Skoči na vsebino

Jankovičevi raubarji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mislim, da nima smisla razpravljat kdo je ve?ji lopov itd..., po moje je edina mo?nost za SLO tehni?na vlada, torej strokovnjaki iz vseh strank na svojih podro?jih v vlado in bomo izplavali iz te krize,druga?e pa bo po starem, na?i - va?i, narod pa bo ?el na barikade.... ker mu ne bo drugega preostalo!

Vsaka ?ast Italijanom, ki so sku?ili, da ni ve? ?as za ?ov in zajebancije Berlusconija in so postavili majstra, ki bjih bo 100% popeljal z roba prepada., Mi pa po starem, na?i va?i, beli rde?i,Jan?a Ku?an, ma kaj ?e ni ?as, da se streznimo?!? :vskalo:

• Odgovori 176
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Hint hint vinjete: barosso, evropska sredstva.

Kako naj resi promet ce ma vsak svoj avto? Podzemno garazo je zgradil.

Kako bi resevali elektriko in promet ce vedno bolj trosimo?

Izprevrzeni in perverzni smo

To je res, ampak lahko bi ?e vedno rekel, da jih ne bo... ?e druga?e gleda?, je DARS bistveno ve? zaslu?il s ABC in klasi?nim cestninjenjem. Vseeno je korak naprej za ostale uporabnike.

Z dragimi urami parkiranja ne dose?e? ni? pa ima? lahko 10 gara?. Zato, ker se folk raje 20 min mrzli?no vozi med bloki in i??e prosto parkirno mesto med grmovjem in telegraf?tango. In tako seveda ostane dalj ?asa na cesti in dela zastoje.

Druga zadeva je, da je zaprl premalo centra. Ta bi se moral zapreti vzdol? cele Slovenske, na za?etku in koncu bi se iz vozne povr?ine spet lahko uredila parkiri??a. Naprej pa pe?, s kavalirjem, kolesom itd.

Tretja zadeva so rondoji. Mislim, katero tele si spomni postavit semaforje na rondo? :vskalo: To ?e samo v Romuniji vidi?. Da ne govorim o tem, da ?e se razvr??a? po tablah (v mislih imam seveda Toma?evo), ga ne more? obvoziti okoli. Npr. pridem iz Jar?ke strani in bi rad ?el na obvoznico proti Mariboru. Brez prekr?ka ne gre. A ni glavna funkcija rondoja, da je sklenjen oziroma omogo?a vo?njo okoli? Ljubljanković bi si lahko pogledal, kako je to drugje urejeno, mogo?e pri rivalu Kanglerju (s katerim ne simpatiziram, da ne bo pomote, vendar promet bistveno bolj?e re?uje). Tudi, ko se izklju?uje? iz obvoznice vedno naleti? na semafor, ?e preden uspe? zaviti na pre?no cesto. Za?el sem ?e resno sumiti, da Đanković sklepa posle z nekom iz semaforskega oddelka prometa, ker ti se postavljajo res na nevmestna mesta, kje niti kri?anja cest ni, pa? pa mogo?e kake zebre (cestne, ne iz safarija), ki je noben niti ne povoha. V mesto dnevno vdre 500.000 vozil, njemu pa je ultra pomembno, da nobenega turista ne motijo smeti v kesonih.

Propagiranje Park&Ride sistemov. ?e jih Ljubljan?ani ne poznajo, kako jih bo ?ele kdo drugi? To bi lahko nadgradil ?e z nalepko za vstop v center, o ?emer je ?e bilo dosti govora, ampak prioritete so bile spet drugje. Tako bi se pa? stimulirala uporaba drugih prevoznih sredstev.

Dosti bi se dalo re?iti tudi z uvedbo A kategorije do 12kW, za katero ne bi bilo potrebno opravljati posebnega izpita, ?e bi ?e imel B. Italijani in ?panci lepo dokazujejo, da z enoslednimi vozili la?je dostopajo, la?je parkirajo in porabijo manj stro?kov za vzdr?evanje. Ker roko na srce, podnebje pri nas je precej ugodno tudi za to. Sicer to ni direktno Đankova krivda, vendar upam, da bo sedaj v parlamentu posvetil nekaj minut tudi temu (glede na to, da se vedno zgledujemo po Nemcih, bi se lahko ?e tokrat).

