LabiGT Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 hahah kok neumen vic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 6. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2007 ampak res je neumen... tolk neumn, da sem se res nasmejal... me je pa spravil v dobro voljo Citiraj
Grega_ Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 Na sajmu piva sreli se kolege predstavnici raznih pivovara. I tako, odluce njih trojica otici na pice. Dodje im konobarica i pita ih sto ce naruciti. Amerikanac iz Budweisera naruci jedan Bud, Nizozemac iz Heinekena naruci Heineken, a Irac iz Guinessa naruci Pepsi. - "Pa dobro, covjece, zasto si narucio Pepsi?", upitase Irca. - "Ma", odgovori im Irac, "ako vi decki necete pivo, necu ni ja." Citiraj
Boss Napisano 6. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2007 Po katermu letu starosti rabi? tole? nuts bra Citiraj
qwerty Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 kira fora tole si raj poglej na?e VZORNIKE Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 star posnetek, poznamo tudi voznika Citiraj
Boss Napisano 6. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2007 je qwerty napisal: tole si raj poglej na?e VZORNIKE Mene sicer tole ne moti kaj dosti, dokler je hitrost pod nadzorom (policijskim, hehe )... bi pa znoru, ?e bi me nato to?no tale ustavil in mi pamet solil, ker sem bil 10km/h prehiter, ?e?, da s tako vo?njo ogro?am vse okoli sebe. Citiraj
LabiGT Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 je Marko_mx-3 napisal: star posnetek, poznamo tudi voznika kdo pa je voznik? in kaksen naglas je to? tile L-ji se posebej....brez LLuck... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
zemir Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 je LabiGT napisal: kdo pa je voznik? in kaksen naglas je to? tile L-ji se posebej....brez LLuck... N? skrbet je slovenc od Vide bratranc. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 11. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2007 Tale vic je stara ampak me vedno znova nasmeji ?ena vara svojega mo?a z ljubimcem, med tem ko je on v slu?bi. Njen devetletni sin pride domov in ga stla?i v omaro in zapre vrata, da ju ne bi motil. ?ez nekaj trenutkov pride mo? domov in ?ena tudi ljubimca strpa v omaro, kjer je ze njen sin?ek. Fantek hitro za?epeta: "Temno je tukaj." Mo?ki odgovori : "Ja, je." Fantek: "Imam baseball ?ogico." Mo?ki: "O, lepo." Fantek: "A jo bo? kupil?" Mo?ki: "Ne hvala." Fantek: "O?ka je zunaj." Mo?ki: "OK, koliko?" Fantek: "20 ?." Nekaj tednov kasneje se stvar ponovi in fantek spet kon?a v omari z ljubimcem svoje mame. Fantek: "Temno je tukaj." Mo?ki odgovori: "Ja, je." Fantek: "Imam baseball rokavico..." Mo?akar se spomni kaj je bilo nazadnje in takoj vpra?a: "Koliko?" Fantek: "40 ?." Nekaj dni kasneje pride o?e domov ves razpolo?en in vesel in re?e sinu: "Daj vzemi ono baseball ?ogico in rokavico pa greva na dvori??e malo igrati". Sin mu odgovori : "Ne morem o?ka, prodal sem jih". O?e vpra?a: "Za koliko si jih pa prodal?" "60 ?", odgovori fantek. O?e se razjezi in za?ne vpiti na sina: "Grozno je tako odirati svoje prijatelje za nekaj kar ni vredno niti ?etrtino tega kar si dobil, takoj greva v cerkev, da se spove? grehov!" O?e zgrabi malega za roko in gresta direkt v cerkev. Porine sina v spovednico in zapre vrata. ?ez nekaj trenutkov se fantek usede in za?ne: "Temno je tukaj." ?upnik: "Pa ne za?ni spet s tem sranjem!" Citiraj
Allyssa Napisano 11. september, 2007 Prijavi Napisano 11. september, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 14. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2007 ?ena kupuje ljubljen?ka za mo?a v trgovini za male ?ivali, vendar ji cene niso preve? v?e?. Najde trgovca in mu razlo?i svoje te?ave. "No ja", odgovori trgovec, "zadaj na dvori??u imam ?abo, ki vam jo prodam za 50 EUR." "50 EUR" odgovori ?ena, "kaj ni to malo predrago za ?abo?" "Ta ?eba je vredna tega denarja, ker ga zna dobro 'pocuzat' ", odgovori trgovec. ?enska je ?okirana vendar, ker njen mo? ljubi to vrsto seksa, njej pa ni preve? v?e?, pomisli da bi lahko bil to dober nakup. Kupi ?abo, jo odnese domov in mo?u razlo?i prednosti njenega darila. Mo? je skepti?en, a obljubi da bo ?e isti ve?er sprobal ?abo. ?ena se veselo odpravi spat, vedo? da ji mo? nocoj ne bo te?il. Nenadoma jo prebudi hrup iz kuhinje. Odpravi se pogledat in najde ?abo in mo?a, kako vle?eta lonce iz kuhinjskih omaric in pregledujeta kuharske knjige. "Kaj pa delata?" vpra?a. Mo? odgovori, "?e mi uspe nau?iti to ?abo ?e kuhat, lahko kar izgine? za vedno!" Citiraj
Allyssa Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 He he,Boss! Kolko si reko da pride ?aba?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 14. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2007 je poky napisal: He he,Boss! Kolko si reko da pride ?aba?? ?aba, ki pocuza - 50? ?aba, ki zna poleg cuzanja ?e kuhati - priceless Citiraj
Allyssa Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 za vse ostalo mastercard Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 je Allyssa napisal: za vse ostalo mastercard Me ne,se gre tudi z kako Viso ali Americanom skozi potegnit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 si ?e najdu ?abo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 je Allyssa napisal: si ?e najdu ?abo? Ma ne,tu pri nas na ?tajerskem jih ni tolko,morem prit k vam pogledat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 ja zabarke obvladajo ni kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 He he,ti ?e ve?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 je LabiGT napisal: ja zabarke obvladajo ni kaj samo kaj? prito?evati se in jamrati Citiraj
Allyssa Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 je Marko_mx-3 napisal: samo kaj? prito?evati se in jamrati to so pa dom?al?ani specializirani,..ne glede na spol Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 no no, ti ?e spada? pod ljubljan?anke in jaz na tvojo ?alost ali sre?o nisem dom?al?an, je voda vmes Citiraj
Allyssa Napisano 14. september, 2007 Prijavi Napisano 14. september, 2007 je Marko_mx-3 napisal: no no, ti ?e spada? pod ljubljan?anke in jaz na tvojo ?alost ali sre?o nisem dom?al?an, je voda vmes ma? slamo na grbu? ma?! konc debate Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.