EuroBasket 2009
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ampak eni pa so modeli... 5.3. sem prijavil na Telekom, da je linija nizko nad tlemi. Pa so od GVOja prišli že trikrat - in linija je še vedno nizko nad tlemi. Pa je bila pred dvemi tedni zmerna burja (sunki malo čez 100km/h) pa še sneg je padel in je s tisto linijo vrglo prav po tleh in drsalo ob skale da je predrsalo tisto plastiko in so optična vlakna ven pogledala. Pa mi včeraj sosed pojamra, da so bili že dvakrat od GVOja pri njemu pa še ni nič urejeno. Si mislim 'več kot bomo težili prej bo' in napišem na Telekom še eno sporočilo. In dobim odgovor, ki me je kar posedel: "Pozdravljeni, vaš primer je še vedno v obravnavi pri skrbnikih omrežja, ki zadevo aktivno urejajo. Zavedamo se nevšečnosti, ki jih situacija povzroča, in se vam za to opravičujemo. Takoj, ko bomo imeli nove informacije oziroma bo težava odpravljena, vas bomo o tem obvestili. Prijazen pozdrav, Gal Kumar Tehnična podpora - Storitve uporabnikov / Customer Technical Support Operativno storitveni center / Service Operations Center" Kaj bi šele bilo, če ne bi 'aktivno reševali'?
-
Saj to ni prvoaprilska… Kolikor berem, sedanji vladi vsi po vrsti očitajo, da bi bile plače višje, davki nižji,… če bi bili oni v vladi… Vprašaj zagrizene desničarje tukaj na forumu …
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.