Boss Napisano včeraj ob 07:46 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 07:46 Jaz vem kje, sam ni take slikce gor... vsebina je pa verjetno enaka. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 08:08 Prijavi Napisano včeraj ob 08:08 Tale se pa je opremil, verjetno je iz Kočevja.... Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 08:11 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 08:11 Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno. Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 09:13 Prijavi Napisano včeraj ob 09:13 Pred eno uro je Bini napisal: Tale se pa je opremil, verjetno je iz Kočevja.... Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo. 1 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 11:28 Prijavi Napisano včeraj ob 11:28 pred 3 urami je Boss napisal: Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno. Lokacijo slikanja si za 100km zgrešil. Če vse toliko zgrešiš, boga tvoja.... 😁 pred 2 urama je dvorjan napisal: Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo. Torej deluje, moja cx-30 ima samo eno in upam, da je dost.... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 11:49 Prijavi Napisano včeraj ob 11:49 Pride neka ženska na upravno enoto, da bi si dala izdelati lastno registrsko tablico za svoj avto. Prijazna uslužbenka ji uslužno pove, da naj kar pove svoje želje: - "Veste, jaz bi imela takšno lepo registrsko tablico, obrobljeno z vijoličasto črto, črke in številke bi bile rdeče, prva črka pa bi bila L – za lezbijko!" - "Ja, gospa, tako enostavno pa to ne gre. Veste, določene omejitve pa vseeno obstajajo. Registrske tablice morajo imeti lepo zeleno obrobo, prvi dve črki morajo biti MB, LJ, CE,… odvisno pač od kraja bivanja, ostale črke in številke pa si lahko izbirate." - "To pa je višek!!! Jaz se bom pritožila!! To je diskriminacija! Zakaj me, lezbijke, ne smemo imeti svojih registrskih tablic, pedri pa jih lahko imajo?" - "Ja, kakšni pedri? Kakšne registrske tablice za pedre? Kje ste pa še to videli, dajte no mir!" - "Ja, pa sem jih videla! In to večkrat. Pa tudi vi ste jih tudi že gotovo videli! Veste imajo take, modro obkrožene tablice, prva črka je P, nato pa številke..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 12:07 Prijavi Napisano včeraj ob 12:07 Mama je 21 let starejša od hčerke. Čez 6 let bo mama 5x starejša od hčerke. Kje je oče? (Z malo matematike prideš do odgovora.) Če obupaš, je rešitev spodaj! REŠITEV: - hčerka je danes stara X let - mama je danes stara Y let - X+21=Y - po 6. letih: 5(X+6)=Y+6 ------------------------------------------------- 5X+30 = X+21+6 4X = -3 X = -3/4 Hčerka je torej danes stara -3/4 let, torej -9 mesecev, to pomeni, da je oče ravnokar na mami. Oziroma v mami... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 12:29 Prijavi Napisano včeraj ob 12:29 So me vprašali, če imam kaj proti Golobu. Sem rekel, da učinkovitega prav nič... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 21 urami Avtor Prijavi Napisano pred 21 urami Se fuka s tem starim ta pocenskim bimmerjem? 🤪 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Avtor Prijavi Napisano pred 17 urami Bini ti pa si pokvarjen... sem mislil, da se fuka z bimmerjem tako kot se je @Slivka še pred kratkim s Fuckswagnom. Napaka na napako. 3 Citiraj
Bini Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Pred eno uro je Boss napisal: Bini ti pa si pokvarjen... sem mislil, da se fuka z bimmerjem tako kot se je @Slivka še pred kratkim s Fuckswagnom. Napaka na napako. Saj.... Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami To je periodni sistem elementov. In kaj piše na mestu 29, 30 in 31? 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Kako iz navadne domače mačke narediti perzijsko mačko: 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Katerega leta smo? 2025? Mogoče nekje, ampak ne pri nas... - po starosti avtov smo nekje v letu 2015 - po številu mladih izobražencev, ki "bežijo" v tujino za boljšim zaslužkom smo nekje v letu 1995 - po filmih v kinu in glasbi na radiju smo nekje v letu 1975 (balkan žuri in podobno) - po stanju v gospodarstvu smo nekje v letu 1955 - če poslušaš politike, še vedno traja II. svetovna vojna... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Kdor ima majhne otroke, bo že vedel, o čem se gre... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Nadgradnja... Popravljeno pred 3 urami od Agerg 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro dne 1. 10. 2025 ob 19:06 je Jest napisal: Najdena še druga različica ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Slivka napisal: SŽ? Sej to je naslednji vlak 😀 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.