Hm, to je zdaj neke vrste uganka.
Bil je aktualen mestni avtobus s preklopom, samo ponavadi imajo ti samo 3 osovine...
Lahko bi bilo tovorno vozilo / neki šleper, tu bi nekako spravil skupaj 4 osovine in 12 koles, ...
Jaz sem imel sicer najprej v mislih spodnjo zverino 😁 (opcijsko je bil monster truck😉), ampak težko spravim gor 12 koles na 4 osovinah, razen če računam še priklope zadaj, tako da mi ni nič jasno, uganka se nadaljuje...
Samo meni tukaj nekaj ne gre skupaj. Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...
Po eni strani se razlaga, da ima vsaka "znamka" svojega dobavitelja.
A po drugi strani je pa Petrol kriv, da je VSEM zmanjkalo goriva...
Mislim, na Goriškem je v bistvu edino Petrol imel gorivo, pa še to omejeno na največ 50 litrov na fizično osebo. INA je imela omejitev na 27,50 litra, Shellu in Molu je pa zmanjkalo...
Zdaj, če ima vsak svojega dobavitelja in je Petrol svoje gorivo prodal v Italijo in imel premalo voznikov še za po Slovenji - zakaj je potem zmanjkalo na INA in Shell črpalkah? Če imajo pa vsi istega dobavitelja, kako da je potem razlika, pri kom točiš (naj bi nekateri imeli boljše gorivo od drugih)?
Ne zastopm...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.