Skratka, idej je malo morje, samo interesa o?itno ni nobenega... :huh:

P.S.: Elektriko pa ne moremo re?it, ker vedno ve? stvari deluje nanjo. Edina re?itev je novi reaktor, kotel... nekaj izdatnega skratka. In s tem dodatna delovna mesta.

Napisano

Je pa dejstvo da odkar so semaforji na rondoju je ogromno manj prometnih nesre?, ker se pa ve?krat dnevno vozim ?ez rondo pa opa?am da se tudi intervali menjajo (odvisno od dneva,ure,prometa ipd.), pa tudi gu?ve iz ?rnu?ke smeri zjutraj ni ve? tja do Brn?i?eve kot je bila prej, prav tako iz smeri Jar?, v?asih sem ?akal tudi po 10min, sedaj skoraj ni, max 5 avtov pred mano ob konici :bravo:

Napisano

Mislim, da nima smisla razpravljat kdo je ve?ji lopov itd..., po moje je edina mo?nost za SLO tehni?na vlada, torej strokovnjaki iz vseh strank na svojih podro?jih v vlado in bomo izplavali iz te krize,druga?e pa bo po starem, na?i - va?i, narod pa bo ?el na barikade.... ker mu ne bo drugega preostalo!

Vsaka ?ast Italijanom, ki so sku?ili, da ni ve? ?as za ?ov in zajebancije Berlusconija in so postavili majstra, ki bjih bo 100% popeljal z roba prepada., Mi pa po starem, na?i va?i, beli rde?i,Jan?a Ku?an, ma kaj ?e ni ?as, da se streznimo?!? :vskalo:

Tudi po moje bi bla najbolj?a re?itev tehni?na vlada. Samo zdaj je kar je in upam, da bo Jankovi? (s podporo koalicije) dobro in sproti re?eval probleme. ?loveka (oz. koalicijo ali vlado) ?e v naprej ozna?evati kot neuspe?no (se pravi,preden je sploh sestavljena) se mi zdi pa zelo nezrelo/butasto. Pustimo ?asu ?as. Saj ?e bo/bodo slu?ajno delali prevelike pizdarije, ne dvomim, da bodo nekateri poskrbeli za ponovne pred?asne volitve. Zato naj se po?aka s kritiziranjem oz. po drugi strani hvaljenjem do takrat.

Glede na razplete po Evropi pa bomo po moje itak dobili jasne namige ( beri navodila, ukaze), kaj oz. kako bomo morali dolo?ene stvari narediti....upam pa, da se motim.

LP A

Napisano

Rondoji so ZAKON, samo narod jih NE ZNA uporabljat, ne vedo kater blinker in kdaj, ne vedo na kater pas in kdaj, zato so na?opal semaforje in tako sem prepri?an zni?ali ?tevilo kre?ev in zbitih avtov.

?e bi narod samo blinkerje uporabljal, bi blo vsaj pol manj nesre?.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Druga?e v?eraj sodelavcu odobrili prito?bo zaradi nezmo?nosti ugotovitve kdo je vozil avto ob slikanju :bravo: . Avto ki ga vi vozte naj bo pisan na ?eno in obratno.

Napisano

Druga?e v?eraj sodelavcu odobrili prito?bo zaradi nezmo?nosti ugotovitve kdo je vozil avto ob slikanju :bravo: . Avto ki ga vi vozte naj bo pisan na ?eno in obratno.

