Riž
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bryan Adams prihaja v Portorož PRIMORSKE.SVET24.SI Slavni kanadski glasbenik Bryan Adams bo 25. junija letos nastopil v Avditoriju Portorož, kjer se bo ob spremljavi pianista Garyja Breita... Karte ravnokar kupil...a gre še kdo?
-
Če slučajno potrebujete rezervne mehurčke za vaservage. Teli so celo kalibrirani!
-
Pa @Boss, sej nisi naiven, a ne? Pa tud Golobov odvetnik ne rabiš bit, čeprav ti je čupasti očitno res prirastel k srcu. Malce pobrskaj nazaj po spominu in boš našel ogromno zadev, kjer je čupasti izkoristil svoj vpliv kot premije. Kapital ga ima neizmerno rad, bogataši še bolj in brez skrbi, da mu bodo finančno pomagali, da se obdrži na oblasti. Imaš pa zanimiv način odgovorov - kot pravi politik. Veliko odgovoriš, pa nič ne poveš. Oziroma se tistim glavnim vprašanjem izogneš... Kot sem že napisal, mi nekaj ni jasno: na posnetkih določene ljudi nedvoumno obtožijo korupcije in kraje. Pa to očitno sploh ni problem. Problem je, kdo je to posnel in še večji problem je, kdo je to dal v javnost. Ne zastopim, res ne. Torej ni problem, če jaz oropam trgovino - problem je tisti, ki pove, da sem to bil jaz. Ampak samo v primeru, če sem ljubitelj levih. Če sem ljubitelj desnih, je takoj huda afera. Malo pobrskaj po spominu in se boš spomnil afere Vizjak. Posneli so ga 13 let prej, ko je izjavil, da je glupo plačevat davke. In to je na plano prišlo tik pred zadnjimi volitvami. Me boš zdaj prepričeval, da tudi ti posnetki niso ušli v javnost, ampak so namensko plasirani v javnost in da zdaj delam salto mortale ob zadevi, ki se sploh ni zgodila prvič, ampak da je to modus operandi desnice, predvsem pa SDS falange že od nekdaj? Če me spomin ne vara, je bil Vizjak takrat prav v SDSu... Pa če se mogoče spomniš, je tik pred zadnjimi volitvami izbruhnila tudi afera v zvezi z ministrom Počivalškom (tudi on iz SDS) in korupcijo. Boš tudi za to trdil, da ti posnetki niso ušli v javnost, ampak so namensko plasirani v javnost in da je to modus operandi desnice, predvsem pa SDS falange že od nekdaj? Mimogrede, sodišče je na koncu Počivalška oprostilo... Se pa v nečem strinjava, ja, ti posnetki niso ušli v javnost, ampak so bili namensko plasirani. Le da to ni zgolj in samo modus operandi desnice, predvsem pa SDS falange že od nekdaj, ampak se je desnica tega nekje naučila... Je pa zanimivo, da afere, ki so škodovale desnim strankam, so kasneje na sodišču "padle". Afere, ki so škodovale levim strankam, pa so se zaključile z nekimi ukrepi (afera "srbski vizumi", afera z maketo drugega tira, bomo še videli, kaj bo s temi "prisluhi", ...). Je pa zanimivo, da so afere, ki so škodovale desnim strankam, močno odmevale po medijskem prostoru. Pri aferah, ki so škodovale levim strankam, se je najprej začelo ugotavljati, kdo je zdrahar, ki je to dal ven. In je bila to večja afera kot afera sama... Kar se pa sodnikov tiče: komu bi pa ti dal imenovanje v roke? Mogoče RGju, tistemu, ki je začel s "prenovo pravosodnega sistema", s katero se še sodniki ne strinjajo, sodni svet pa je dal jasno vedeti, da bo uveljavitev takih sprememb izpodbijal na ustavnem sodišču? Ja, res si rekel samo, da gre za izraelsko FIRMO, ki se ukvarja s plačanimi vohunjenji. Mogoče sem jaz malo na hitro tipkal pa je izpadlo, kot da mislim na MOSAD. Sem pa imel v mislih firmo, ki svoj čas prosto prodaja najboljšemu ponudniku na prostem trgu. In mislim, da je trenutno v svetu dovolj povpraševanja, da lahko dobijo boljše plačnike... Na MOSAD pa nisem mislil, ker oni so pa toliko dobri, da jih neki slovenski novinar ne bi izsledil... Sicer pa je vsak prepričan v svoj prav - torej se ne preveč razburjati. Dovolim, da so drugi drugačnega mnenja. V bistvu mi je pravzaprav žal, da sem sploh kaj vprašal. Zakaj? Nek kompas mi razlaga, da so mi najbližje upokojenci in nacionalisti, tu so me pa spomnili, da moram voliti SDS, ker sem Janšev vernik in mi je gologlavi prirasel k srcu. In zdaj ne vem, kaj naj naredim? Pred dvema dnevoma sem kolebal med SZ in SNS in se mi je zdelo preveč za odločit se, a zdaj imam pa še SDS zraven. Mogoče najboljše, da žrebam med temi tremi pa bo kar bo - ker slabše že ne more biti, pa kateri koli od teh treh bo...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.