Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moja Mazda ima enako samo brez alarma.

Nekako mi ni jasno... enga otroka ti??i lulat, potniki stopijo ven, klju? ostane notri in avto se zaklene al kako? Pri Mazdi je edina mo?nost, da klju?e takole zaklene? samo v primeru, da je avto zaklenjen in samo s klju?em odpre? pritlja?na vrata, da? klju?e v prtlja?nik in ga nato zapre?. Druge opcije dejansko ni.

No sej to je moj primer exea, zato tudi meni ni jasno kako se lahko zaklene ce uporabljas vrata

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

No sej to je moj primer exea, zato tudi meni ni jasno kako se lahko zaklene ce uporabljas vrata

Pac nekatere zadeve so kot kaze nerejene nelogicno... V primeru, ki sem ga opisal, gre za ene 5 let starega Polota, ki nima smart kljuca... Ampak vseeno bi clovek oricakoval, da ce odpres katerakoli vrata, da se prekine rutina, ki cez dolocen cas nazaj zaklene vozilo... Pri smart kljucih jih prakticno ne mores zakleniti notri... Vsaj pri Mazdi ne... Nevem kako je pri drugih... Sem zadnjic imel avto zaklenjen, pa sem odprl samo prtljazna vrata (ostala vrata v takem primeru, ko prtljaznik odpiras preko tipke in imas kljuc v zepu, ostanejo zaklenjena)...

Ko sem dal jakno s kluci vred v prtljaznik in zaprl prtljazna vrata je zacel piskati in prtljaznik se ni zaklenil, ker je zaznal, da je kljuc v avtu.

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Saj imam v mislih ne smart kljuc. Do sedaj katerikoli vag mi je izkljucil samo zaklepanje ce si odprl katerakoli od stirih vrat. Skoda, seat, vw. No tudi vsaka mazda brez smart keya.

Nisem preprican za mirai...ker so ze par stvari ven pobral :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne vem kako je to v usa, ampak prvi primer pri nas bi lahko bil desno pravilo v korist bijemevuna... Nikjer nobenih znakov, talnih oznacb...

Tudi drugi primer. Vsi so se zganili levo desno naenkrat pa je priletel potem ta avto.

Ni nujno da je vedno bmw.. 07:10 je pa primer varnosti mazde

Napisano

no tale bi danes tudi skoraj na Mazdi parkirala... polna luna?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Za vse prikoli?arje (in ostalo zainteresirano javnost):

Danes mi nekdo za?ne pametovati, kako se pravilno natovori prikolica (pa je sam sploh nima in je nikoli sploh ni vozil). Nazadnje mi pa poka?e vir njegovih izku?enj. Se mi je zdelo zanimivo in mogo?e ?e komu prav pride. Ker opa?am, da ljudje zelo malokrat pomislijo, kako se bo tovor obna?al med vo?njo in natovorijo vozilo tako, da se ?udim in v?asih kar bojim peljati po cesti (sploh v ?asu poletnih po?itnic)...

https://www.youtube.com/watch?v=KyagKzvJwYw

Enkrat se je v temi Ali vas pogled na nesre?o kaj spametuje pojavil tale ?lanek:

http://www.mazda-si.net/topic/13831-ali-vas-pogled-na-nesre?o-kaj-spametuje/?p=360473

Je tu ?lo za podobno stvar? Na sredini majhni in lahki avtomobil?ki, povsem zadaj pa en te?ek terencoid?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Svaka ?ast za tole

Napisano

Sem mislil, da bo Ajvar tudi kaj povedal, ko so predstavljali njegov kraj :)

http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61819800&section_id=2&article_id=4090700

post-10-0-29496600-1472494459.jpg

lp

Thomas

image.png

Napisano

OMG! Kje so pa tega ''entuzijasta'' najdl, a zdej je pa res vsak kekec ?e reporter... 

Napisano

?al, realnost dana?njega medijskega prostora - iz leta v leto so bolj bebavi.

33112_1.png

Napisano

Ne vem kam naj dam. :D

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

?al, realnost dana?njega medijskega prostora - iz leta v leto so bolj bebavi.

Meni se pa ta rubrika, kjer predstavljajo kraje z nenavadnimi imeni zdi kar posrecena... Ne more biti vedno vse resno... :) ... In ce so stand-up komiki, potem je ze v njihovi naravi, da se obnasajo bebasto :) ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

ja, sam tole ni na nivoju nobenega dobrga komika, ?e mene vpra?a?. Mogo?e, ?e bi bla tale oddaja za otroke do 10 leta starosti, pa ?e to bi 2x pomislu, da jih tale tip prej kot ne poneumlja.

Tak nepristno zafnan, da je kar bebav tale tip no... ''A krave lahko jejo jabolka''... resno? get the f....

Napisano

ja, sam tole ni na nivoju nobenega dobrga komika, ?e mene vpra?a?. Mogo?e, ?e bi bla tale oddaja za otroke do 10 leta starosti, pa ?e to bi 2x pomislu, da jih tale tip prej kot ne poneumlja.

Tak nepristno zafnan, da je kar bebav tale tip no... ''A krave lahko jejo jabolka''... resno? get the f....

Ima oz. igra kot kaze tak lik... Ker kjerkoli sem ga videl, sem najprej pomislil na to, da je bebcek :) ... Vedno v neki cudni srajci in v zivobarvnih hlacah ... Pac tak "imid? fura" :) ... Sej je prav, da se pove, da nekomu ni vsec... tudi meni ni... ampak se vedno pa se mi zdi sama rubrika posrecena (on ni edini voditelj... vsakic te kraje priedstavlja kaksen drug "komik" ... Ima pa kot kaze ravno tale najvec prispevkov :) )...

