mazdaman Napisano 3. marec, 2010 Prijavi Napisano 3. marec, 2010 Evo turbina je doma, pa tista cev za zrak ki pride gor je tut doma. Vse novo, original:) Zdej pa ?aka na monta?o :-) A se kdo javi, da dobi prakso koliko je bila cena? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 3. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2010 Cena je sitnica! Not! Bom rekel, da sem dobil en fejst fejst fejst..popust. Citiraj
SpEkTr Napisano 8. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2010 Evo nova turbinca ?e lepo prede. Takole bom rekel. Sem mislil, da je pred menjavo avto letel...hm..not. Zdej pa res leti Ko sneta sekira :-) V stari turbini je bilo pa v luknji kamor pride cev za mazanje polno saj...kok se je to potem mazalo je vpra?anje..Najbr? je to posledica ne menjave olja v predpisanih intervalih. No ampak ne z moje strani. Jaz ga menjam na cirka 15k kilometrov... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.