Sporo?ilo brezsr?nim mazda?em
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Virant, si to ti? Logar: Demokrati dokončno zaključujemo pogajanja z Golobom | 24ur.com WWW.24UR.COM Anže Logar je sporočil, da Demokrati dokončno zaključujejo pogajanja z Robertom Golobom. "Delovanje stranke Svobode v zadnjih dneh je šlo čez meje normalnega političnega dialoga. Člane in poslance stranke...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Kolikor sem ga slišal ko je govoril po telefonu, je bila lepa hrvaščina, človek po videzu urejen. Ampak to itak ne pomeni nič. Po vožnji sodeč je moral biti močno pod vplivom drog. S kabino je treščil v streho kjer kaže puščica, itak je tam prepovedano za tovornjake in to zelo z razlogom. -
Verjamem, da so ti bleferji všeč, ker če ti ne bi bili, bi tudi sam težko prežvečil tole samovšečno kozlanje. Mi je pa smešno, 4 leta ste ga osirali in zaničevali, ter zlivali gnojnico čez njega, zdaj ga pa čislate kot, da je največja zvezda slo politike. WTF kje je ta desna pokončna drža, da padete na kolena pred takim bleferjem in samovšečnežem. Pa ne da so vam take vrednote blizu?
-
A je bil iz Pakistana al iz Bangladeše oziroma Nepala? To so nam spravili na ceste, ker nočejo plačevat domačih voznikov.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Sama sreča, da je šleparja zaustavila streha avtokleparske delavnice v Serjučah. Ker naprej, pri šoli v Moravčah bi lahko koga ubil ker so otroci ravno tisti čas množično zapuščali šolo. Očitno je bil šofer na drogah. S šleperjem je stotko goni skozi vas Negastrn po ovinkasti cesti širine 2,5m in hišami z obeh strani do roba ceste. Za vsak slučaj sem fotkal tablico če bi tip hotel pobegnit. Je pa potem domačinka rekla, da je sicer mislil spizdit, ampak ni mogel. Most je tam pod 90stopinjami na cesto, širok je pa tudi samo za en avto.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.