godlike Napisano torek ob 07:01 Prijavi Napisano torek ob 07:01 Ni mi jasno odkdaj je Volvo "fun car" 😲 Pa da nimaš denarja, če maš Masserattija, oziroma, kot da je cenejši kot Alfa. Tudi dobra. Citiraj
FuManchu Napisano torek ob 09:11 Prijavi Napisano torek ob 09:11 Edino fun pri volvu je 5-cilindrski zvok turbo motorja. Citiraj
jstdoma Napisano torek ob 09:45 Prijavi Napisano torek ob 09:45 pred 2 urama je godlike napisal: Ni mi jasno odkdaj je Volvo "fun car" 😲 https://youtu.be/KjuYFOwm5ng?t=64 1 Citiraj
godlike Napisano torek ob 10:05 Prijavi Napisano torek ob 10:05 In ta križarka je bolj fun car kot: Citiraj
Slivka Napisano torek ob 10:37 Prijavi Napisano torek ob 10:37 Komaj poročena Magda se pritožuje prijateljici: - "Odkar sem poročena, me Aleš še poljubil ni!" - "Brezčutnež. Loči se od njega!" - "Saj nisem poročena z njim! Poročena sem z Juretom..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano torek ob 10:39 Prijavi Napisano torek ob 10:39 pred 3 urami je Slivka napisal: Forda sem našel, Mazde pa ne... Kaj hočeš povedat.... Citiraj
Slivka Napisano torek ob 11:01 Prijavi Napisano torek ob 11:01 Hitro, preden se podraži. In upam, da me Greta ne vidi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 11:11 Prijavi Napisano torek ob 11:11 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:35 Prijavi Napisano včeraj ob 06:35 Mi reče kolega, če grem za moralno podporo z njim na srečanje anonimnih alkoholikov, kamor ga je poslal sodnik potem, ko je napihal policijsko "frulico"... Pa si rečem, ajd naj bo za kolega ... in greva. Prideva tja in kaj vidim? K***c so oni anonimni, če vse poznam iz oštarij, kamor hodim kofetkat ... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 08:49 Prijavi Napisano včeraj ob 08:49 Tale pa gvišno ne bo dol padel, pa tudi, če ga čez ta-stare Rebrnice zapeljemo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Če ne veš, kaj moraš v danem trenutku storiti, vprašaj tiste, ki v življenju še niso naredili ničesar. Oni vedo vse... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Prekleti zidarji šalabajzerski! Sem dal zidat nov hlev, pa so mi naredili tako nizka vrata, da morajo krave po vseh štirih lezt noter... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Kaj je ironija? Da lahko kupiš psa na bolhi... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami (urejeno) Življenje moškega: Najprej delaš, kar ti naročijo starši. Potem delaš, kar ti reče žena. Nato, kar želijo otroci. Ko si star, končno počneš stvari, ki jih sam želiš. In potem vsi govorijo - poglej ga dedka, čisto se mu je odpeljalo. Popravljeno pred 18 urami od goB 3 Citiraj
goB Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pri zdravniku: -Ves čas kašljam in težko diham. -Kadite? -Kadim, pa ne pomaga. 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Prosim Goloba, da neha razglašat celemu svetu, kako dobro se živi v Sloveniji! Ker me je začela klicarit žlahta iz Amerike, Nemčije in Kanade, če jim posodim par 10 jurjev... 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Klepetamo tu pri kavici in pridemo do zaključka, da je naš šolski sistem krepko zavožen... Otroci se v šoli učijo nemško in angleško, namesto da bi se albansko - da bi lahko vsaj lepinjo in kebab kupili... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 13 minutami je Slivka napisal: Klepetamo tu pri kavici in pridemo do zaključka, da je naš šolski sistem krepko zavožen... Otroci se v šoli učijo nemško in angleško, namesto da bi se albansko - da bi lahko vsaj lepinjo in kebab kupili... Saj veš komu moraš to povedat..... Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Moški v življenju rabi joške in orodje. Ko ga orodje spravi ob živce gre na joške, ko ga joški spravijo ob živce gre k orodju... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
x-layer Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 7 minutami je Slivka napisal: Za prijatla Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.