Skoči na vsebino

Jankovičevi raubarji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

haha, ok nasmejal sem se, zdej gremo naprej brez takih nebuloz... upam, da je ?elja vsem, da se izvle?emo iz tega blata (pa ne unga kjer so parkirani avti) in bi nam morala biti v interesu le in samo to in dajmo prilo?nost ?loveku, da se izka?e.

?esa se ima za veselit narod?? Izvoljena je bila ista bebava ekipa padle vlade, s tem, da je novi "vodja" 5x ve?ji pokvarjenec od prej?njega.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

• Odgovori 176
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ne vem kaj vidi na JJ, res ne.

Mogo?e to, da je edina resna alternativa levici, ki to sploh ni, ampak so to elite, polne naropanih ?.

Boss, res ste mi levaki jako zahtevni volilci, 3 leta nazaj ste si izvolili troj?ek, ki se ni znal ni? zmenit in so se med sabo po?rli, seveda je bil potem zato, da so znotraj troj?ka trenja, kriv JJ .... :hohoho::hohoho::hohoho:

Janković pa naj bi ?e dobil ko?arico od SD-ja. Zgleda in upam, da je Pahor pri?el k pameti in se zaveda, da bi v naslednjih 4 letih spet po?iral vse sranje ter na naslednjih volitvah kon?al tako neslavno kot letos LDS.

Naj le narod dobi, kar so hoteli, vlado Zokija iz Ljubljane, pa ni va?n, kolk stane.

Napisano

Mal grdo obra?a? - za razpad troj?ka gre velko krivde pripisat GG,

JJ se je samo potrudu da je vlada pogorela, z bombardiranjem vseh reform, ?eprav je bilo jasno da so potrebne... hudo hudo potrebne.

Kam se potem po tvoje umesti Virant?

Napisano

?uj ti zakaj pol 7 let nazaj nismo bli tam no ko je mel ablast

Zato, ker je bila levica ostalih 17 let na "ablasti"... :hudicek:

Si pa ?e sam v obdobju volilnega molka ugotavljal, kaj sploh je na?a "levica".

Kam se potem po tvoje umesti Virant?

To bomo pa ?ele zdaj videli. Virant je zame trenutno en navaden ma?ek v ?aklju, ?e se bo izkazal v naslednjem mandatu s pokon?no dr?o, ima potencial, da dobi moj glas na naslednjih volitvah.

Napisano

Velja to tudi ?e gre v koalicijo z Jankovi?em?

Zdej pa ?e izziva? :harhar:

33112_1.png

Napisano

Mislim, resno mislim, da ste popolnoma za?li s teme.

Vseeno bi pa rad, da mi nekdo razlo?i, zakaj ne marate Jan?e. Pa resno, brez praznega nabijanja. Ne da ravno navijam zanj, a kljub temu mu moram priznati, da je kar dobro vodil in bi mogo?e bilo dobro, ?e bi spet.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bilo okoli 59.000 brezposelnih. Zdaj jih je okoli 110.000.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bil javni dolg okoli 8,2 milijarde. Zdaj je okoli 16,2 milijarde.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila cena 95 oktanca 1,114?. Zdaj je 1,32.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila tro?arina na 95 oktanca 0,359 ?. Zdaj je 0,49, ?e se ne motim.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila cena dizla 1,136?. Zdaj je 1,269.

Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila tro?arina na dizla 0,302 ?. Zdaj je 0,33998, ?e se ne motim.

Zdaj mi na 50 litrov bencina poberejo 6,55? ve?, kot mi je Jan?a.

Zdaj mi na 50 litrov nafte poberejo 1,9? ve?, kot mi je Jan?a.

In ko najdem ?e ostale cene, ki sem jih zapisal ob koncu Jan?evega mandata, jih bom pa primerjal z zdaj?njimi. Samo kot zanimivost naj pa povem, da sva v ?asu vladavine Janeza Jan?e z ?eno v enem letu zbrala 7000?. In sva zraven dodala ?e ostale prihranke in za gotovino kupila Hondo Jazz. Si ne predstavljam, da bi to lahko dosegel v zadnjem letu vladavine Boruta Pahorja.

I, po?tovane i po?tovani, na kraju bi Vas spomenuo, da govorite po na?e. Sada, kad smo Zapadna Srbska Krajina, nema vi?e na engleskom, njema?kim, slovenskim i ostalim stranim jezicima. Ako ste ve? polapismeni i neznate ?irilice, barem govorite u pravom jeziku.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Glej ?e vse gleda? neobjektivno samo skozi to?el pol se je te?ko o tem sploh pogovarjat.

