Pi... jim materna kapitalistična. Že spet bo nekdo pridelal kakšen meter daljšo jahto.
A kdo na spodnji sliki opazi kakšno razliko med embalažama? Jaz je ne. Je pa velika razlika v vsebini.
V nanovo kupljeni plastenki je povsem druga vsebina kot v plastenki izpred pol leta. Na Muc Off mleko sem pred leti presedlal, ker so ene druge firme prodajale samo malo na belo pobarvano vodo ki ni zaflikala nič. Sedaj pri Muc Off prodajajo vodo v embalaži v kateri so še nedavno prodajali konkretno tekočino. In to skor 40€ po litru (liter je premalo za 4 bicikle).
Za moje pojme je tole res dobra ponudba, avto je meni top....vizualno res lep, SI, 1 lastnik, normalni km... (ampak v teh vremenskih razmerah si pa črnega avta ne bi želel😉)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.