Skoči na vsebino

MOTO GP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Evo imamo prvo orientacijo časov iz FP3, Vinales postavil nov rekord proge, Quartararo pa je tudi čist blizu, tak da za Poleposition se bosta pomoje onadva udarila. 

Marquez na 20tem mestu, vendar še verjetno ni šel na polno, tak da nekaj rezerve ima, vprašanje pa je kak bo zdržal dirko. 

Presenečenje Nakagami ki je nizal dobrečase. 

Ok Miller ni glih presrnečenje, se vedno dobro pelje z Ducatijem. 

Rossi malo razočaranje se pričakpval več na tem treningu. 

Screenshot_20200725_104308_com.nst.iptvsmarterstvbox.jpg

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• Odgovori 987
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 21 minutami je Aless napisal:

Marquez jutri ne bo vozil. 

Tako da za prvo mesto bo verjetno duel Vinales vs Quartararo. 

Prav je, da bo izpustil dirko. Itak ne bi bil konkurenčen. 

Do naslednje dirke bo po mojem že nared. 

Tudi jaz mislim, da se bosta ona dva bojevala za prvo mesto. 

Napisano
pred 4 urami je Aless napisal:

Marquez jutri ne bo vozil. 

Tako da za prvo mesto bo verjetno duel Vinales vs Quartararo. 

Quartararoju res manjkajo izkušnje, se vidi da vedno slabo štarta iz v prvem ovinku pogosto ne ve kako in kaj. Če ne uide iz prve kljub vsem rezultatom danes ni za odpovedati še Dovija in Millerja.

Napisano

Bravo Fabio, res enkraten dirkač.Mislim,da je velik favorit za osvojitev prvenstva. ko bo MM nazaj bo spet zabavno. 🤗

Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

Bravo Fabio, res enkraten dirkač.Mislim,da je velik favorit za osvojitev prvenstva. ko bo MM nazaj bo spet zabavno. 🤗

Če bo MM, ko se vrne, začel pametno vozit in zbirat zmage, pa ne za vsako ceno, potem bosta hitro točkovno poravnana z vodilnim v prvenstvu :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Marqueza ni za odpisat, sem ziher da bo v Brnu že zelo hiter če ne celo najhitrejši.

Sem pa bral da znajo Yamahe imeti težave z motorji proti koncu sezone oz. mogoče že prej, ker so odpečatili že po 4-5 mašin na dirkača, če še katera crkne, so v rit...pol pa štartajo iz boxov in adijo Quartararojev boj za prvaka.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

aless zi ziher ? pretirava.... in to zlo... z glavo skozi zid se ne da....

e5838f9cca3e5a94b086_62442355.jpg?v=2667
WWW.24UR.COM

Ekipa Repsol Honde je sporočila, da je njihov dirkač v razredu motoGP Marc Marquez moral na nepričakovano, drugo operacijo desne nadlahtnice, ki si jo je zlomil pred dvema tednoma v Jerezu. Tuji mediji že ugibajo, da bo...

Napisano

Hja, očitno je prehitro obremenil roko. 

Ja res pretirava.

Za boj za prvaka pa ga še vseeno  ne bi odpisal. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 4 minutami je Aless napisal:

Ja res pretirava.

Gtofff je..... :nevem:

Napisano
pred 39 minutami je Aless napisal:

Ja res pretirava.

Mislim, da je boj za prvaka že oddan.Če bo "mali" še naprej tako vozil, zna bit borba z vinjalesom. Zna bit vsekakor zanimivo prvenstvo. 

Napisano

Haha dobesedno ustal sem se iz kafeta za računalnik, da tole novico podelim z vami, pa vidim, da ste me že prehiteli. Mislim, da je to to za letos od MM.

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano

konc ni... ko bo nazaj bo spet čist divji ko bo lovil zamujeno...kako se bo pa izšlo bo pa zanimivo videt... hmmmmm

če bi stavil bi reku da bo prvak fabio.... pa ne zato ker je zdej zmagu 2x...  zato ker je že lani pokazal veliko in letos  potrjuje da je zlo dobr

Napisano (urejeno)

Yamaha ima resen problem z vzdržljivostjo same mašine, tako da v boju za prvenstvo imajo velik problem. 

