Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

V službi vedno dajte 100%:

- v ponedeljek 12%,

- v torek 23%,

- v sredo 40%,

- v četrtek 20%,

- v petek 5%.

Popravljeno od goB
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

En verski, kdor bo razumel, prav, kdor ne, pa tudi prav. 

Kaj imata skupnega policist in Jezus?

Oba te vabita, da jima slediš...

za_menoj.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Kaj si jaz predstavljam, ko se začne pogovor o SUV (sport utility vehicle) :

Zajeta slika.JPG

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kake bedarije se trosijo naokoli, res groza. Le kaj še pride na vrsto ta teden.....  Mislim, da so vsi padli na izpitu....   
    • Ko je 16 miljarde evrov izgube ceneje kot nadaljevanje...   Ne, teh nenavadnih avtomobilov ne bo: obetajo se milijardne izgube SIOL.NET Honda je napovedala spremembo svoje strategije elektrifikacije in odpoved razvoja treh električnih modelov.  
    • Še en test, kjer jo pohvalijo.....   CX-30 zato ni avtomobil, ki bi poskušal zadovoljiti vse. Bolj kot na racionalne argumente stavi na občutek celote: na kakovost izdelave, vozniško izkušnjo in prepričljiv dizajn. V tem smislu je nekoliko drugačen od večine tekmecev, ki pogosto stavijo predvsem na prostornost in tehnološke novosti. Prav zato CX-30 deluje kot avtomobil z značajem. Morda ne ponuja največ prostora, niti ni najbolj spektakularen v tehničnih podatkih. Toda ponuja nekaj, kar je v tem razredu vse redkejše – občutek, da je bil zasnovan predvsem z mislijo na voznika.   Mazda CX-30: SUV, ki bi bil očitno raje nekaj drugega WWW.DNEVNIK.SI V svetu kompaktnih športnih terencev, kjer avtomobili pogosto tekmujejo predvsem v zaslonih in praktičnosti, mazda CX-30 izstopa z nečim precej preprostim: dobrim občutkom za volanom. Je križanec...  
    • Kaj si jaz predstavljam, ko se začne pogovor o SUV (sport utility vehicle) :      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.