Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Va?n da je rde?a :rispekt:

Sm predvidevu da ti bo barva u?e? :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Tisti ki gledate BB si mal poglejte spodnji link, gre se o alenu, je pa velik sme?nih slikc o njem :D

http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=89476

Fak, jaz bom umrl od smeha! :hohoho::hohoho::hohoho: "Pa od sedaj naprej sem njegov fan ?e samo zato ker je res hecn. Pa kake nore ideje imajo tam na mnenjalniku... :bravo::hohoho:

Objavljena slika

Jaz bom od obilice slik res padu s stola od smeha no! :hohoho::D

EDIT: ?e kar gledam uno temo in umiram od smeha ker ima res zakon fris. Genau za PS. lol :D

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

HUDA!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

a sam js ne ?tekam zakaj je tok sme?n? :ne vem:

Odgovor: ker pa? je :P

post-657-1178411895.gif Klikni na sliko in po?aki :D

post-657-1178412208.jpeg

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

He he,faca je ja! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Tole si poglejte, o?itno teta nima za spodnjice, al pa ni gorka nanje, no sej ve?ina mo?kih je gorka da ona ni gorka nosit le-teh, zdej bo po sistemu Karitas dobila neki cunjic! :P

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096800.php

P.S. Ampak tale tetka zgori mi pa fenomenaln zgleda! :ouje::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Tole si poglejte, o?itno teta nima za spodnjice, al pa ni gorka nanje, no sej ve?ina mo?kih je gorka da ona ni gorka nosit le-teh, zdej bo po sistemu Karitas dobila neki cunjic! :P

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096800.php

P.S. Ampak tale tetka zgori mi pa fenomenaln zgleda! :ouje::ljubezen:

Zakaj nobeden ne re?e; "sleci se" :P:hohoho:

Napisano

A tole belo, kar sta mulca razmazala, je vsebina posodice, kamor je foter med gledanjem

"film?kov" po TV "odto?u" v obdobju, ko je bila ?ena nose?a pa je bil prikraj?an... :hohoho:

Nekam sumljiva je takale kanglica v dnevni sobi...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Ja, sem jest tut "kanglco" najdu doma, ko sem bil majhen..... :hohoho:

Napisano

thebill kar 666. odgovor si dal na to temo :P

Bemo, grem kar zdele eno kozo zaklat na sredi pentagrama pa mal pomolit (ta temnemu) gospodu... :hohoho:

no,..sam da je nisi napolnu

Men se zdi bol?, da je nisem spraznu... :hohoho:

Napisano

Evo, se je zacelo - evropski vici o Slovencih :

1. If you open the umbrella in the street of Ljubljana, be careful not

to hurt somebody's eye in Maribor.

2. Why don't the ski springers in Planica do more than 250 meters?

Because they would fly to Italy

3. The shortest joke in the world: A couple is walking along the

slovenian coast...

4. What's the colour of the slovenian patrol boats? Both of them are

blue.

5. Slovenians don't need mobile phones. They can communicate yoddling

from one end of the country to the other.

6. What do the Slovenians need radars for? For fun.

Napisano

3. The shortest joke in the world: A couple is walking along the

slovenian coast...

haha ta je dobra

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Fak mene po dnevu ali dveh iz kože dajejo, če kaj ni urejeno... teli pa so res maherji. A si preveril, a se ji je mogoče krogec zbrisal pa zdaj ne najdejo.
    • V Sloveniji komunizma kot takega ni bilo, ampak je bila neka oblika samoupravnega delovskega socializma Pravi komunizem je čisto nekaj drugega in brez skrbi, če bi ga imeli bi si ga prav dobro zapomnili.   Je pa prav, da res ostanemo v sedanjosti in tudi sam nikakor ne podpiram tehle migrantov, ki sem niso prišli zato, da bi si ustvarili lepše življenje v Sloveniji, ampak, da bi naredili shithole, kot so ga imeli tam, od kjer so odšli. To, da se jim pa priklanjajo vsepovsod po EU pa ni problem, ki bi ga ustvarili levica (razen, če je Merklca levičarka pa do danes tega ni nihče opazil).   Drži, visoki socialni transferi so kontraproduktivni v moderni družbi.. če ti nč ni, pojdi delat.    Nevladne organizacije - če se dela red, potem se naj odklopi iz financiranja tudi RKC. Se pravi enaki vatli, dokler pa se bo delala selekcija na relaciji vaši/naši pa pač to ni ravno demokracija, ampak bolj avtokracija.   Korupcija ne pozna pojma levo/desno in volilce fopat s tem, da je korupcija slaba, dokler ta isti, ki to razlaga, ni sam udeležen v kupčkanju. Potem vsi taki pozabijo, kako so hlinili nedolžnega poštenjaka še nedavno. Recimo zame Stevanović uteleša nekoga, ki bi z lahkoto se pustil kupiti, a danes je glavni borec proti korupciji oziroma se razglaša za takega.   Pri domoljubju je pa tako, da tisti, ki najbolj kruli o domoljubju je navadno ravno kontra in bi se tujcu prodal za fičnike. V politiki poznamo take domoljube, ki so se enkrat klanjali Orbanu, drugič Trumpu in Bibiju, pa malo so razne Sanaderje prosili za pomoč pri volitvah pa še kvazi izraelski privatni mosad gostili, kjer so se seveda pogovarjali le o razmerah na bližnjem vzhodu. Kdor verjame tej zgodbi je.... **** ne bom napisal kaj, da ne bo žaljivo.     Bistvo vsega na koncu pa je le to, da dejanja govorijo in ne besede. Besede so poceni, dejanja pa imajo svojo vrednost. Sicer pa itak bomo videli kdo je mož beseda in kdo samo blefer.
    • Ja tudi sam se zelo veselim in komaj čakam Končno vstopamo v slovensko pomlad ♥️
    • Ne bo, ker je SDS kupil unga Pucka v obliki Stevanovića in kompanije. Se pa kr veselim, ker zdaj bo pa vse idealno in odlično, brez korupcije in visokih davkov. Noro dobro bo.
    • To je pa reciever neki zbluzil... brez, da na servisu pogledajo bo bolj težka po moje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.