?portni kolelktor
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zleze štromar na štango, Janezek ga pa gleda. Pa mu padejo kombinirke na tla in mora dol. Janezek pa pravi: - "Veste, moj ata je tut štromar in ma zmerej dvojne kleše da mu ni treba dol lest če mu lih dol padejo." Štromar odgodrnja nazaj gor in lej ga vraga, mu pade šraubncigr. - "Veste, moj ata ma tut dva šraubncigra, lih č mu dol pade." Majstr malce besn šlic odpre in gre scat v grmole, Janezek ga pa gleda.Štromar popizdi in se zadere: - "Kuga je, mulc, a boš reku da ma tvoj fotr dva?" - "Dveh lih nima, ma pa dvakrat večga..."
-
Potem pa še enkrat preberi: Torej, nekaj so nekatera ugotovljena dejstva "Darsova pogodbena avtovleka bi ga morala odpeljati najkasneje v 45 minutah po klicu, pa ga ni, ker naj bi voznik naročil svojo vleko. Nadzornik, ki ga je dvakrat obiskal, mu je to dovolil in tudi to naj bi Dars preiskoval v internem nadzoru,", drugo je neposreden vzrok in krivec nesreče.
-
An Arab at the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast...
-
V šoli je učiteljica spraševala otroke, kako živijo doma in kako so socialno preskrbljeni. Pa začne ena punčka: - "Moj oči je policaj pa včasih koga kaznuje, imamo avto, hišo, na morje, gremo, skratka dobro živimo." Oglasi se še en učenec in reče: - "Moja mama je pa prostitutka pa zjutraj prinese denar domov, imamo avto, pa stanovanje in tudi mi gremo na morje, skratka dobro živimo." Iz zadnje vrste pa se oglasi Janezek - "Moj oči je pa šofer kamijona, pa če ne bi bilo unih dveh prej bi mi tut dobr živel..."
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Berem tale članek. V njem je takoj pod naslovom napisano: Po nesreči, ki je konec avgusta na primorski avtocesti terjala tri življenja, je izredni interni nadzor na Darsu končan. Po poročanju televizij POP TV in Kanal A so ugotovitve potrdile, da je tovorno vozilo, v katero se je voznik osebnega avtomobila zaletel, predolgo stalo v odstavni niši. Zdaj mi pa ni jasno, zakaj in kako je na prometno nesrečo vplivalo, koliko časa je tam stal? Možakar je poklical svojo avtovleko, ker DARSova je zlatarsko draga. Se zgodi, niso prišli tako hitro, kot bi bilo treba. Ampak tovornjak je bil pravilno umaknjen in pravilno označen. Pa kaj, če je tam stal nekaj več časa? Lahko bi se pa pokvaril 15 minut pred nesrečo in bi spet tam stal. Ne razumem, zakaj je to, koliko časa je tam stal, pomembno za nesrečo? Ne rečem, če bi bil na voznem pasu ali izvozu z avtoceste. Ampak bil je v odstavni niši - ki je namenjena temu, da se pokvarjena vozila tja umaknejo. In zdaj bodo spet iskali krivdo in sokrivdo povsod naokoli, predvsem pa tam, kjer ni treba...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.