samopostre?na avtomehani?na delavnica
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja. Oba sra že menjala na CX-30....
-
EDIT Kar je google ven opljunil (samo ena slika!!!) očitno obstaja,a ne vem,če je bil pri nas kdaj ponujen Parkside 3x360° laser...in to na parkside baterije (rabiš še baterijo in polnilec)....cena 80€! Drugače,kar sem našel so samo "navadni" križni (ne 360°) ali pa največ 2x360°.
-
Saj...vsak ima zase prav. Jaz zase vem,da brez tega...ma ne bom rekel,da "ne gre",ker večino mansarde sem naredil brez...ma vseeno npr. za puščene strope še preden je tlak izravnan rabiš "šlaufvago", za predelne in ostale stene itd...ja vse se da,a enkrat,ko probaš z tem...ma je razlika kot dan in noč....bom kar rekel "ne gre"....oz. za tak cvenk "bi bil butelj". Zmeraj je kak problem...al razdalja,al si sam itd...zmeraj nek problem,ki ga moraš po ovinkih rešiti. Pa če pogledam le stroškovno-koliko stane npr. 3-4 m vaservaga...koliko stane kvalitetna vrvica za označevanje,koliko stane "šlaufvaga" (in je običajno še brez cevi) itd..... Bom omenil samo privatnika,ki mi je delal tlakovce,izolacijo,plato za vrtno hiško itd. (sem vse že tukaj predstavil)...ko so pripravljali šolungo za plato,in je prinesel kufer z rotacijskim laserjem...res profi za gradbince neka huda firma...SOLA al nekaj takega...je rekel da stane kot en avto😲...je rekel,da brez tega ne gre...je rekel,da nima toliko denarja,da bi si lahko privoščil delati brez...ne iz časovnih,in ne stroškovnih razlogov...enkrat zajebe plato in ima strošek not...ma je brez veze debatirati. Za "civilne" namene pa za tak cvenk ni alternative. Ajd,saj lahko brez...tudi brez ata lahko...vzames kolo ali peš,pa gre...sam je malo razlika.... Mi je en sodelavec rekel...k ima Bosch 1x360° laser...takrat še za cca.130€...ko sem mu omenil,je rekel "samo vzami in ne premišljevati"....je rekel,da je to ena najboljsih orodij,kar jih ima...in res je. Šele ko imaš,vidiš,kaj ti vse olajša in prišpara čas,jezo itd...in na koncu je sigurno precizno. Za to sem pa tudi objavil takš ne slike,da se vidi...ravnost zidov,vogalov,elementov itd... In...ni brez razloga,za kaj sem sel v nakup dodatne baterije...3x lahko ugibaš za kaj....sigurno ne za to,ker je skoz pospravljen v kufru... Možno pred kratkim...mogoče,a dvomim...mogoče 1x ali 2x360° ....vsaj jaz se ne spomnim,da bi kdaj imeli 3x360° verzijo🤔...in toliko dodatnega pribora...rotacijski tripod,rotacijski nivelirni magnetni nosilec (izjemno koristen za suhomontažo) itd...možno,a dvomim...za tak cvenk pa sploh ne.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.