Men tega naujo nardil, so samo papirji NI slike. :glare:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tretja zadeva so rondoji. Mislim, katero tele si spomni postavit semaforje na rondo? :vskalo: To ?e samo v Romuniji vidi?. Da ne govorim o tem, da ?e se razvr??a? po tablah (v mislih imam seveda Toma?evo), ga ne more? obvoziti okoli. Npr. pridem iz Jar?ke strani in bi rad ?el na obvoznico proti Mariboru. Brez prekr?ka ne gre. A ni glavna funkcija rondoja, da je sklenjen oziroma omogo?a vo?njo okoli? Ljubljanković bi si lahko pogledal, kako je to drugje urejeno, mogo?e pri rivalu Kanglerju (s katerim ne simpatiziram, da ne bo pomote, vendar promet bistveno bolj?e re?uje). Tudi, ko se izklju?uje? iz obvoznice vedno naleti? na semafor, ?e preden uspe? zaviti na pre?no cesto. Za?el sem ?e resno sumiti, da Đanković sklepa posle z nekom iz semaforskega oddelka prometa, ker ti se postavljajo res na nevmestna mesta, kje niti kri?anja cest ni, pa? pa mogo?e kake zebre (cestne, ne iz safarija), ki je noben niti ne povoha. V mesto dnevno vdre 500.000 vozil, njemu pa je ultra pomembno, da nobenega turista ne motijo smeti v kesonih.

Klele si pa udaril ?isto mimo. Ta rondo je ratal eden najbolj varnih in urejenih sploh glede na koli?ino vozil, ki gre tu skozi. Tole s semaforji je ob za?etnem skepticizmu ratala prava re?itev in bistveno zmanj?ala gne?e. Danes prakti?no v konicah skoraj ne ?aka? oziroma, ?e ?e je ?akanje znosno hitro, kar sigurno ni bil primer pred semaforji, ki pa definitivno niso na?a pogruntav??ina in jih uporabljajo tudi drugod, kjer je koli?ina prometa skozi rondo velika.

?e se nahaja? na skrajnem notranjem (levem) robu rondoja lahko BREZ prekr?ka ostaja? na njegovem notranjem pasu, vendar mora? to narediti takoj, ko se ta odcepi (se pravi brez ?akanja in potem sekanja polne ?rte). Prakti?no se tako lahko vozi? cel rondo okrog in okrog - o?itno bo treba malo preverit znanje CPP-ja. :blush:

Ampak si pa takoj izgubil vso kredibilnost, ko si za?el me?ati Jankovića in semforje na rondoju. ?e resno misli?, da je to ukazal on potem ti ?al ni pomo?i in ?e resno misli?, da je Mariborski promet bolje urejen kot Ljubljanski nimam kej ve? pripomnit. Sem vsak mesec vsaj enkrat v MB in me takrat mine vse, ko stojimo v neprehodnih kolonah. Sploh na Tr?a?ki ali pa na Pobre?ki pa ?e marsikje drugje.

33112_1.png

Napisano

Klele si pa udaril ?isto mimo. Ta rondo je ratal eden najbolj varnih in urejenih sploh glede na koli?ino vozil, ki gre tu skozi. Tole s semaforji je ob za?etnem skepticizmu ratala prava re?itev in bistveno zmanj?ala gne?e. Danes prakti?no v konicah skoraj ne ?aka? oziroma, ?e ?e je ?akanje znosno hitro, kar sigurno ni bil primer pred semaforji, ki pa definitivno niso na?a pogruntav??ina in jih uporabljajo tudi drugod, kjer je koli?ina prometa skozi rondo velika.

?e se nahaja? na skrajnem notranjem (levem) robu rondoja lahko BREZ prekr?ka ostaja? na njegovem notranjem pasu, vendar mora? to narediti takoj, ko se ta odcepi (se pravi brez ?akanja in potem sekanja polne ?rte). Prakti?no se tako lahko vozi? cel rondo okrog in okrog - o?itno bo treba malo preverit znanje CPP-ja. :blush:

Ampak si pa takoj izgubil vso kredibilnost, ko si za?el me?ati Jankovića in semforje na rondoju. ?e resno misli?, da je to ukazal on potem ti ?al ni pomo?i in ?e resno misli?, da je Mariborski promet bolje urejen kot Ljubljanski nimam kej ve? pripomnit. Sem vsak mesec vsaj enkrat v MB in me takrat mine vse, ko stojimo v neprehodnih kolonah. Sploh na Tr?a?ki ali pa na Pobre?ki pa ?e marsikje drugje.

