Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Mož: - "Žena, povej mi, kako to, da so ti že spet zvišali plačo?" Žena: - "Četudi ti povem, si ti s tem ne bi mogel prav nič pomagati..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Dve blondinki se pogovarjata: - "Ali je res, da je v štiridesetih nosečnost rizična?" - "Seveda!" - "Kako veš?" - "V štiridesetih je bila svetovna vojna..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj - Kakšna je podobnost med žensko in avtom? - Bolje ko je videti, dražje je vzdrževanje. Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj (urejeno) Kaj je največja želja vsakega policaja ? Da si kupi privat križišče in da gre končno na svoje... Popravljeno 22. maj od Slivka 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Chuck Norris je že bil na Marsu. Zato tam ni sledov življenja... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Chuck Norris je pogledal 180 minutni film v 20 minutah... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano petek ob 07:32 Avtor Prijavi Napisano petek ob 07:32 pred 32 minutami je Slivka napisal: Chuck Norris je pogledal 180 minutni film v 20 minutah... Ej to znam tud jaz. Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:44 Prijavi Napisano petek ob 08:44 Možakar končno zbere pogum, se odpravi k urologu in prizna: - "Gospod doktor, imam eno veliko težavo. Ob moji ženi ga ne morem več spraviti pokonci. Kaj mi lahko predpišete?" Zdravnik trenutek razmišlja, nato pa preudarno odvrne: - "Pridite jutri spet k meni na pregled. S seboj pripeljite tudi ženo." Naslednji dan možakar res pripelje ženo. Zdravnik ji ukaže: - "Gospa, slecite se do golega in lezite na hrbet na mizo." Žena naredi, kot ji zdravnik naroči. Nato zdravnik nekaj minut hodi okrog mize in si jo ogleduje. Nazadnje potegne "bolnika" na stran in mu prišepne: - "Z vami ni nič narobe. Tudi meni se ob njej ne dvigne..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:52 Prijavi Napisano petek ob 08:52 Zakaj blondinke ne skačejo čez plot? Ker dajo že pred plotom... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 09:42 Prijavi Napisano petek ob 09:42 (urejeno) Ni vse v tehniki, pomembna je tudi guma. Mislim na terenske sposobnosti vozila, da ne bo nesporazuma... Popravljeno petek ob 09:43 od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano petek ob 09:51 Avtor Prijavi Napisano petek ob 09:51 Cestne letne gume z bolj mal profila pa se po ravnem ne da premikat. Tukaj bi morali dati še enega za primerjavo z zimskimi ali terenskami gumami. To bi šele bil smeh, ko bi se videla razlika. Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 08:24 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:24 Razlaga sodelavka: - "Največje skrivnosti delim samo z možem. Vem, da jih nikomur ne bo povedal, ker me sploh ni poslušal..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 08:35 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:35 V Lokovcu živi največ stoletnikov. Se vprašate, zakaj? Zato, ker v tako visoke hribe in vasi, ki so težko dostopne, zdravniki zelo težko gor zaidejo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:08 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:08 Moje telo mi pravi, da moram v toplice. Moja glava, naj grem na Maldive. Moja denarnica mi pravi: "Vzemi stol in pojdi na balkon..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 14:18 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:18 pred 4 urami je Slivka napisal: Moje telo mi pravi, da moram v toplice. Moja glava, naj grem na Maldive. Moja denarnica mi pravi: "Vzemi stol in pojdi na balkon..." In tvoja žena ti pravi: "Pojdi pomit posodo". 4 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano ponedeljek ob 15:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:41 Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: In tvoja žena ti pravi: "Pojdi pomit posodo". @Slivka pravi, zdajle grem pa po LOPATO.... 🥴😉. 2 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 16:13 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:13 pred 34 minutami je Bini napisal: @Slivka pravi, zdajle grem pa po LOPATO.... 🥴😉. Zakaj, a mu je žena naročila gredice prekopat? Posodo bo pol zvečer zrihtal. 2 Citiraj
goB Napisano torek ob 09:28 Prijavi Napisano torek ob 09:28 (urejeno) Mogoče ni vic ... Zdravniku v javnem zdravstvu težko pojasniš, da si bolan. Zdravnika v privatnem zdravstvu pa težko prepričaš, da si zdrav. Popravljeno torek ob 09:31 od goB 4 2 1 Citiraj
goB Napisano torek ob 09:33 Prijavi Napisano torek ob 09:33 Zakonca v zrelih letih zjutraj v kopalnici: - Dragi, si umil zobe? - Sem, pa tvoje tudi. 1 1 Citiraj
goB Napisano torek ob 09:41 Prijavi Napisano torek ob 09:41 Prehranski dodatki: Vsevprek mi priporočajo magnezij, železo, kalcij, cink... Vsega po malem. Počutim se kot rudnik. 1 Citiraj
Boss Napisano torek ob 16:12 Avtor Prijavi Napisano torek ob 16:12 Še dobro, da ti ne priporočajo Svinec, Živo srebro, Kadmij in Arzen.... bi se dalo pol sklepat, da se te mislijo znebit. 😜 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 53 minutami Prijavi Napisano pred 53 minutami Pijemo kavo, debatiramo, se spominjamo traparij, ki smo jih naredili, pa se enkrat oglasi sodelavka in reče: - "Kar jaz zaserjem iz dolgčasa, tega ne bi noben moški niti mrtvo pijan..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 43 minutami Prijavi Napisano pred 43 minutami Imam 75 kg. Vse ostalo sta ljubezen in dobrota... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.