goB Napisano petek ob 17:25 Prijavi Napisano petek ob 17:25 (urejeno) V službi vedno dajte 100%: - v ponedeljek 12%, - v torek 23%, - v sredo 40%, - v četrtek 20%, - v petek 5%. Popravljeno petek ob 17:47 od goB 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 20:38 Prijavi Napisano petek ob 20:38 Saj ne vem, a se je za smejat al se je za jokat... https://youtu.be/2Whrat_Rn0I?si=7tv4MFEnQCm0Q4hY 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 20:36 Prijavi Napisano včeraj ob 20:36 En verski, kdor bo razumel, prav, kdor ne, pa tudi prav. Kaj imata skupnega policist in Jezus? Oba te vabita, da jima slediš... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Kaj si jaz predstavljam, ko se začne pogovor o SUV (sport utility vehicle) : 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami 1 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Postopek odklepanja: Primeš bombo tako da stisneš ročko vžigalnika k bombi, potegneš varovalko ven in žnoro odmotaš iz kolesa, potem vtakneš varovalko nazaj v vžigalnik. Nič ne poči. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 36 minutami je Mraušk Mčk napisal: Postopek odklepanja: Primeš bombo tako da stisneš ročko vžigalnika k bombi, potegneš varovalko ven in žnoro odmotaš iz kolesa, potem vtakneš varovalko nazaj v vžigalnik. Nič ne poči. Vidiš znamko kolesa? Fanati. Lastniki takih koles ne vračajo varovalk... Poleg tega - v kateri temi smo? 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Pred eno uro je Slivka napisal: Kater Kitajc je že to..... 1 Citiraj
goB Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Zadnjič srečam sošolca iz osnovne šole, malo klepetava, kaj kdo dela in pravi da ima več kot 500 zaposlenih. Se čudim, ne morem verjeti, ... Na koncu mi pove, da je čebelar. Popravljeno pred 3 urami od goB 3 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Ne bi bil rad "špilfrderbar", ampak čebelar s 500 zaposlenimi je zelo huda sirota... V enem panju je preko zime in na pomlad (ko je najmanj "zaposlenih" okoli 8.000 osebkov. Čez poletje, ko je sezona in je panj poln, je notri okoli 50.000 osebkov... Pa to je samo en panj, kar je res zelo malo. Samo za "domačo rabo" bi bilo smiselno imeti štiri, pet panjev... Tako da 'čebelar s 500 čebelami' je dober vic že sam po sebi... Ker majhni čebelarji imajo v glavni sezoni vsaj pol milijona "zaposlenih", pravi čebelarji pa še bistveno več... Popravljeno pred 1 uro od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.