Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 Danes si bo Chuck Norris vzel dva dni za počitek, jutri bo pa spet na delu... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 Ginekolog po pregledu: - “Gospa, stvar je kar resna, tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov. Bo šlo?” - “Ni problema, saj imam ljubimca...” 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 Micka in Jožefa: - »Kok pa s' dobiva, ksta naša dva v hosti podirava smreke in je Tvoj France škripnu pod smreko.« - »120.000€.« - »Bog se me usmil! Moj bk Ivan je pa odskoču...« 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 - "Dober dan, fantek, ali je oče doma?" - "Ni ga." - "Kje pa je?" - "Ne vem, ga grem vprašat..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 Na železniški postaji: - "A moram za otroke tudi plačat?" - "Pod sedem ni treba." - "Dobro. Jaz imam samo tri..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. februar, 2024 Prijavi Napisano 6. februar, 2024 - "Poglej, dragi, enake mere imam kot miss sveta!" - "Že, že - toda ne na enakih mestih..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Ženske so sitne samo v treh primerih: - ko dobijo - ko ne dobijo - ko bi morale dobiti Drugače so pa čisto v redu... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Sodnik vpraša obtoženega: - "Zakaj ste ubili svojo soprogo, in ne njenega ljubimca?" - "Bilo mi je lažje ubiti eno ženo, kakor vsaki dan novega ljubimca..." 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Mlada kur#a sreča upokojenca in ga nagovori: - "Oča, posodi mi sto evrov. Ti bom vrnila, ko boš lahko..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Kaj običajno uporabljaš po britju?" - "Flajštre..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Rad bi govoril z Jožetom." - "Ga ni doma." - "Saj sem ga videl na oknu." - "Tudi on tebe..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 2 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Na šoferskem izpitu vpraša predsednik komisije kandidata: - "Kaj je zavorna pot?" - "To je razdalja, ki jo prevoziš od trenutka, ko si se prestrašil, pa do mesta, kjer si se zaletel..." 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Kariera mojega moža je v razvalinah!" - "Pa saj ne more biti tako hudo. Dandanes se kar dobi novo službo. A je postal tehnološki višek?" - "Ne, on je arheolog..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Zelo sem vesel, da moj novi sosed rad igra šah." - "Zakaj pa?" - "Upam, da bova kdaj pa kdaj zamenjala dami..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 - "Rad bi kupil darilo za ženo. Kaj mi svetujete?" - "A je lepa?" - "Ne preveč." - "Mlada?" - "Je že v letih." - "Bogata?" - "Ne, ni." - "Potem vam svetujem, da darilo kupite kateri drugi..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. februar, 2024 Prijavi Napisano 7. februar, 2024 Vodovodni inštalater pride pred blok in vpraša enega izmed stanovalcev: - "Kje pa stanujejo Novakovi?" - "Stanovali so v tem bloku, pa so se pred pol leta preselili." - "Ta je pa lepa. Najprej te kličejo, da je nujno, ko pa prideš, pa jih na vsem lepem več ni." 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 8. februar, 2024 Prijavi Napisano 8. februar, 2024 GOP4XRnloNv9XEMCALqXkJ-l7VpdbmdjAAAF.mp4 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Srečata se nekdanja sošolca in prvi reče: - "Pridi, greva na pijačo!" - "Ne pijem. Enkrat sem pil, pa pijače nikdar več ne bom poskusil!" - "Kaj pa na kavo?" - "Tudi to sem že enkrat poskusil, pa več ne bom." - "Cigareto ... " - "Enkrat sem jo že poskusil." - "Kam pa te potem lahko povabim?" - "Nikamor, ker čakam sina!" - "Prav gotovo je edinec..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Le počakajte, sosed! Grdoba! Še v pekel boste šli!" - "O, Marija, kaj se vas še na tistem svetu ne bom znebil?" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Sosed, a si že začel z gradnjo hiše?" - "Še ne. Imam že opeko, pesek, apno, cement ... " - "Kaj pa še čakaš?" - "Ne vem, kje naj sunem še zidarje ... " 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Tašča jamra, da jo boli glava, zet ji svetuje: - "Moj sosed je zadnjič takole napravil: najprej je spil liter žganja, potem liter vinjaka, viskija, konjaka, liter vina, liter piva, na koncu pa še liter čistega špirita." - "Madona! Mene bi to ubilo!" - "Saj njega je tudi..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 Na vasi. - "Sosed, kam pa ženeš teh sedem oslov?" - "Mimo osmega..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. februar, 2024 Prijavi Napisano 9. februar, 2024 - "Sosedovi Milki sem rekla, da izgleda kot stara baba, pa je šla k frizerki in kozmetičarki." - "Pa sedaj?" - "Sedaj izgleda kot stari dedec..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.