Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Vinjete so zakon, ko se voziš po avtocestah... Ko večino časa stojiš, pa ne. Takle mamo pr nas. 😉

Revček... kot kaže se voziš po AC samo takrat, ko je gužva... mogoče je pa ravno zato takrat gužva, ko ti greš na AC :P ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Vidiš @Alex tako kot pravi @Slivka to je ta razlika. Z vinjeto plačaš samo možnost, da greš na AC, kaj se pa tam pol dogaja... ja to je pa druga zgodba.

Bom pa takole rekel... vinjeta je poceni napram cestninam v Italiji in na Hrvaškem... Jaz na te sisteme ne bi šel nikoli nazaj. Z ABC-jem sem svoje cajte tud več kot 1000€ dajal letno pa še to sem se pol vozil po stranskih, ko se mi ni mudilo. Vinjeta je zakon pa četudi so gneče na AC-jih.

2x do Neuma in nazaj, pa že preplačaš slovensko vinjeto.

Da o italijanski AC sploh ne govorimo :D 

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Revček... kot kaže se voziš po AC samo takrat, ko je gužva... mogoče je pa ravno zato takrat gužva, ko ti greš na AC :P ...

Ne vem zate. Najbrž greš na avtocesto samo, ko greš k maši. Jaz se vozim skoraj vsak dan po teh naših kvazi avtocestah in  vem, kako stanje je na njih. 😉

Napisano

Hahaha… nevem kdaj si me videl pri maši… pa če bi že šel… do cerkve mi nimamo avtoceste… ;) Sem prepričan, da je tudi pri vas tako ;) … edino če greš v Ljubljano do džamije k maši 😆

Do Portoroža sem šel ravno prejšnji teden… sem celo napisal moje izkušnje nekje na forumu… Drugače pa precej pogosto zadnje čase proti dolenjski… pa okoli Ljubljane… in do Vrhnike… in ne rečem, da kdaj ni gužve… ampak v mojem primeru ni to “skoraj vedno” ;) … pa še če je… je to samo posamezen odsek… recimo od Šiške proti primorski… ali pa mimo Rudnika do prvega odcepa Šmarne Sap… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 50 minutami je Jest napisal:

Hahaha… nevem kdaj si me videl pri maši… pa če bi že šel… do cerkve mi nimamo avtoceste… ;) Sem prepričan, da je tudi pri vas tako ;) … edino če greš v Ljubljano do džamije k maši 😆

Do Portoroža sem šel ravno prejšnji teden… sem celo napisal moje izkušnje nekje na forumu… Drugače pa precej pogosto zadnje čase proti dolenjski… pa okoli Ljubljane… in do Vrhnike… in ne rečem, da kdaj ni gužve… ampak v mojem primeru ni to “skoraj vedno” ;) … pa še če je… je to samo posamezen odsek… recimo od Šiške proti primorski… ali pa mimo Rudnika do prvega odcepa Šmarne Sap… 

Verjetno je jasno vsakemu, da se, če se že vozim, vozim po primorki. In na tej se skoraj vsak dan, ob vsaki uri, ob vsakem vremenu, stoji. Če imaš srečo, stojiš manj. Največji problem je iz smeri Kopra proti Lj. Ne, ne hodim k maši, brez skrbi. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.