Gustav Napisano 22. avgust, 2010 Prijavi Napisano 22. avgust, 2010 No, AJTI - JEVCI, prosim za predloge za kak?en enostaven program za risanje tlorisov. Enostaven zato, ker se mi ?al ne da delati faxa da bom lahko narisal kvadrat kot npr ACAD. ?e je zraven modul oz mo?nost da se to potem predstavi tudi v 3 d tolk bolj?, ni pa nujno. Nekaj hvalijo googlov sketchUp ampak se mi zdi da je za kupit in ne kar za risat.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
uklopko Napisano 22. avgust, 2010 Prijavi Napisano 22. avgust, 2010 No, AJTI - JEVCI, prosim za predloge za kak?en enostaven program za risanje tlorisov. Enostaven zato, ker se mi ?al ne da delati faxa da bom lahko narisal kvadrat kot npr ACAD. ?e je zraven modul oz mo?nost da se to potem predstavi tudi v 3 d tolk bolj?, ni pa nujno. Nekaj hvalijo googlov sketchUp ampak se mi zdi da je za kupit in ne kar za risat.... Sam sem risal na?rt hi?e in nisem ga kupil.Verzija ki jo sname? z uradne strani je ?ist ok,itak pa vse dodatke sprot z neta potegne? kar rabi?,recimo tud mazdo 3 ki sem jo postavil pod zami?ljen nadstre?ek Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Google SketchUp zakon za moje pojme enostaven, free, .... moje delo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Uuuu, zakon, tole si pa moram dol potegnit. EDIT: Klopko ina Mazdaman, predvidevam, da sta to delala z navadno verzijo 7? Citiraj
mazdaman Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Version 7.1.6860 Modeli vozil pa so uvo?eni ker jih mali miljon Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Mazdaman - vidm da ti je ?e zmer Miata velika ?elja, ampak zgleda si ji volan narobe montiru! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 Mazdaman - vidm da ti je ?e zmer Miata velika ?elja, ampak zgleda si ji volan narobe montiru! Ne to je zato, da bodo drugi mislili, da me ?ena okoli vozi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 ?e se pa kteri ho?e bolj resno pozabavat... pa tudi licenca ni tolk draga http://www.3dhaonline.com/ Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.