Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Zajeta slika.JPG

Je bilo bolj okusno, kot je za videti...

Ni šanse, da pojem tisto zelenjavo... 😁🙃😉

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

V neki drugi temi sem že pisal o krompirju in razsvetljenstvu...

Zajeta slika.JPG

Optimist bi napisal... glej kako dobr kanal pobira vodo, da je že čist suho tam.

33112_1.png

Napisano

Komentira sodelavka:

- "Če me med delom vidite, da se pogovarjam sama s sabo, to ne pomeni, da sem nora, ampak da za mnenje sprašujem strokovnjakinjo..."

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Rečem jaz:

- "Z nekaterimi ljudmi se pogovoriš in rešiš probleme."

Pa sodelavka odgovori:

- "Z nekaterimi pa se nikoli več ne pogovarjaš in imaš tudi rešen problem..."

Očitno ženska ima nekaj izkušenj...

serviser.gif

Napisano

V vložišču se nas naenkrat znajde nekaj več, pa hitimo vsak po svoje in se ogibamo drug drugemu in se zgodi - sodelavka zvrne škatlo kuvert, ki se razletijo naokoli. Malo ji je nerodno, pobira kuverte in zraven komentira:

- "Za dobrim konjem se dviga prah."

Jaz ji pa pomagam pobrat kuverte pa mi butne skozi možgane, se ustavim, jo pogledam in rečem:

- "Za dobro kobilo se pa dvigne konju..."

• Haha 2
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Sodelavka razlaga:

- "Moj mož je zmeri fušal popoldne po šihtu da je še malo zaslužil, sedaj so pa toliko šle cene gor da je šiht pustil in fuša cel dan..."

serviser.gif

Napisano

Imamo v službi eno vegetarianko (al je celo veganka) in mi spet nekaj začne da kakšen sem, ko puranom in kokošim kar odsekam glavo in jih pečem,... Pa meni butne skozi možgane in odgovorim:

- "Samo, da te spomnim: Bog je ljudi nalovil iz raja zaradi jabolka, ne pečenke..."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.