Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Revolut ma bazo v Litvi, torej EU in poroca na tvojo davcno vse
-
Da se malo pohvalim, moral sem kupit neko močnejšo zadevo in sem rekel dajmo karte na mizo in pogledam med konkurenco, pomagal sem si tudi z chatgptjem in primerjalniki od vsepovsod + pogledal precej youtube videjev v slogu @skritikrt Na koncu mi je po osebnih preferencah še vedno zmagal Bosch Trenutno ponujajo udarne vrtalne vijačnike od 50 do 150 Nm, "90ka" zadostuje za večino primerov in je najbolj univerzalna ampak sem raje malo pretiraval in vzel "110" - če bom slučajno kdaj vrtal še kaj v kovino + 13 mm v beton Komplet sem sestavil sam, ker v tej kombinaciji ne dobiš "premade" paketa z baterijami in polnilcem: vzel sem srednji model hitrega polnilca in 4Ah ProCORE baterijo + v promocijskem obdobju trenutno pri nakupu nad 425 eur častijo 5,5Ah baterijo (še čakam odobritev). Sepravi 4Ah za "mini opravila" in močnejša v kombinaciji z dodatnim ročajem za udarno vrtanje. Ta linija podpira tudi BT povezavo z posebnim modulom ki je noviteta in lahko potem v aplikaciji nastaviš delay led lučke in pa "kickback control". Na najboljšem polnilcu determinira tudi stanje baterije. Vsekakor ciljam na 15 let null
-
Samoprijava ane... Revolut bo pa prej al slej moral poročat neki EU instanci
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.