Jan?a je kon?al mandat tik pred svetovno krizo in recesijo, ko se je kon?alo obdobje najdebelej?ih krav. Ljudje s kratkim spominom so tudi pozabili, da smo imeli precej?njo inflacijo (ve? kot 7% letno) in da je JJ izjavil, da ne bo ?rtvoval visoke gospodarske rasti zato, da bi zmanj?al inflacijo. Se pravi z drugimi besedami ve? denarja v to?le delodajalcem, manj v to?le delavcev - pa ?e 1x ne pozabit da nam je ?lo ?e predobro in bi se dalo kaj tudi razdelit med ljudi.

Bil je boter najve?jim tajkunskim polomijam in za nadzor v medijih je bil pripracljen sklepat tudi kravje kup?ije... rezultat je La?ko na psu, merkur na psu, Istrabenz adijo, Merkator bo ?el verjetno papa itd.

Laganje, korupcija, ponarejanje dokumentov, prisvajanje zaslug drugih, blatenje dr?ave v tujini, opurtunizem, bratenje s tujimi voditelji za delanje zdrah doma, zavajanje ljudi, sramotno obna?anje do marginalnih skupin, favoriziranje RKC... pa lohk na?tevam ?e za eno stran

Skratka, karakter JJ je ?iv poden, razdiralen, ma??evalen, nezrel, hinavski in verjetno tudi mentalno problemati?en, da ne more ven iz svojega negativizma in blatenja vseh, ki niso z njim in ga brezpogojno ne podpirajo in navijajo zanj.

Mah glej - raje se ustavim, ker ?e ne se bom spet razpisal in ne bo nih?e tega bral.

Aja mogo?e ?e to - ena od pogruntav??in je bila, da so najeti kredit prikazali kot priliv v prora?unu se pravi to je tako kot, ?e na leto zaslu?i? recimo 12k? pa vzame? recimo ?e 20k? kredita in se na koncu leta hvali? da si zaslu?u 32k? v tem letu.

33112_1.png

Napisano

Vse to je res in oba imata prav, ker nobena mandatarska zgodba ni samo ?rna in samo bela. Kljub temu, da se je Pahor zna?el v kriznih letih pa mislim, da se z zadevo ni znal spopadat. Bil je kot en mali osnovno?olski piflar, ki svoje so?olce prepri?uje, da je v razredu edino on najbolj pameten, nakar se vsi za?nejo iz njega norca delat in mu stvari stran jemat, on pa samo zmedeno pogleduje naokoli. In za Pahorja resni?no ne vem, kaj je naredil pozitivnega v svojem mandatu. Tuhtam in tuhtam pa se nikakor ne morem spomnit. Se pa spomnim ?e nekaterih iz Jan?eve vladavine, ki nimajo veze recesijo:

- konec nalepk za tehni?no izpravnost

- overjanje dokumentov na UE, kar se je izkazalo za bistveno ceneje kot pri notarjih

- prepre?ili so rubljenje dr?avljanov z ni?anjem notarskih storitev za polovico

- poenostavljena dav?na napoved

- vinjete

- podjetnikom so ukinili davek na parkiri??a in mobilno telefonijo

Pa verjetno bi se ?e kaj spomnil. Seveda nisem njegov simpatizer, ampak vseeno se mi zdi, da se preve? poudarja samo, kar je bilo storjeno slabega, ne pa tudi pozitivnih stvari. Ne re?em, da bo Jankovi? slab, vendar nimam prevelikega zaupanja vanj. Kot ?upan je mesto zelo zadol?il, re?il pa ni skoraj nobenega pere?ega problema - npr. prometa in parkiranja, kar bi morala biti prioriteta pred stadioni in vkopanimi smetnjaki. Lahko bi za?el kar z odstranjevanjem semaforjev, ki jih je odlo?no preve? in zavirajo promet.

Napisano

Hint hint vinjete: barosso, evropska sredstva.

Kako naj resi promet ce ma vsak svoj avto? Podzemno garazo je zgradil.

Kako bi resevali elektriko in promet ce vedno bolj trosimo?

