Hahaha… nevem kdaj si me videl pri maši… pa če bi že šel… do cerkve mi nimamo avtoceste… Sem prepričan, da je tudi pri vas tako … edino če greš v Ljubljano do džamije k maši 😆
Do Portoroža sem šel ravno prejšnji teden… sem celo napisal moje izkušnje nekje na forumu… Drugače pa precej pogosto zadnje čase proti dolenjski… pa okoli Ljubljane… in do Vrhnike… in ne rečem, da kdaj ni gužve… ampak v mojem primeru ni to “skoraj vedno” … pa še če je… je to samo posamezen odsek… recimo od Šiške proti primorski… ali pa mimo Rudnika do prvega odcepa Šmarne Sap…
Ne vem zate. Najbrž greš na avtocesto samo, ko greš k maši. Jaz se vozim skoraj vsak dan po teh naših kvazi avtocestah in vem, kako stanje je na njih. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.