O?itno je potem samo meni in mojim kolegom ?uden in se mi je zdel precej bolj?i, ko ni bilo nobenih semaforjev. Tudi takrat nikoli nisem naletel na gne?o. Edina pomanjkljivost je bila napa?na nagnjenost cesti??a pri ?emer so ljudje zapu??ali rondo tudi bo?no. Posebno pri obvoznici proti ?rnu?am, kjer je bil za name?ek ?e malo bolj gladek asfalt. Druga stvar je bila nepreglednost s tisto visoko ograjo.

In, ne, ne gre brez prekr?ka oziroma po tablah obvoziti rondoja. Lahko zavija? na notranji pas, vendar se potem ne dr?i? tabel, ki te od za?etka vodijo do cilja (kao). ?e bo? pozoren, poglej, kako so zarisane ?rte. Notranji pas je dejansko namenjen tistim, ki se vklju?ujejo v rondo (nelogi?no, ampak razvrstilni pas pred semaforji ka?e tako). Na?eloma ni mi?ljeno, da bi menjaval pasove in zavijal na notranji pas (ravno to bi naj bila tista prednost, da je ?tevilo nesre? manj?e, ne?). Isto napako delajo vozniki tudi po "turbo" rondojih. Tako, da tisto preverjanje CPP zase obdr?i :rolleyes: Pa ?e, ko to omenja?, semaforiziranih rondojev v knjigi ni bilo.

Lahko, da imajo zadevo v Franciji. Pred leti sem bil v Parizu pa tega nisem opazil (mogo?e res zato, ker se nisem vozil po njihovih cestah, ?eprav sem bil pozoren na promet), sem pa v Veliki Britaniji prevozil kar nekaj kilometrov in ogromno rondojev pa noben ni bil semaforiziran. Pa niso bili samo majhni obro?ki, temve? tudi tak?ni z velikostjo Toma?evega. Vsekakor pa nisem nikjer, ko sem se odcepil iz obvoznice naletel na semafor (kot je recimo pri Ljubljana - Center in je popolnoma nepotreben). No, ko sem ravno pri tem, tu se Tr?a?ka pred MB tudi zaba?e. In nisem rekel, da je promet v Mariboru za zgled, je pa bistveno bolj napredoval kot v Ljubljani, ko se semaforji pojavljajo kot gobe po de?ju, klasi?na kri?i??a se spreminjajo v rondoje in potem spet obratno (recimo med Trnovim in Prulami). ?e se odpravim iz Ljubljane ali v njo, ko je ura 8 oziroma 16, lahko vzamem ?e ?otor in sudoku s sabo. Sploh, ?e pade ?e de?. Sem se pa na delo vozil v obe mesti, tako da poznam obe situaciji. In glede na to, da se je ?e enkrat zgodila mahinacija glede signalizacije in utripajo?e zelene lu?i, ne verjamem nikomur ve?. Najprej se je na?el nekdo, ki je rekel, da tega v EU ni, potem ko so ugotovili, da to ni res, so policaji rekli, da je tako bolj?e, ker prej so bile hitrosti pri utripajo?i zeleni vi?je, zdaj so pa spet ugotovili, da jih veliko ve? vozi ?ez rde?o in sem ?e bral, da bi jih naj "neko?" postavili nazaj. Verjetno isti izvajalci. Res, ko kme?ka nevesta pred poroko. Bi pa nebi. Svadbo pa pla?ujemo vsi ostali. :ne vem: No?em dol?iti Jankota za ume??anje vedno ve?ih semaforjev, dejstvo pa je, da je ?upan in kot tak ima verjetno nadzor nad vsemi projetki v MOL-u. Vseeno mi te semaforski posli smrdijo, ker jih je odlo?no preve? in so nepotrebni na marsikaterih lokacijah (recimo Poljanska od Ro?ke naprej ?e rahlo spominja na zabavi??ni park).

