Slivka Napisano včeraj ob 06:55 Prijavi Napisano včeraj ob 06:55 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:50 Prijavi Napisano včeraj ob 07:50 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 09:45 Prijavi Napisano včeraj ob 09:45 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 10:41 Prijavi Napisano včeraj ob 10:41 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 10:59 Prijavi Napisano včeraj ob 10:59 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:11 Prijavi Napisano včeraj ob 11:11 Samo Slovenci so zmožni dati 15.000 € za novo kuhinjo, staro prestaviti v garažo in nato tam kuhati... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:23 Prijavi Napisano včeraj ob 11:23 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano včeraj ob 11:43 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 11:43 Dejasnko čista resnica... težko najdeš takega, ki je nasprotje od tega. Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 11:57 Prijavi Napisano včeraj ob 11:57 pred 5 urami je Slivka napisal: A niso hijene eni drugi, baje.... Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami In potem imajo mene za čudaka... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Pa Bog požegnaj... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama In potem imajo mene za čudneža... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 minutami Prijavi Napisano pred 21 minutami Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki če ta tip narest szi svojo ženo? Pasterizacija zenske FORUM.ZURNAL24.SI 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.