Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne se zajebavat z zaj?kom !!

KLIK

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne se zajebavat z zaj?kom !!

KLIK

Ta pixar ma res dobre :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Zgodba o ?ENSKI IN PSU je do jaja, do zdej je usacga nasmejala (eni se niso mogl ustavit), k sm mu jo povedu! :P:jupiii::hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zgodba o ?ENSKI IN PSU je do jaja, do zdej je usacga nasmejala (eni se niso mogl ustavit), k sm mu jo povedu! :P:jupiii::hudicek:

:bravo:

DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.

Napisano

hehe

- zakaj Chuck Norris nima fotra? Ker se mu noben ni upal jebat mater.

- Chuck Norris je prebral zadnjo stran na internetu.

- Chuck Norris je naredil ?as na Nurbergringu pod ?tirimi minutami in to na kolesu brez ketne

33112_1.png

Napisano

Evo klele si pa vsaj to?no vedu kolk kej stane in kaj za to dobi? :blush:

Cenik leta 1912 v bordelu

post-133-1275056141_thumb.jpg

33112_1.png

Napisano

en bolj?ih komentarjev na 24ur. Govor je o stiku (junction) Slovenije z odprtim morjem :bravo:

g1234529.05.2010, 15:33 -4

nekdo.., kako se lahko dotika? ne?esa, ?e se tega ne dotika?? kako ima? lahko "stik" s svojo ?eno, ?e je na njej ?e njen ljubimec? v bistvu bi bil v tem primeru homoseksualec. a po tvoji razlagi bi v tem primeru imel z njo stik.

33112_1.png

Napisano

Glupi so kot no?.

Preveril na lastni ko?i.

Napisano

Za crknt. :bravo:

Napisano

Aktualen dohtarski...

Ne preve? delat, ure se ?tejejo.

Pred nebe?kimi vrati stoji tip in vpije:

- Pa kaj je to? Kaj jaz po?nem tukaj? Star sem 40 let, redno telovadim, nekadim, ne pijem, zgodaj hodim spat in sedaj se znajdem tukaj. Verjetno je to kak?na pomota! Prosim vas, dajte preveriti!

- Ne vem... ?e nikoli se nismo zmotili, - pravi sv. Peter - bom pa vsekakor preveril. Povejte ime in priimek.

- Ku?trin, Konrad Ku?trin.

- Kaj ste pa po poklicu?

- Zdravnik.

Sv. Peter nekaj ?asa brska po knjigi in re?e:

- Aha, na?el sem vas! Po na?ih podatkih ste umrli od starosti.

- To je nemogo?e! Po?lu?ajte, star sem 40 let!

- Ne vem, - re?e sv. Peter - mi smo se?teli vse ure, ki ste jih predlo?ili za obra?un opravljenih ur in ko smo se?teli, je izpadlo nekaj ve? kot 106 let...

Napisano

Nekaj ?asa nazaj sva imela s kolegom, ki je hodil na texas (avtomehanik), debato o avtih. Pa mi re?e da bi si moral jaz dobiti distan?nike, pa bi mazda zgledala veliko lep?e pa ?e medosna razdalja bi se pove?ala, za bolj?o lego na cesti. :bravo:

panoramska.jpg
Napisano

Nekaj ?asa nazaj sva imela s kolegom, ki je hodil na texas (avtomehanik), debato o avtih. Pa mi re?e da bi si moral jaz dobiti distan?nike, pa bi mazda zgledala veliko lep?e pa ?e medosna razdalja bi se pove?ala, za bolj?o lego na cesti. :bravo:

Najlep?e je pa pol, ko tak dela na nekem poobla??enem servisu in ti ?ravba avto....

s2k_sig_transition_small.gif
Napisano

Najlep?e je pa pol, ko tak dela na nekem poobla??enem servisu in ti ?ravba avto....

Na neko sre?o ni dokon?al ?olanja, ubistvu je naredil use razen prakti?nega dela na Toyota servisu...

panoramska.jpg
Napisano

:hohoho: dobra ja :D

Napisano

A mother and father took their 6 year old son to a nude beach. As the boy walked along the beach, he noticed that some of the ladies had boobs bigger than his mother's, and asked her why.

She told her son, "The bigger they are the dumber the person is."

The boy, pleased with the answer, goes to play in the ocean but returns to tell his mother that many of the men have larger willies than his dad. His mother replied, "The bigger they are the dumber the person is."

Again satisfied with this answer, the boy returns to the ocean to play.

Shortly after, the boy returned again. He promptly tells his mother, "Daddy is talking to the dumbest girl on the beach and the longer he talks, the dumber he gets."

Napisano

ZAKAJ MO?KI NE BI SMELI PISATI NASVETNIH KOLUMN Question

Dragi Janez:

Upam da mi boste pomagali. Par dni nazaj sem se odpravila zjutraj na delo

in pustila mojega mo?a doma pred televizijo.

Kak?en kilometer od doma se mi je avto ustavil, ni hotel spet za?tartati,

tako sem ?la pe? nazaj domov.

Ko sem pri?la domov nisem mogla verjeti kar sem videla, moj mo? je bil v

postleji s sosedovo h?erko. Jaz sem stara 32 let, moj mo? 34, in sosedova

punca 19, poro?ena sva pa 10 let.

Polna sem stresa, takoj potrebujem dober nasvet, prosim, pomagajte mi.

S spo?tovanjem, Francka

Draga Francka:

Da se je avto ustavil po tako kratki razdalji od doma je lahko ve? vzrokov.

Najprej pa poglej ?e ima? zadost bencina, mogo?e ne dela pumpa, ali pa ima?

kak?en elektri?ni problem, predlagal bi pa da pokli?e? avtomehani?no

delavnico da ti potegnejo avto v gara?o in ga tam natanko pregledajo.

Upam da bo ta nasvet re?il tvoj problem, Janez

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.