Napisano

?e 1x pa neham - pred semaforizacijo rondoja v Toma?evem so bile nesre?e ve?krat dnevno in pokal je kot za stavo to pa predvsem zato, ker ima rondo izredno velik radij in se je dalo peljati tudi 100km/h in ve? kljub temu, da je bila omejitev z razlogom 40km/h - ne toliko zaradi tega, da se ne bi dalo peljati ve? ampak iz razloga, da se vzpostavi preto?nost rondoja saj pri drve?ih avtomobilih znotraj rondoja ni ?anse, da se lahko varno vklju?i? v sam rondo.

Ob postavitvi semaforjev je bil res na za?etku nekaj zmede ampak zdaj pa mislim, da so se ljudje navadili in zadeva funkcionira - moram priznati, da sem bil sam skeptik ampak me je zadeva povsem demantirala. Spet pazi govorimo o kro?i??u, kjer je koli?ina prometa nepremerljiva z nobenim drugim kro?i??em v Sloveniji.

Kar se pa ti?e CPP pa ?e vedno vstrajam, da ?ez prekinjeno ?rto lahko zapelje? in v trenutku, ko se odpre notranji pas ima? ?rtkano ?rto in lahko preko nje zapelje? na drugi pas, ?e seveda to lahko naredi? varno in nikogar ne ovira?. Pri notranjem pasu je vedno varno saj ni varjante, da bi koga izsilil in se lahko cel dan vozi? okrog in okrog sam to verjetno nima smisla. :blush: Zapeljat preko neprekinjene ?rte je pa prekr?ek in v turbo rondojih pa je to ena izmed ve?jih napak in zna kr precej pokat zarad tega ampak to nikakor ne gre me?at s tem, kar sem prej napisal.

http://dne.enaa.com/E-svet/E-druzba/VIDEO-...u-Tomacevo.html

Druga?e si pa ti ZJ-ja povezal z nekimi manipulacijami s semaforji, kar mislim, da je oreng bosa navezava na utripajo?o zeleno pa tukaj ?ist nepredmetna. Sem bil pa vedno proti ukinitve utripajo?e zelene in ?e bi imel mo?nost bi takoj podpisal, da se vrne.

33112_1.png

Napisano

?e 1x pa neham - pred semaforizacijo rondoja v Toma?evem so bile nesre?e ve?krat dnevno in pokal je kot za stavo to pa predvsem zato, ker ima rondo izredno velik radij in se je dalo peljati tudi 100km/h in ve? kljub temu, da je bila omejitev z razlogom 40km/h - ne toliko zaradi tega, da se ne bi dalo peljati ve? ampak iz razloga, da se vzpostavi preto?nost rondoja saj pri drve?ih avtomobilih znotraj rondoja ni ?anse, da se lahko varno vklju?i? v sam rondo.

Ob postavitvi semaforjev je bil res na za?etku nekaj zmede ampak zdaj pa mislim, da so se ljudje navadili in zadeva funkcionira - moram priznati, da sem bil sam skeptik ampak me je zadeva povsem demantirala. Spet pazi govorimo o kro?i??u, kjer je koli?ina prometa nepremerljiva z nobenim drugim kro?i??em v Sloveniji.

Kar se pa ti?e CPP pa ?e vedno vstrajam, da ?ez prekinjeno ?rto lahko zapelje? in v trenutku, ko se odpre notranji pas ima? ?rtkano ?rto in lahko preko nje zapelje? na drugi pas, ?e seveda to lahko naredi? varno in nikogar ne ovira?. Pri notranjem pasu je vedno varno saj ni varjante, da bi koga izsilil in se lahko cel dan vozi? okrog in okrog sam to verjetno nima smisla. :blush: Zapeljat preko neprekinjene ?rte je pa prekr?ek in v turbo rondojih pa je to ena izmed ve?jih napak in zna kr precej pokat zarad tega ampak to nikakor ne gre me?at s tem, kar sem prej napisal.

http://dne.enaa.com/E-svet/E-druzba/VIDEO-...u-Tomacevo.html

Druga?e si pa ti ZJ-ja povezal z nekimi manipulacijami s semaforji, kar mislim, da je oreng bosa navezava na utripajo?o zeleno pa tukaj ?ist nepredmetna. Sem bil pa vedno proti ukinitve utripajo?e zelene in ?e bi imel mo?nost bi takoj podpisal, da se vrne.