Vinales je odpečatil 5mašin ostali pa po 4, s tem da so nekatere mašine že izdihnile. 

Če bodo rabili še kako mašino več, bodo morali štartat iz boxov, s tem pa boj za sam vrh ne bo možen. 

Tako bi rekel da ima mogoče največ mož nosti Dovi, če bo konstantno na stopničkah, ali pa Maruez spet pobere vse, hiter je to vemo. 

https://www.motorcyclesports.net/motogp/yamaha-risks-having-to-ask-rivals-for-permission-due-to-engine-problems/

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 16 minutami je Aless napisal:

Yamaha ima resen problem z vzdržljivostjo same mašine, tako da v boju za prvenstvo imajo velik problem. 

Vinales je odpečatil 5mašin ostali pa po 4, s tem da so nekatere mašine že izdihnile. 

Če bodo rabili še kako mašino več, bodo morali štartat iz boxov, s tem pa boj za sam vrh ne bo možen. 

Tako bi rekel da ima mogoče največ mož nosti Dovi, če bo konstantno na stopničkah, ali pa Maruez spet pobere vse, hiter je to vemo. 

https://www.motorcyclesports.net/motogp/yamaha-risks-having-to-ask-rivals-for-permission-due-to-engine-problems/

Čaki, oni menjajo agregat za vsako dirko? :blink: Torej vsaka dirka se štarta z novim motorjem?

Napisano (urejeno)

Ne ne manjavajo vsako dirko, odvisno koliko ur so agragati delali in pod kakimi pogoji, padci.... Se ekipa sam odloči kdaj bo dala nov motor. 

Ampak za to sezono ima vsak dirkač na voljo 5 agregatov. 

Yamaha je uporabila že po 4-5. Ostale ekipe pa po 2.

Evo se tabelo uporabljenih agragatov Yamahinih dirkačev. 

116440262_10158517636731494_2450583828676965143_o.jpg

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Kaj pa današnja dirka? Mislim, da ima MM še velike šanse letos glede na videno. Karte so se malo premešale😁 

Ima pa današnji zmagovalec Brad Binder res  podoben stil vožnje kot MM. Pa še številko na hitro (33-93). Res dober in pogumen dirkač.Pa zmaga z KTM motorjem. Res, neverjetno. 👍

Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Kaj pa današnja dirka? Mislim, da ima MM še velike šanse letos glede na videno. Karte so se malo premešale😁 

Ima pa današnji zmagovalec Brad Binder res  podoben stil vožnje kot MM. Pa še številko na hitro (33-93). Res dober in pogumen dirkač.Pa zmaga z KTM motorjem. Res, neverjetno. 👍

Včeraj se je lepo vidlo, da so drugi precej izenačeni (in je MM res klasa zase), po drugi strani pa kaže tudi na to, da niso konstantni. Fabio kot edini resen kaže pomanjkanje "race-pace" in živcev. Aja pa Zarco je res po nepotrebnem dobil tisto kazen... Čist lepo je vozu po svoji liniji. Je očitno Mir mislu da je MM in da se mu bodo drugi kar umikali. 

Napisano (urejeno)

No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? :D Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2.

Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo.

EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.

Popravljeno od NevLado
Napisano
pred 40 minutami je NevLado napisal:

No, a si upa kdo stavit na binderja ta vikend? :D Ker lani je na tej stezi zmagal v Moto 2.

Jaz upam, da se ta vikend prebudita še Dovi in Miller in da se Ducati izkaže na njim ugodni progi. Ker če sem si lani še posebaj zapomnil katero dirko, je bila to ta na tej stezi. No pa tudi 2018, ko jih je pošolal Lorenzo.

EDIT: res škoda, da je Lorenzo šel iz Ducatija lani. Mislim, da bi mu šlo bolje kot na Hondi, glede na vse razmere v Hondi.

Jaz stavim na Binder ja. Je moj novi favorit(stil vožnje, neustrašnost...) 

Napisano

Jaz napovedujem, da bo zmagal Pol Espargaro :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Jaz napovedujem, da bo zmagal Pol Espargaro :)

Hja prvi prosti trening, thumbs up. Ampak imajo še sekundo fore na krog :D MM lani 1:23.027

Do sobote govorimo v prazno, ampak jaz stavim na Rinsa :) 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.