Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@tommzy Na list papirja napiši vse odkrite napake, težave in avto čim prej pelji na servis. Morda ne bodo takoj rešili čisto vseh, nekaj pa se bo sigurno lahko rešlilo Glede predvidenih km, jaz tega spoh ne gledam. Vem da po mestu naredim cca. 500 km z enim tankom in to je to. Sedaj ko je mrzlo bo verjetno še manj. Trenutno mi kaže popvrečno porabo 8,8 L, vse mestna vožnja. Sem pa tankal prejšnji teden. LP
-
Ja, vem, sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Kako bo pa ta nova tehnologija delovala, če se ustaviš za ovinkom? Ker trikotnik si nesel okoli ovinka in tisti, ki so prihajali, so že pred ovinkom videli, da nekaj ne štima... 1. 1. 2026: Varnostni trikotnik v avtomobilu nadomešča nova tehnologija WWW.ZURNAL24.SI Varnostni trikotnik je že desetletja simbol nevarnosti, ki preži na cesti. Po zakonodaji ga morate v primeru nesreče, predrtja pnevmatike ali druge okvare avtomobila namestiti ob desnem robu vozišča, tako da...
-
Tukaj ima @Alex po mojem mnenju prav, motor X je z inženirskega vidika naprednejši in modernejši, s strokovnega vidika boljši, tu nimamo kaj, dejstva so dejstva. Sam sicer vozim G140, za moje potrebe do sedaj izjemno zadovoljen, razen želel bi si porabo od X-a, se pravi GX140 motor😁 (mogoče bo to novi Z motor?). In nič ni narobe, če je X boljši od G, jaz sem se s tem že sprijaznil 😄 Menim tudi, da pri teh komentarjih vsak malo gleda na to kaj ima in težko je objektivno take zadeve laično komentirati in posploševati, sploh nekaj kar ne voziš, niti dovolj ne poznaš (treba je gledati tudi celovito, ne npr. samo navor v neki točki in da je zato avtomatsko že nekaj boljše). Vsak se pa odloči sam kaj bo kupil... Jaz bi rekel, da sta oba motorja prava izbira za CX-30 in za karkoli se odločiš, se ne boš napačno odločil.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.