Morje >> http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61810432

Vino >> http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61814902

Ivan?na Gorica >> http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61812103

Od Pekla do Nebes >> http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61811178

Borovnica >> http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/koliko-borovnic-raste-v-borovnici.html

Svinjsko >> http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ste-ze-slisali-za-vas-svinjsko.html

... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Takole re? bi si morala tudi jaz omisliti za svoje ?tiri otroke:

Zraven bi moral biti ?e avtomat, ki bi jih sproti mazal z medom.

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Itak, če bi jo dali za 40k s polno opremo bi se lahk fajn prodajala, bi se verjetno bistveno bolje prodajala. 
    • Kranjske klobase
    • Eh, ne bom o tem, ker žal preveč vem na to temo, prjatu.   Mal se spomni kako so Rašota manipuliral. Ni perspektiven... ma ja lol ja. Kaj pa Gregor Fučka... ma ne mi rečt, da je Tanjević tako dober pogajalec, da ga je zvabil brez blagoslova tega oneta, ki je bil takrat alfa in omega v Olimpiji. Vse odločitve so šle preko njega... sploh finančne narave, kjer je veselo zraven pristavljal svoj piskrček.   Ta tip je preprodajal igralce in ko mu jih je v Sloveniji zmanjkal jih je iskal na Finskem, Gruziji, Makedoniji in še v kakšni eksotični državi. Ne zato, da bi Olimpiji pomagali ampak, da se jih je naprej prodajalo in procente vleklo.   Misliš, da je ta tip zvezda med trenerji. V Olimpiji je šlo, ker je imela podmladek tako v obliki Olimpija mladi kot Slovana in še nekaterih slo klubov. Dolgoročni cilji so bili le prodat te igralce naprej, nikakor pa Olimpijo držat v Euroligi. Potem so celo ukinjali mladinske pogone in začeli iskati igralce drugod, da bi zaslužili kar se je zaslužit dalo in praktično spravili klub na rob likvidnosti. Flikal so luknje s poceni američani, kjer se jim je včasih celo posrečilo kakšno menjavo najt kot recimo Ariela Mcdonalda, ki so ga ob prvi priliki prodali v Macabi.    Nobene perspektive za kljub, nobene vizije, za daljši obstoj, tako da je Olimpija izpadla iz vseh Evropskih pokalov in celo skoraj bankrotirala, če ne bi prišlo do združitve z Zagrebško Cedevito.     Pa nazaj na trenersko vlogo tega tipa. Bini samo poglej kje je Sagadin bil in kej je treniral predvsem pa koliko časa. V vsakem tujem klubu so ga gledali mogoče le leto ali leto in pol predno so mu dali nogo, ko so ugotovili, da je šarlatan in trener, ki ne živi igre ampak ga zanima le pogodba. Če bi res bil taka marka kot nekateri mislite, bi se grebli zanj in mu dajali dolgoročne pogodbe. Tako pa razen Olimpije in Crvene Zvezde (eno leto) je vodil več ali manj obrobne klubo. A ne pa tak strokovnjak.     Svojo nesposobnost občutka igre pa je moral skrivat za grobostjo in terorjem, ker je to bil edini način, da je imel avtoriteto. Najboljši trenerji avtoriteto gradijo na znanju in sposobnostih.   Mogoče še to, pa da neham, ker bi o njem lahko pisal romane.    - visokim igralcem na mestu centra in štirice ni dovolil, meta za tri pa čeprav je Arvydas Sabonis ta element prikazoval kot dejansko top orožje, ki sprosti raketo. Tako so pa Olimpijini centri bili povsem nenevarni z razdalje in tako je nasprotni center zasedel raketo in dejansko preprečeval prodore branilcev v raketo. Kotnik je imel met a mu tip ni dovolil, da ga razvije do konca. Danes se pa vse vrti točno v tem, da bi moral center zadevati za tri, da širi igro. Lahko si pogledaš kako imamo težavo, ker noben od naših centrov ni nevaren iz razdalje in zato recimo Omić ne more pokazati nič, ker ga pokrijejo samo tam pri obraoču in je to dovolj za nevtralizacijo. - njegova krilatica "zavlačuj" je bila nora. Dobesedno vsak od nasprotnikov je vedel, da si igralci olimpije ne bodo dovolili metati več kot 5 sekund pred koncem napada. Tako so stisnili samo na koncu in ne vem koliko napadov je bilo na ta način izgubljenih. Igralci so bili sami pod košem in niso smeli zadeti, če je ta tip rekel, da naj zavlačujejo. Tolk glup je bil v glavi, da ni dojel, da mora nasprotnik potem nadomestiti še ti dve točki in da bo šlo še več časa. Se spomnim tekme, ko je naš napadalec stekel sam pod koš in položil žogo, ta tip je pa skoraj strgal rekelc, ko je od jeze poskušal skočiti iz reklca ven. - igrali so po razdelanih akcijah, brez improvizacije, togo in bili prebrani praktično od vseh nasprotnikov. Le individualna kvaliteta igralcev je reševala situacijo. Nikoli ni znal stopiti iz okvirja neke uravnilovke in zato razen v Olimpiji (pa še tam zaradi ogromnega talenta igralcev) ni nikjer niti približno bil tako uspešen. Zato so se ga pa znebili po dobrem letu in to čisto pri vsakem klubu.   Ok, bo dovolj, se pa strinjam, tistim, ki se na košarko ne spoznajo in ne poznajo zakulisja pa verjamem, da je ta tip fenomenalen.  
    • Možno,da ja, če bo taka kot je ta po velikosti in obliki..... 👍 Razen, če bo kakšna čudna motorizacija... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.