Meni osebno sicer ideja rondo+semafor nekak ne gre skupaj, ampak res pa je da tukaj deluje - se ve?krat pelem in mi je ve?? preto?nost.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

In, ne, ne gre brez prekr?ka oziroma po tablah obvoziti rondoja. Lahko zavija? na notranji pas, vendar se potem ne dr?i? tabel, ki te od za?etka vodijo do cilja (kao). ?e bo? pozoren, poglej, kako so zarisane ?rte. Notranji pas je dejansko namenjen tistim, ki se vklju?ujejo v rondo (nelogi?no, ampak razvrstilni pas pred semaforji ka?e tako). Na?eloma ni mi?ljeno, da bi menjaval pasove in zavijal na notranji pas (ravno to bi naj bila tista prednost, da je ?tevilo nesre? manj?e, ne?). Isto napako delajo vozniki tudi po "turbo" rondojih. Tako, da tisto preverjanje CPP zase obdr?i :rolleyes: Pa ?e, ko to omenja?, semaforiziranih rondojev v knjigi ni bilo.

Ostalih stvari se mi ne da komentirat tega pa ne ?tekam obvozit rondo. Vsak uvoz ma ve? razvrstitev tako da ?e pride? npr. z Jar?ke smeri ?eli? iti v Maribor gre? skrajno levo in to je to. ?e ?eli? Kranj je en ni?je, za ?rnu?e je skrajno desno. ?ist OK. ?e bi rad pa driftal :hudicek: to so pa ti zajebal ja

Napisano

Komot se ga da obvozit le menjat mora? pas kjer je prekinjena ?rta

Verjetno je mislu da ne menja? pasa. Saj ?e se prav spomnem naj bi se na?eloma vedno umikal na notranji pas in potem nazaj proti zunanjemu ko ?eli? ven. Seveda v praksi pol to ni glih ve? isto vsaj v sloveniji kjer te nekdo takoj zare?e mimo po desni in potem so v kro?enju :danzoman: ,?e nima? 2 izvozov tko kot na toma?evskemu
Napisano

prejsnji rondo je bil boljsi: picil si 120 in potem na izhodu proti crnucam naglo spustis gas in mas svetvovni drift pri ca. 100 na uro...

:closedeyes:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

prejsnji rondo je bil boljsi: picil si 120 in potem na izhodu proti crnucam naglo spustis gas in mas svetvovni drift pri ca. 100 na uro...

Se je dogajalo ja. :bravo: Ali pa podiral rekorde po notranjem krogu. :P
Napisano

KHM ZARAD TAKIH KOT SI, sem moral jaz ?akat iz smeri Jar? kadar sem mamo na ?ale peljal. Pazi ?e en divjak gre. Ko ma? mamo not glih ne more? spelat pod obrati :blush:
Napisano

KHM ZARAD TAKIH KOT SI, sem moral jaz ?akat iz smeri Jar? kadar sem mamo na ?ale peljal. Pazi ?e en divjak gre. Ko ma? mamo not glih ne more? spelat pod obrati :blush:

Sej zato so pa zdej semaforji. <_<

33112_1.png

Napisano

kaj a mene si cakal? sej sem dal gasa, pomoje nisi tok cakal :P

a mamo peljes na zale ob 2 ponoc? :)

zdaj je boljsi rondo tle se strinjam...ce nc druzga zgleda LJ bolj fensi kot kaksno vecje mesto

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Verjetno je mislu da ne menja? pasa. Saj ?e se prav spomnem naj bi se na?eloma vedno umikal na notranji pas in potem nazaj proti zunanjemu ko ?eli? ven. Seveda v praksi pol to ni glih ve? isto vsaj v sloveniji kjer te nekdo takoj zare?e mimo po desni in potem so v kro?enju :danzoman: ,?e nima? 2 izvozov tko kot na toma?evskemu

