Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Samo, možakarji, nekateri imajo res srečo, vedno kaj najdejo in še prav jim je... Škoda samo, da jaz pa nimam take sreče... Ne verjamete? Glejte, moja žena je šla v kino, namesto njenega ji je garderober dal pelc plašč, popolnoma ji je bil prav. Gre žena na seminar, najde zlato zapestnico… Gre popoldan na sprehod v park, pride z briljantnim prstanom, ki ga je našla, spet ji ravno paše na roko. Gre ti ona na službeno pot, se vrne z bisernimi uhani, ki jih je našla v sobi… Ma moja žena je res ena srečnica, ne pa ko jaz, pridem zadnjič iz nočne, v postelji najdem moške gate… Si morete misliti - niso mi bile prav...
-
Eeem, ... Torej, ... ... ..., Hočem reči,... ... ..., Se pravi... ... ..., Eeeee, mislim, da bo bolje, če bom kar tiho... Se vrača picasso? Citroen napoveduje želje po enoprostornemu vozilu. #foto SIOL.NET Se Citroen pripravlja na povratek znamenita picassa, ki je bil z enoprostorskim konceptom zelo priljubljen predvsem pri družinah?
-
To je tko k za avto... zakaj maš 192KM, ko pa se 99% časa voziš z manj kot 100KM.
-
Sej zto pa sprasujem koliko od vas dejansko potrebuje +16GB. Za DDR5 sem pa ze pisal. Isto, kot za gen 5 m2. ssd
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.