Izprevrzeni in perverzni smo

Napisano

I, po?tovane i po?tovani, na kraju bi Vas spomenuo, da govorite po na?e. Sada, kad smo Zapadna Srbska Krajina, nema vi?e na engleskom, njema?kim, slovenskim i ostalim stranim jezicima. Ako ste ve? polapismeni i neznate ?irilice, barem govorite u pravom jeziku.

ker jezik pa je to? srbscina ze ni :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

- overjanje dokumentov na UE, kar se je izkazalo za bistveno ceneje kot pri notarjih

-

- poenostavljena dav?na napoved

Drugih ne bom komentiral ker ne poznam okoli??in. Za te dve ti pa lahko povem koliko prej so ?e vsaj na Marandu in Srcu pripravljali re?itve in priprave. Vsaj jaz osebno vem za stvari da so se pripravljale med 2002 in 2004. Na to temo bi pomoje znal tud Jures kaj povedat za stran Src-a. Za Marand ti lahko jaz potrdim. Jan?a je mel sam termin da je to po?egnal isto kot je vpeljal Evro(razen ?e ni to sam zorganiziral :hudicek: ).

Napisano

Samo en komentar na statistiko brezposelnih oseb: kot brezposelne se ?tejejo samo tisti, ki so prijavljeni na Zavodu in za zmanj?anje brezposelnih se samo dolo?eno ?t. ljudi izbri?e iz registra. Realno stanje je pa kar nekaj ve?ji procent nezaposlenih. Sem tudi sam bil med temi, ko so me hoteli ven vr?t. Razlogi pa, zakaj sem ?e na zavodu, ker mi zavod ne nudi nobenega denarnega nadomestila, zakaj si sam ?e nisem na?el dela, .... Smo imeli prav posebno delavnico, kjer smo bili vsi, ki so se ravno prijavili ali pa so ?e dalj ?asa na zavodu, primerni za odstrel.

Napisano

Vseeno bi pa rad, da mi nekdo razlo?i, zakaj ne marate Jan?e. Pa resno, brez praznega nabijanja. Ne da ravno navijam zanj, a kljub temu mu moram priznati, da je kar dobro vodil in bi mogo?e bilo dobro, ?e bi spet.

1. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bilo okoli 59.000 brezposelnih. Zdaj jih je okoli 110.000.

2. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bil javni dolg okoli 8,2 milijarde. Zdaj je okoli 16,2 milijarde.

3. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila cena 95 oktanca 1,114?. Zdaj je 1,32.

4. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila tro?arina na 95 oktanca 0,359 ?. Zdaj je 0,49, ?e se ne motim.

5. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila cena dizla 1,136?. Zdaj je 1,269.

6. Ko je Jan?a kon?al mandat, je bila tro?arina na dizla 0,302 ?. Zdaj je 0,33998, ?e se ne motim.

1. Bila je svetovna gospodarska rast, zato to ni rezultat njegovega dela, kdo pravi da je dober, kaj ?e bi bil dober rezultat za tiste ?ase 30.000 brezposelnih (ker je tajkunom in gradbenikom dovolil to kar je dovolil, se zelo pozna tudi pri brezposelnih, vse je padlo kot domina)

2. Spet, bila je svetovna gospodarska rast, prodal je vsa ve?ja SLO podjetja, ki sedaj vemo kje so, javni dolg je narastel zaradi vi?jih obresti, ki so posledica slab?e in slab?e bonitete Slovenije, fajn bi bilo pogledati glede teh zadev, kaj pa ?e si bili najeti miljardni krediti z moratorijom, se pravi za?etek odpla?evanja ?ez leto dni ipd., jah takoj je druga pesem glede tega

3. To je bilo zato da je bil narod vesel, seveda je vse manj denarja priteklo v dr?avno blagajno, in Pahor je dobil prazno malho in smo spet pri kreditiranju dr?ave

4. enako kot prej

5. enako kot prej

6. enako kot prej

Ni bilo vse tako ro?nato kot se zdi, moralo bi biti zelooo ro?nato takrat, je bilo pa solidno oz. ?e to ne.

Napisano

Skratka, karakter JJ je ?iv poden, razdiralen, ma??evalen, nezrel, hinavski in verjetno tudi mentalno problemati?en, da ne more ven iz svojega negativizma in blatenja vseh, ki niso z njim in ga brezpogojno ne podpirajo in navijajo zanj.

Kaj ma tle karakter JJ veze? Pri dose?kih v ?asu njegove vlade, pozitivnih za SLO, prav nobene.

To pride prav le tebi podobnim, ki JJ pribijajo na kri? in ka?ejo na njegov "karakter", v bistvu pa imajo sami v sebi do JJ ve? sovra?tva kot ga premore sam JJ do Ku?ana recimo. Eni ste res ?e bolani s tem hejterstvom.

Dajte, preden ka?ete pri tajkunskih prevzemih s prstom na Jan?o, raje pogledat, kdo so prevzemniki podjetij in iz katerih krogov prihajajo. Ve?ina zadev je bila ?e vnaprej pripravljenih in se je ob njegovem mandatu le izpeljala, kredite jim je pa dajal NLB, katerega vodstvo je bilo tudi nagnjeno k levi opciji.

