Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Tole fotko mi je poslal kolega na e-po?to, z vpra?anjem naj povem kje na fotki je konj in koliko jih vidim? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Verjetno na sliki ni konjev, ker sta obe ?ivali kobili. :ne vem: razen, ?e tvoj kolega smatra samega sebe, da je "konj" Citiraj
rendy Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Tole fotko mi je poslal kolega na e-po?to, z vpra?anjem naj povem kje na fotki je konj in koliko jih vidim? Ni konjev, so samo dve mule no razen ?e se mo?akar ?teje za konja. Citiraj
Shrek Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Saj so samo trije zaparkiran... Citiraj
Shrek Napisano 30. avgust, 2014 Prijavi Napisano 30. avgust, 2014 Me res zanima, kak so izobra?eni ti bizgeci...ki so zaparkirali... Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2014 ah to ni ?e ni?.. kak?en kaos je bil ?ele v ?etrtek, ko so zaradi Franjotov zaprli ?martinko in pol BTC-ja. pol se je blo pa treba kregat z varnostniki in jih moledovat, da so te nekako ven spustili. Pizda bolj k mu razlagam, da imam slu?bene obveznosti in da moram ven bolj me je ?uknjen gledal. Mi ni jasno kako dobijo dovoljenje, da sredi normalnega delovnika zaprejo ceste za cel dan, zato da si pa? nekaj nadopingiranih mandeljcev meri kdo ma dalj?ega. Da ne bo narobe razumljeno - ni? nimam proti kolesarjenju samo ?portno kolesarstvo je ?e zdavnej zavilo v pekel prepovedanih substanc in dopinga, kar pa je ravno nasprotno skrbi za zdravo ?ivljenje. Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2014 Pro?ujem se zato, ker sem rabil 3/4 ure, da sem pri?el na ovoznico in sem se nato moral stranki opravi?evat za zamudo kot kak mul?ek, k ga zalotijo s ?ikom. Aja za ilustracijo, ?e se ne igrajo Franjote rabim natan?no 2min do obvoznice. 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 Cel dan ?akam na nek pomemben telefonski klic. Mine dan, pride ve?er, in se odlo?im, da bo najbolje, ?e grem spat, pa telefon s seboj, da se oglasim takoj, ko pokli?e. ?e prej grem na strani??e in v kopalnico - pa? ve?erni opravki pred spanjem. In zasli?im, da v dnevni zvoni telefon. V teku v dnevno, pritisnem tipko za sprejem - in ugotovim, da imam v ustih krta?ko in peno... To je ?e huje kot tista, ki se je najedla fi?olove solate s ?ebulo in potem ?la na randi... Sem pa? talent svoje sorte... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Dejan Pavlovic Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Pro?ujem se zato, ker sem rabil 3/4 ure, da sem pri?el na ovoznico in sem se nato moral stranki opravi?evat za zamudo kot kak mul?ek, k ga zalotijo s ?ikom. Aja za ilustracijo, ?e se ne igrajo Franjote rabim natan?no 2min do obvoznice. Ja zakaj pa nisi prej ?tartal sej se je vedlo da bo Franja Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 1. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2014 Ja zakaj pa nisi prej ?tartal sej se je vedlo da bo Franja Sej sem ?el prej... sem mislil, da bo 20 minut dovolj ... pe? bi pri?el do obvoznice brez naprezanja v 10 minutah. Si pa? nisem mislil, da imam opravka s takimi bedaki, ki sred delavnika dobesedno zaprejo poslovno ?etrt. Tud Mercatorjev hipomarket je bil odrezan in baje naj bi ?e to?ili organizatorja za izpad dohodka - v glavnem bo ?e zelo pestro in misli, da so si zadnji? privo??ili tak fijasko. 1 Citiraj
Lava Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 Mama, nisam bio toliko pijan !- Sine, bacio si hr?ka i viknuo: Pika?u, ja biram tebe! 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 3. september, 2014 Prijavi Napisano 3. september, 2014 Danes v Lidlu videl hecen napis, saj je nekdo spremenil zgolj 1 ?rko in namesto sadni sirup je pisalo; sadni sTrup (mogo?e je bila sabota?a s strani kak?ne prodajalke, ali pa ima le orng smisel za humor). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. september, 2014 Prijavi Napisano 8. september, 2014 ?e nekaj ?asa so v RS v veljavi nove napotnice za zdravnika,velikokrat so razlog za dolge ?akalne vrste, stare zelene napotnice.Zdravni?ko Zdravstveno Zdru?enje Slovenije ZZZS svetuje, da pri?neteuporabljati nove napotnice in se tako izognete dolgim ?akalnim vrstam! Spodaj je slika napotnice, ki jo priporo?a ZZZS! 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 11. september, 2014 Prijavi Napisano 11. september, 2014 U?eri sva se z eno gospodi?no s ?tajerske smejala, ker sem reku, da glede na stanje njene F Fieste in ?e se namerava vsak dan vozit iz Maribora do Ljubljane in nazaj, ji prerokujem naslednje: 1. dan prispela SRE?NO2. dan prispela SRE?NO3. dan prispela z VLE?NO No, zadeva je bila kot sem opazu vseeno meni bolj sme?na kot njej, ob misli na stro?ke ji niti rima ni bila toliko simpati?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. september, 2014 Prijavi Napisano 18. september, 2014 Trla baba lan, da joj prodje dan ... Va?'n, da je deu ... https://www.facebook.com/video.php?v=10152750833508223 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 18. september, 2014 Prijavi Napisano 18. september, 2014 Zanimiva reklama ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 19. september, 2014 Prijavi Napisano 19. september, 2014 V stilu "?arovnika" Copperfielda: http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-poskusali-so-ga-upozoriti-a-zaman-zabil-slavil-in-izginil.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 Zbiram prostovoljne prispevke za dobro in kvalitetno uro - darilo Bratu?kovi, da bo v Bruslju znala povedati, koliko ?asa ?e potrebujemo... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Deeyan Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Bratuskova je zdruzla celo Slovenijo.... Vsi smo proti njej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 22. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2014 Bratu?kova je dokaz, da je v sloveniji "beg mo?ganov v tujino" le ?e en mit. Citiraj
Baby Viper Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Dobro foro majo zdj na enem radiu, kjer je najprej dobropoznana komi?na izjava 'we don`t need help, we need time', potem pa reklama za te?aje tujih jezikov, da ne bo znanje ostalo na tko nizkem nivoju Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 23. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2014 Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za pridobitev otro?kega dodatka pod rubriko "navedite o?eta".1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?etaotroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?.2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me jenepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih stiste ?urke, ?e pomaga.3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 GrandAvenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala.Spomnim se, da je bil sex tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, milahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW, ki ima luknjo od mojepetke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici inugotovite, ?e je dal to popravit.5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bopotrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstaliKristus.6. Ne morem vam povedati imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi toimelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem,da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosimsvetujte.7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako.Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate,kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u.Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da jeDelia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TVnamesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi moja verjetno ostalaneoplojena.11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje? celokonzervo fi?ola tudi ne more? vedet, od katerega fi?ol?ka si prdnil. No, pa re?te, da jim je na Otoku dolg?as... hahaha 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.