Scr3am Napisano 8. januar, 2016 Prijavi Napisano 8. januar, 2016 Kko si jo pa nastelal s pumpanjem ? Citiraj
lucky_13 Napisano 8. januar, 2016 Prijavi Napisano 8. januar, 2016 Med vo?njo sem parkrat mo?no zabremzal in na semaforju parkrat potegnil in spustil ro?no in potem mo?no stiskal in popu??al zavoro. ?isto mo?no, da ta trik deluje le, ?e ti je ro?na prej dobro delala. Citiraj
robz Napisano 16. junij, 2016 Prijavi Napisano 16. junij, 2016 Z rocno imam probleme odkar kupil avto, vedno je prijela bolj na koncu, pozimi pa pa sem slisal precej mocan zvok, kot da bi se utrgal nek feder ali kaj podobnega-od takrat sploh ne prime..Kako lahko ugotovim ce potrebujem samo zice ali tudi zavorni cilinder? Citiraj
mazdaman Napisano 19. junij, 2016 Prijavi Napisano 19. junij, 2016 Verjetno rabi? nove kle??e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Juup. Mocan pok mislis takrat, ko mrzu avto prizges in speljes ? Citiraj
robz Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Juup. Mocan pok mislis takrat, ko mrzu avto prizges in speljes ?Ne, ta pok sem slisal samo enkrat in od takrat rocna ne prime Citiraj
Scr3am Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Pelji k pelkotu ti bo zastonj postavil diagnozo. Jest imam isti avto, kot ti pa mi rocna ni dobr prjela, ker je bil levi celindrck fuc 1 Citiraj
robz Napisano 20. junij, 2016 Prijavi Napisano 20. junij, 2016 Grem jutri, da koncno mal spedena avto, k se je ze kr neki stvari nabral in bom lazje spal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.