Skoči na vsebino

Martini

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sova??an vse najbol?e :rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

:mi pijemoo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

En dirkaln Martini, iz kozarca za pir, na tvoje zdravje! :danzoman::bravo::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

O hvala Uklopko!

Sicer sem bolj poredko gor (1x na mesec), ampak sem danes slu?ajno tu.

Hvala ?e enkrat! Ko se vidimo pa spijemo kak?en :mi pijemoo: ali pa :pepsi:

Napisano

Malce z zamudo, pa vseeno iskreno - vse naj, naj :rozico:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To je še najmanj, sej se vozijo (sploh tuji tovornjakarji) tudi takrat, ko se ne smejo. Boli njih jolly za pravila.
    • Men je smešno kak imajo DARS-ovci na AC pri novem izvozu Log/Dragomer še vedno omejitev 60km/h. Pa ni nobenega zožanja več, le nekaj stožcev je še čisto ob robu na odstavnem pasu. Še radar naj postavijo tja in bodo imeli 100% izplen, ker vozit se tako počasi po AC je bolj nevarno kot pa 160-170km/h.
    • Ne rečem...saj so CX-5 tudi prodajali z g150 motorjem...samo še preden sem svojega naročil,sem ko sem videl koga z CX-5 povprašal...in dva sta mi povedala,da je za umirjeno vožnjo OK,a da včasih zmanjka konjičev. Jaz sem bolj med živahnejšimi vozniki,tako,da ni bilo vprašanje izbire.  
    • primorci imate boljšo alternativo kot je pa pivo 😉😁 sicer smo na lestvici kar visoko /og-image.png Alcoholism by Country 2025 WORLDPOPULATIONREVIEW.COM Discover population, economy, health, and more with the most comprehensive global statistics at your fingertips.  
    • Pa ne moreš za ta denar pričakovati nekega resnega motorja noter. Sicer pa, zagovorniki dinota, mini dinota in mikro dinota bodo razgrabili to cx5 z v kratkem. Je pa škoda, ker bo tudi "novi" motor Z  v cx5 po letu 2027 zopet stari dobri dino, preoblečen v celofan in dodana mu bo 48 V baterija. In tako bo do leta 2050.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.