Slivka Napisano petek ob 06:25 Prijavi Napisano petek ob 06:25 Ženska je pri 18 letih kot nogometna žoga - 22 fantov teka za njo. Pri 28 je kakor košarkarska žoga - 10 moških teka za njo. Pri 38 je kakor golf žogica - en moški hodi za njo. Pri 48 je kakor pingpong žogica - en moški jo hoče spraviti k nekomu drugemu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:01 Prijavi Napisano petek ob 11:01 Pride računalničar v mesnico: - "100 gramov salame, prosim." - "Vam jo narežem?" - "Ne, kar na USB jo naložite..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:24 Prijavi Napisano petek ob 11:24 Večernja molitev. Otrok moli: - "Bog, naredi, da bo Berlin glavno mesto Finske." Mama presenečeno: - "Kakšna molitev je pa to?" Mali odgovori: - "Taka, po testu iz geografije..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:35 Prijavi Napisano petek ob 11:35 Zadnje čase ne nosim plačilne liste s sabo. Če bi imel prometno nesrečo, bi verjetno mislili, da sem storil samomor... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 12:02 Prijavi Napisano petek ob 12:02 - "Miška, a si ti še nedolžna?" - "Pri svojih otrocih prisegam, da sem!" 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Pride sodelavec pa malo slabe volje razloži: - "Igral sem Eurojackpot in dobil isto, kot nevesta na poročno noč..." Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "No, nevesta je s tem zadovoljna..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Sovražim, ko se par začne prepirati pred menoj. Lahko bi vsaj počakala, da se do konca oblečem in odidem domov ... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Živim v velikem strahu, da mi kdo ubije ali poškoduje taščo, ki ima precej denarja in živi sama na ulici dveh cesarjev 34d, stanovanje 6. Pozvoni dva-krat, da bo mislila, da je poštar... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.