Sploh pa si dajte ?e enkrat vbiti v glavo, da je ?e leta 1998 je Jelin?i? predlagal LDS (takrat so bili dale? najmo?nej?a koalicijska stranka + njihovi hlapci SD) sprejetje "protitajkunskega zakona", torej da prevzemnik ne bi mogel zavarovati svojega kredita z delnicami podjetja, ki ga kupuje, pa so ga gospodje iz LDS vehementno presli?ali. Kdo je torej tu prvi zajebal v boju proti tajkunom in roparjem podjetij?

Druga stvar - tudi sami levaki ve?krat priznavate, da bi JJ najbolje naredil, ?e bi bil 4 leta v opoziciji tiho in bi dobil naslednje volitve z lahkoto. S tem posredno priznavate, da znajo levaki (pardon leva sredina :whatever: ) stvari samo zajebat/zafukat/vstavi poljubno besedo/... in se med sabo pokoljejo v 4 letih na poziciji... ampak ne, ker imate osebno sovra?tvo do JJ, vam pri naslednjih volitvah ni mar za razsulo, ki ga pustijo levaki za sabo, ampak greste po na?elu samo JJ ne, vseeno kdo, pa ?eprav nima ne programa, niti nima predstavljene ministerske ekipe. Birko iz radia Antena ima pravo besedo za vas, in sicer tisto, s katero ponavadi obklada jutranja voditelja.

Kot sem ?e nekje napisal, Ku?ko&Co. je dal z Jankovićem na mizo zadnjega aduta iz rokava, ko so ponovno prepakiral nesposobni LDS, Zares in del SD-ja v LZJ, Slovenci so to spet kupili, ampak naslednji mandat je pa od JJ. Levim elitam je zmanjkalo nove embala?e, hvalabogu (pa nisem veren, sploh ne v kr??anskem smislu, da me ne bo kak razsvetljenec Ploki spet zmerjal z vernikom, ali ?e slab?e s cerkvenim vernikom).

Ploki je napisal:

Velja to tudi ?e gre v koalicijo z Jankovi?em?

To velja predvsem v tem primeru, ?e gre z Jankovićem v koalicijo. Pomembno bo, kako se bo obna?al v koaliciji z Jankovićem - torej ali bo imel hrbtenico in se trudil v smeri, ki jo je za?rtal, odlo?no rekel ne ob kak?nem bebavem predlogu, ali pa bo navaden kimavec.

Napisano

Kaj ma tle karakter JJ veze? Pri dose?kih v ?asu njegove vlade, pozitivnih za SLO, prav nobene.

O?itno ne razume? - Ok bom povedal direktno: Jan?a je SOCIOPAT (pogooglaj ?e ne ve? kak?en tip karakterja je to). V enciklopediji je definitivno njegova slika zraven tega pojma, ker njegov karakter se sklada to?no s to definicijo brez odstopanja.

To pride prav le tebi podobnim, ki JJ pribijajo na kri? in ka?ejo na njegov "karakter", v bistvu pa imajo sami v sebi do JJ ve? sovra?tva kot ga premore sam JJ do Ku?ana recimo. Eni ste res ?e bolani s tem hejterstvom.

Vsak psihoanalitik bo opozoril, da se takim ljudem najbolje umaknit in z njimi ne imet nobenega stika. Na osebnem nivoju je to relativno lahko narediti a ?e taka oseba rata ?ef dr?ave se mu a ne more? umakniti, ker bo s svojimi bolanimi na?eli ?e kako vplival nate oziroma na vse nas.

33112_1.png

Napisano

Evo, v redu, bom pa ?e sam eno kost vrgel glede Jankovića - z Jankovićem prihaja obdobje velike korupcije, klientelizma, elitizma in dvojne pravne dr?ave, kakr?ne v SLO ?e nismo imeli niti v ?asu najve?je totalitarne dr?ave, ko se je o vsem odlo?alo pri Dolancu. To, kar se je dogajalo pod Pahorjem, Kresalko in Golobi?em, je otro?ki vrtec proti temu, kar prihaja sedaj. Kako bo nekdo, ki ne zna v red spraviti niti lastnih sinov, v red spravil dr?avo?

