Allyssa Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 A se men sam zdi, a je ?enska ple?asta? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Lepo je, da se imata dva rada. In mogo?e ona dobro kuha, je prijazna po srcu. Ampak ne morem verjeti, da je ?el tip dajati kaj tak?nega na internet. Lahko bi vedel, da se bodo delali norca iz njega. pravzaprav se mi smilita zaradi vseh komentarjev. Symon dej drugi? ka?no opozorilo pred tak?ne zadeve.........plesase.......ker to je pa ......bom mel ?e no?ne more. Citiraj
poky Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 A se men sam zdi, a je ?enska ple?asta? Ne zdi se ti....pa po moje je to ded. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 27. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2008 To, da je "ple?asta" je ?e najmanj?i problem Citiraj
daSKAn Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Tip ma sigurno zajebano dioptrijo.. in glede na to da je v vojski, ni ?udno da v Iraqu bombe letajo tja kamor najman rabjo. V bistvu so najbolj zanimivi njegovi "optimisti?ni" komentarji... pah ?e je sre?en, naj mu bo... Citiraj
Allyssa Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Ja no kaj,..mal ve? jo je pa? skp Btw,..je kdo bral naprej? ?enska je nose?a in jo ful skrbi za postavo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 kr hudi fotosopi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 27. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2008 Ja no kaj,..mal ve? jo je pa? skp Btw,..je kdo bral naprej? ?enska je nose?a in jo ful skrbi za postavo ne mi to delat... zdej sem ?el prebirat komentarje "That's one aerodynamic forehead." So you went to Sea World and came back with a Whale, congrats. that's it... ne morem ve? tole je pa konc Well, after the wedding we went to the Motel 6 (we live in a small town, thats all there was)and it was on. We quickly undressed and got right down to business. I had to be careful, as she was a virgin and it was quite painful for her. I managed to get in there after a few minutes of trying. I only lasted about 2 minutes, but it was amazing. The best part was when we both orgasmed at the same time. I cried for a little while afterward, it was just so beautiful. Citiraj
Allyssa Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 haha,..zdj sm se pa spomnla,..?e mi ladja ne rata bom dala prazn pladenj, pa rekla da sm nardila njo - pirata in se je ladja potopila,...oops Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Pa to en tip nateguje folk,ziher. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Jest sem crknil od smeha pri komentarjih.... Fotomonta?e, primerjave, demotivatorji.... Zdej slike zgledajo prave, folk je tut njun myspace najdu, pomoje se je pa en najdu pa mal jebe folk. Pa ?e en dober quote: And we all are probably going to hell. But thats only cause shes going to eat heaven. Citiraj
Don Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Ja no kaj,..mal ve? jo je pa? skp Btw,..je kdo bral naprej? ?enska je nose?a in jo ful skrbi za postavo Kaj? a da se bo zredila? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 27. november, 2008 Prijavi Napisano 27. november, 2008 Tale je faca ker je tako prijazen in odkrit. http://www.rtvslo.si/mojvideo/andrejtrcek/...-sloven-c/9240/ Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Koliko je vredna va?a ?ena/puncahttp://camels.evilsun.org/ Tale izbira 5-7 times ima malo ?uden domet, pogre?am 8+ Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2008 A zdej se bo? pa hvalu Citiraj
BOJČ Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Tale izbira 5-7 times ima malo ?uden domet, pogre?am 8+ Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOJČ Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 > Mo? predlaga ?eni, da gresta na nudisti?no pla?o. > > ?ena pa ni za to in pravi: > > "No?em, da vsi vidijo, da sem se poro?ila zaradi denarja!" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Izgovori...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Kon?no lahko tudi youtube film?ke popamo na forum Evo en film?ek za poku?ino Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Kon?no lahko tudi youtube film?ke popamo na forum Evo en film?ek za poku?ino ?ist Hudooo Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Zakaj mi pa to ne dela?? Klikam pa klikam,pa ni? od film?ka. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Zakaj mi pa to ne dela?? Klikam pa klikam,pa ni? od film?ka. Citiraj MAZDA POWER
Stipe Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Zakaj mi pa to ne dela?? Klikam pa klikam,pa ni? od film?ka. Preberi naslov film?ka, pa ti bo bolj jasno . Citiraj Zaradi var?evanja z elektroni smo odstranili preostali del va?ega podpisa.
poky Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Kurba sn idiot..... Priznam,da sploh nisn bral..... Sn tak navajen teh You tube film?kov po raznih straneh,da kr kliknem. Dobra finta za idiote like me. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.