Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... Sodelavka med malico rešuje križanko in vpraša: - "Pripomoček za širjenje zenic?" Jaz pa jo pogledam in rečem: - "Dekolte." Citiraj
Bini Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj pred 46 minutami je Slivka napisal: Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... Sodelavka med malico rešuje križanko in vpraša: - "Pripomoček za širjenje zenic?" Jaz pa jo pogledam in rečem: - "Dekolte." Se ti že malo meša od tega dekolteja si kar dvakrat enako objavi.... Citiraj
Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Ma, ka bi ti vidu ta dekolte... Skor do popka... Citiraj
Jest Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj pred 4 minutami je Slivka napisal: Ma, ka bi ti vidu ta dekolte... Skor do popka... A nekaj takega? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Ma, v živo zgleda boljše kot takole na sliki... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Omenim tistemu dekolteju od prej: - "Kako to, da taka lepotička nima fanta?" - "Saj sem ga imela, pa ga je mož ubil..." 3 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:48 Prijavi Napisano četrtek ob 05:48 Sem se zaljubil na prvi pogled... 2 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:56 Prijavi Napisano četrtek ob 05:56 @Boss, mislim, da so tvoje pnevmatike že na poti... 5 Citiraj
Bini Napisano četrtek ob 07:24 Prijavi Napisano četrtek ob 07:24 Pred eno uro je Slivka napisal: @Boss, mislim, da so tvoje pnevmatike že na poti... Bolš, da ostane na Bridgestonkah... 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 09:15 Prijavi Napisano četrtek ob 09:15 Sem peljal našega šestnajstletnega BTjca na tehnični pregled. Kontrolor ni našel niti ene napake. Pravi, da je kot nov... 11 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:30 Prijavi Napisano petek ob 05:30 Krištodio, ga učas usekam mem, pa sam pomagu bi rd... Ki čm, kmet an s hribu doma... Imamo nekega južnjaka tu v službi, pa je dobil prvega otroka - hčerko. Tri dni že pije od žalosti, ker "prvi mora biti sine, prvorođenac"... Se mi je zasmilil možakar, sedem tja poleg njega in rečem: - "Ma, daj, Enis, mogoče pa otrok sploh ni tvoj..." 5 1 Citiraj
Scr3am Napisano nedelja ob 17:50 Prijavi Napisano nedelja ob 17:50 Ne bom nikogar označil...naj se sam najde 😂 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:02 Prijavi Napisano včeraj ob 09:02 A samo jaz ne zastopim tega vica zgoraj? 2 4 Citiraj
Scr3am Napisano včeraj ob 09:52 Prijavi Napisano včeraj ob 09:52 Nisi gledal filma the pianist? Citiraj
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Ki čm, sm kmet an s hribu doma, pej ne zastopm, ki čjo povedat s to tablo? 2 Citiraj
Scr3am Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami (urejeno) Vrjetno je bila prvo tabla in sele kasneje smetnjaki. Ker folk je stoka in so kljub tabli so vedno metali smeti v naravo in so kasneje raje nastimali smetnjake... Popravljeno pred 21 urami od Scr3am 2 Citiraj
Boss Napisano pred 16 urami Avtor Prijavi Napisano pred 16 urami pred 13 urami je Slivka napisal: A samo jaz ne zastopim tega vica zgoraj? Saj jaz sem tud ugibal a je to sploh vic? 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami - "Pokni mi dve jajci v ponev, hitim na lov na košute." - "Poknila ti bom s ponvijo po jajcih - košuta je že dvakrat klicala..." Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami FANTJE, NUJNO RABIM POMOČ! Žena me sprašuje, kje sem sinoči sprehajal psa, ker se nekam čudno obnaša. Ima kdo kakšno idejo, kaj naj ji rečem? 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.