranji strani auspuha potegnem pa se komaj pozna, da je kej umazan. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.