Slivka Napisano včeraj ob 05:44 Prijavi Napisano včeraj ob 05:44 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:38 Prijavi Napisano včeraj ob 06:38 Se službeno po telefonu pogovarjam z nekim muslimanom in ga na koncu pogovora tako, vljudnostno, povabim, da naj se oglasi na kavo, če bo kdaj v Sloveniji. Pa možakar reče: - "Možda stvarno naletim." Ne vem zakaj, ampak ob teh njegovih besedah sem dobil asociacijo na Talibane in WTC... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:58 Prijavi Napisano včeraj ob 06:58 Kaj bi dobili, če bi "križali" kakšno luštno mlado Japonko in mene? Nekoga, ki bi zelo rad delal, ampak se mu ne da... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 08:42 Prijavi Napisano včeraj ob 08:42 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
GoB Napisano včeraj ob 10:05 Prijavi Napisano včeraj ob 10:05 Nemški turist se ustavi poleg slovenskega policista: -Oprostite, iščem parkirni prostor. -In zato ste prišli iz Nemčije? 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:11 Prijavi Napisano včeraj ob 10:11 Grem do enega sodelavca, pa ga ni bilo v pisarni. Na mizi pa njegov mobitel in ravno začne zvoniti. Pogledam na ekran in piše: "Call from Guantanamo". Ravno takrat pride ta sodelavec nazaj v svojo pisarno, pogleda na mobitel in reče: - "Pridi pozneje, me ravno žena kliče..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.