No, no, to ;) Zadeva ni ve? sestavljena po starem sistemu, ampak se zunanji pasovi za?nejo izklju?evati. Prvi gre na en odcep, drugi na naslednjega, tretji... skratka, zato so verjetno tudi postavljene table, da se po njih razvrsti? ?e takoj pri vstopu in ne ovira? prometa z menjavanjem pasov. In recimo tabla za ?ale te vodi od za?etka do konca in ne rabi? spreminjati pasu (verjetno je bilo mi?ljeno tako, ne?). Torej, ?e bi se ?elel tukaj voziti okrog in okrog (brez kaki drifterskih namenov, ampak zgolj, da bi odkril pravi odcep), bi se moral za vsak odcep pomikat en pas noter. In ?elel sem povedat le to, da sem zna biti zadeva rahlo zmedena. ?e vsi ?tartajo ob zeleni, te?ko na kratki razdalji do naslednjega semaforja menja? pas, razen, ?e se res pomika? na skrajnega notranjega. Ampak spet mora? spremljati table ?e takoj na vstopu, da ne pristane? na napa?nem odcepu. Skratka, mogo?e sem malo pretirano odreagiral, ampak zadevo se verjetno res mora? navadit. Zdaj sicer vem, kako se moram prebit skozi, za kakega pri?leka pa zna bit naporno. Oziroma je, po pri?evanju tistih, ki so obiskovalci.

Kar se pa Jankovi?a ti?e, pa ga nisem povezoval z nobenimi semaforskimi "aferami" (sploh pa ne z utripajo?o zeleno), vendar ?e vedno mislim, da pri na?rtovanju prometa sodeluje z projektanti. Torej, nikoli nisem trdil, da je on izumil rondoje in kri?i??a, verjetno pa po?egna zadevo, da jo ob?ina financira. Ni res? Torej, ?e bi kdo lahko situacijo spremenil oziroma za?el spreminjat, je to verjetno ?upan mesta.

Napisano

kaj a mene si cakal? sej sem dal gasa, pomoje nisi tok cakal :P

a mamo peljes na zale ob 2 ponoc? :)

zdaj je boljsi rondo tle se strinjam...ce nc druzga zgleda LJ bolj fensi kot kaksno vecje mesto

Kolk so hitro zagrabili a? :P Sicer pa ravno zato ga je treba pohoditi, da te ne ?akajo. Recimo, ?e vidi? policaja ga nahodi? in te ustavi ko ti nameri ?ez 100 ti re?e:"vas sem ?akal pa cel dan" mu re?e?, da zato si tako priletel. :aaaaa:
Napisano

hehe

The cop got out of his car and the kid, who was stopped for speeding, rolled down his window. "I've been waiting for you all day," the cop said. The kid replied, "Yeah, well I got here as fast as I could." When the cop finally stopped laughing, he sent the kid on his way without a ticket

• 5 let kasneje...
Napisano

Jaz imam pa vpra?anje. Torej, imam prijateljico, ki je malo zmedena. Sicer ?isto v redu ?enska, samo ko ?ivljenje ne gre po njeni stalni rutini, se kar zgubi in v svoji zmedenosti naredi tudi kak?no kapitalno traparijo...

In se je zgodilo, da je imela opravke v Ljubljani. Ker pa je imela te?ave z avtom, sem ji posodila svojega. Pri?la je torej ta prijateljica v Ljubljano, parkirala, na avtomatu pla?ala parkirni listek in od?la po opravkih. Ko pa se je vrnila, je bilo na avto nalepljeno obvestilo Ljubljanskih redarjev. ?enska je namre? na avtomatu pla?ala parkirni listek, nato pa ga je lepo spravila v denarnico in od?la po opravkih namesto da bi listek postavila v avto na vidno mesto. Je pa? malo zmedena.

Ona je seveda vse priznala in tudi kazen bo pla?ala. Se mi pa malo smili, ker je lepo po?teno pla?ala parkirnino, zdaj bo pa ?e kazen.

Pa me zanima, ali obstaja kak?na mo?nost ugovora in koliko je mo?nosti za uspeh, ker ona parkirni listek sicer ima, samo ni ga postavila v avto?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Pomoje proba lahko... je pa malo verjetno, da bo kaj zaleglo...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.