mazda_mx Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Je kaj interesentov da se naredi dyno day in pomeri razno razne avte? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Je konc mesca, zdej je gu?va. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Je kaj interesentov da se naredi dyno day in pomeri razno razne avte? ravn dons so mel, oz. ga ?e majo foruma?i iz Type-R foruma ?e se ne motim bi pa dons pr?u, ?e nebi blo preglavic z ma?ino in bi ble meritve verjetn ?ist napa?ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 17. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2011 V glavnem, ce nobena Mazda ne bo pokazala vec kot tale Renault bo bolj svoh :-) Citiraj
Symon Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 V glavnem, ce nobena Mazda ne bo pokazala vec kot tale Renault bo bolj svoh :-) Owned. Mazda (?al) trenutno sploh nima ni? konkretnega ve? na trgu. RX serija je bolj sama sebi namen (ohranjanje wankla toda za ceno velike porabe obenem jo izgleda matrata zanesljivost in posledi?no ohranjanje cene), 3 MPS je v svoji konkurenci hitra le naravnost in ni za resno teranje, MX-5 je pa sicer super avtomobil?ek ampak tudi ni? ve? kot avtomobil?ek, torej igra?ka, ki jo ve?ina ne more imeti kot drugi avto. Citiraj
mazda_mx Napisano 17. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2011 Kaksen MPS bo ze pokazal kaj. Vsekakor pa dobrodosli v najbolj sodobni dyno delavnici pri nas. Citiraj
Deeyan Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Kaksen MPS bo ze pokazal kaj. Vsekakor pa dobrodosli v najbolj sodobni dyno delavnici pri nas. kolk je pa cena za meritev? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 18. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2011 30 eur za dyno day. Citiraj
mazda_mx Napisano 24. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2011 Danes smo si vzeli cas za ameriske avte Citiraj
uklopko Napisano 24. september, 2011 Prijavi Napisano 24. september, 2011 in kok so se kaj meritve ustavljale!!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazda_mx Napisano 24. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2011 Malenkost manj kot 300KM. Citiraj
uklopko Napisano 24. september, 2011 Prijavi Napisano 24. september, 2011 Malenkost manj kot 300KM. cool js bi bil tud happy s tem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 24. september, 2011 Prijavi Napisano 24. september, 2011 cool js bi bil tud happy s tem someday Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 24. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2011 Se je kdo odlocil, da bi prisel na dyno day? Citiraj
ro-bi Napisano 25. september, 2011 Prijavi Napisano 25. september, 2011 Se je kdo odlocil, da bi prisel na dyno day? Sem malo po?il tovornjak u rit in mi zdaj popravljajo (menjajo) havbo in masko.Ko bo fertik, pridedm pomerit moj VS stock flash.lpR Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. september, 2011 Prijavi Napisano 25. september, 2011 Ko bo avto zrihtan in ulaufan bi ga preveru kdaj bo to bo pa ?s pokazu Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2011 Prijavi Napisano 25. september, 2011 Se je kdo odlocil, da bi prisel na dyno day? js bipr?u, sam sklopko morm zamenjat, upam da pride ?e ta teden Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 25. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2011 Imam eno sportno lamelo viska ce kdo rabi :-) Citiraj
jures Napisano 25. september, 2011 Prijavi Napisano 25. september, 2011 Sem malo po?il tovornjak u rit in mi zdaj popravljajo (menjajo) havbo in masko.Ko bo fertik, pridedm pomerit moj VS stock flash.lpR premalu konjev za prehitevat? Popravi jo. Sem interesent ?e bo le cajt...zanima me koliko doda powerbox na eni povpre?ni mazdi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ro-bi Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 premalu konjev za prehitevat? ?e gleda? stran, potem konji ne ?tejejo Citiraj
mazdaman Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ?e gleda? stran, potem konji ne ?tejejo Ja potem je dovolj samo en konj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Ja potem je dovolj samo en konj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazda_mx Napisano 29. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2011 Sobota 8.10. je v nacrtu za dyno day. Citiraj
Deeyan Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Sobota 8.10. je v nacrtu za dyno day. ?e dobim in mi rata do takrat kuplongo zamenjat pridem 100% Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Kje se ?e nahaja ta "gara?a"? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.