Deeyan Napisano 3. januar, 2014 Prijavi Napisano 3. januar, 2014 razn prevelkega naklona koles, pobu?kanih blatnikov in tega, da na konc pusti spojler na tleh je huda sploh barva Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 1. februar, 2014 Prijavi Napisano 1. februar, 2014 =bote Mazda... kam so ?li v EU... ni? ve? V6... tale ?rna je s tem zadkom od zadaj Mazdasti?na! da o zvoku ne zgubljam besed Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 1. februar, 2014 Prijavi Napisano 1. februar, 2014 =bote Mazda... kam so ?li v EU... ni? ve? V6... tale ?rna je s tem zadkom od zadaj Mazdasti?na! da o zvoku ne zgubljam besed Nisi edini, ki pogresa 6aka pri mazdi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Jaz ga tudi. ?e ne druga zaradi zvoka in navora. Sicer pa je lepa ta ?rna ja. Mimogrede sem na strani zasledil ?e ta video: 316 ihahajev, izmerjenih na kolesih! Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Jaz ga tudi. ?e ne druga zaradi zvoka in navora. Sicer pa je lepa ta ?rna ja. Mimogrede sem na strani zasledil ?e ta video: 316 ihahajev, izmerjenih na kolesih! BV, ta ma sam 4 cilindre Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. februar, 2014 Prijavi Napisano 3. februar, 2014 Jaz ga tudi. ?e ne druga zaradi zvoka in navora. Sicer pa je lepa ta ?rna ja. Mimogrede sem na strani zasledil ?e ta video: 316 ihahajev, izmerjenih na kolesih! Take so v SLO tudi oz. tudi na forumu. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tomozuki Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Vem ja Mote? faktor, ampak preko 300 konji?ev na kolesih pa odtehta marsikaj... A prav navite MPS-ke mamo? Citiraj
Slivka Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 Kaj se ?udi?. Rusi pa?. Vsaj ?e sem pravilno razbral iz tablice... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
dpicul Napisano 2. marec, 2014 Prijavi Napisano 2. marec, 2014 Ne vem ?e ste vsi taki navdu?enci, ampak jaz zaradi tegahttp://www.youtube.com/watch?v=ZFMtFFeEUuo vstajam vsako nedeljo ob 4h Citiraj
KAALman Napisano 2. marec, 2014 Prijavi Napisano 2. marec, 2014 Ne vem ?e vsi taki navdu?enci, ampak jaz zaradi tegahttp://www.youtube.com/watch?v=ZFMtFFeEUuo vstajam vsako nedeljo ob 4h yebemu sunce dobri so... samo to dva dni prej ne sme? ni? jest, ti vse ven pretrese... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2014 Prijavi Napisano 3. april, 2014 Tole pa ni ?voh. KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 KLIK Noro kaj dela tale tovornja?ek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Pa ne da si zacel disle gledat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Pa ne da si zacel disle gledat Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Sam bi ga bilo pa dobro gledat, kako bi driftal s prikolico zadaj. ?eprav bi za to potreboval precej ?iroke ovinke, glede na to, da je polpriklopnik za takle vla?ilec dolg 12 metrov... Pa zanimivo bi ga bilo videti na cesti. Ko bi te v Rebrnice ?leper prehiteval... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Ni problema... pogleda? nekaj unih ruskih dashcam videov pa najde? vsemogo?e naklju?ne drifterje vklju?no s polpriklopniki in priklopniki. Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Grem stavit, da je ze kir ekspirementiru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ta pa ne bi pri?el ?ez tehni?nega Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ta pa ne bi pri?el ?ez tehni?nega Plinov, ziher ne bi naredu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Mater tovornjakov bencinarjev, na ?alost ni, v evropi. Ko sem bil v JNA... so imeli tam poleg TAM-ov in ostalih tudi bencinske kamione... Ruski ZIL (ZIL-131) ... ki je kuril nekje med 50 in 100 litri na 100 km Tukaj je nekaj o tem, ce koga zanima >> http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=24&t=4261 ali tukaj >> http://www.paluba.info/smf/index.php?topic=9004.0 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 30. april, 2014 Prijavi Napisano 30. april, 2014 jutri bo 20 let od tega dogodka... cas bezi in to 300 na uro...se spomnim te nedelje..se posebej porocil zvecer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.