nekdo ki je komaj dokončal osnovno šolo in nekako spacal srednjo, in ima srečo da je kandidiral v nekem zakontem okraju in dobil nekih 700+ glasov, naj bi bil upravičen do 5k + (bruto) mesečne plače, heh....saj se hecaš, a ne? Poleg tega kot vsi ostali pišejo igrajo na karto "deležev" pri raznih poslih..... -> tole je dokaj dober in realen prikaz -
Boss, vedno bolj me presenečaš. A to resno misliš, da ta "folk", ki gre v politiko, potem, ko dobi malo boljše plače, ne razmišlja o dodatnem "zaslužku". Vedno so pripravljeni na sodelovanje pod mizo. Vsi.
To se ne dogaja samo sedaj v kapitalizmu, ko vse več ali manj pride na plano, ampak se je za časa težkega komunizma še bolj. Vile in vikendi so takrat od tistih "ta trdih"politikov v 60-h, 70-,in rasle not po dežju. Samo na koncu ulice, kjer sem živel kot otrok, sta si dva politika (politik in političarka) zgradila vile z bazenom z razgledom na Koper in pol koprskega zaliva. Pred njihovimi hišami se ni smelo graditi ničesar.
Za ta cirkus, ki smo ga videli zadnja štiri leta v parlamentu, si ne bi vladajoči zaslužili niti minimalca.😉
ni potrebe, jaz bom sedaj ko se približujem 200kkm na m6 g192 ki je vsakodnevno v uporabi prvič menjal oba jermena + napenjalec
vodne črpalke ne bom menjal, ker je suha
ko začne curit ali pa ti jermen cvili, takrat menjaš
Ne Boss, tu se ne strinjam s teboj. Ljudje intelektualci, tudi akademiki, so se nekoč odločali za vstop v politiko. V začetku Slovenije. Ko so (smo) verjeli v projekt. In, ne, niso se odločali zaradi denarja.
Večina je kaj kmalu ugotovila, da je ta projekt stvar za pokvarjence in so se raje umaknili. Sedaj večinsko v politiko vstopajo ljudje, ki bi bili sicer na minimalcu, veliko je sploh nezaposljivih. Sploh z šolo obramboslovja.
Sigurno je tako. S prenizkimi plačami za pomembne pozicije pride do razvrata korupcije, ker tako pač je.
Je pa ob situaciji nepravilnosti potreben takojšen odpust iz omenjenih pozicij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.