Napisano

No pustmo to glede sinov, bolj da ne ve? kolk SLO firm ima na Cipru ipd. firme in tja nakazujejo denar. Pa? ni prepovedano a ne....in vsak ki ima ?anso to naredi. Vemo kdo je letos pri?el zelo visoko na lestvico najbogatej?ih v SLO s tistimi animacijami za telefon, ?e se ne motim preko 60-70mio eur v letu,dveh...in firma je registrirana na Cipru in USA....logi?no. Da bi jest imel milijone, bi naredil popolnoma enako, zakaj bi dajal denar nekomu, kateri ni zanj ni? naredil in zaslu?en (a da bojo cigoti pa socialci od tega ?ivel...my ass)...in dokler bo to pri nas v SLO in drugod, bodo obstajale dav?ne oaze in temu se ni za izogniti.

Napisano

Evo, v redu, bom pa ?e sam eno kost vrgel glede Jankovića - z Jankovićem prihaja obdobje velike korupcije, klientelizma, elitizma in dvojne pravne dr?ave, kakr?ne v SLO ?e nismo imeli niti v ?asu najve?je totalitarne dr?ave, ko se je o vsem odlo?alo pri Dolancu. To, kar se je dogajalo pod Pahorjem, Kresalko in Golobi?em, je otro?ki vrtec proti temu, kar prihaja sedaj. Kako bo nekdo, ki ne zna v red spraviti niti lastnih sinov, v red spravil dr?avo?

Kako to ve? - a si vede?evalec ali jasnovidec? Al ti napi?em isto kot sem Vidu v eni drugi temi? Zaenkrat ni bilo dokazano nobene pretekle korupcije ZJ v zvezi z dr?avo oziroma, da bi dr?ava in torej mi vsi bili o?kodovani. Po drugi strani pa se tvoj favorit s tem ne more pohvaliti ne glede oro?ja in o?itno tudi ne pri nepremi?ninah. Torej zakaj si pri ZJ prepri?an, da bo neznansko koruptiven, pri JJ pa si sigurno da ne bo? Ne vem iz stali??a nepristranskega opazovalca je to precej skregano z logiko, a se ti ne zdi?

33112_1.png

Napisano

No pustmo to glede sinov, bolj da ne ve? kolk SLO firm ima na Cipru ipd. firme in tja nakazujejo denar. Pa? ni prepovedano a ne....in vsak ki ima ?anso to naredi. Vemo kdo je letos pri?el zelo visoko na lestvico najbogatej?ih v SLO s tistimi animacijami za telefon, ?e se ne motim preko 60-70mio eur v letu,dveh...in firma je registrirana na Cipru in USA....logi?no. Da bi jest imel milijone, bi naredil popolnoma enako, zakaj bi dajal denar nekomu, kateri ni zanj ni? naredil in zaslu?en (a da bojo cigoti pa socialci od tega ?ivel...my ass)...in dokler bo to pri nas v SLO in drugod, bodo obstajale dav?ne oaze in temu se ni za izogniti.

Ja, samo je razlika, da tista slovenca nista nikomur ni? dol?na, pri nas je pa Jurćek dol?an kar lepe milijone, denar gre na Ciper, bajta je na oćija napisana, dohodkov pa po dav?ni napovedi prakti?no nima... razen kar nakazuje iz Cipra. Fino ane.

Boss, saj dokler bo levica na oblasti Jankoviću tudi ne bodo ni? dokazali. Kaj dokazali, kriminalisti sploh preiskave proti njemu ne bodo za?eli. Kak?na je "leva logika"sem pa ?e malo vi?je napisal, ?e povzamem - skregana sama s sabo.

Napisano

Ja, samo je razlika, da tista slovenca nista nikomur ni? dol?na, pri nas je pa Jurćek dol?an kar lepe milijone, denar gre na Ciper, bajta je na oćija napisana, dohodkov pa po dav?ni napovedi prakti?no nima... razen kar nakazuje iz Cipra. Fino ane.

Sej je pri tistih dveh enako, njun izdelek lahko tudi pri nas kupi?, ?ivita v SLO, denar je na Cipru. To glede tega da sta dol?na je pa druga pesem ja, ampak lahko da na koncu ni njuna krivda. Imam nekaj kolegov ki imajo firme, pa niso slabi, razen za svoje podizvajalce, zaposlene, ki jim dolgujeta, ampak nimata tudi sama ker naro?nik ne pla?a in tako gre to kolo nesre?e,..na koncu pa blokiran ra?un in ?ao miki, je treba v?asih malo ?ir?e pogledati in ne samo poslu?ati novinarjem, ki jim je samo za ?IVE?JO NAKLADO IN ?IMVE?JO RAZPOZNAVNOST...ja na ?alost. V SLO je kar nekaj velikih firm ki imajo tam ra?une, samo se o tem ne sme kaj preve? na glas govoriti, ?e pa do ?esa pride, se pa takoj razrkije, tako kot se je pri njiju, prej je bilo pa vsem vseeno.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.