iceman22 Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Evo sm poklical mocnika ce imajo tester za webasto in je reku da ga imajo amoak lahko samo napake pogledajo ce so pa kdaj imel kj za popravljat so kr na bejo poslal. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 V ?em je pa ta webasto druga?en od najinih dveh potem? Citiraj
SpEkTr Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Heh, spet so kake 'japonske' bu?e Citiraj
iceman22 Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 ni druga?en...ravno zato je lahko samo druga?e nastavljen. upam da je samo to...in da bova cimprej to zrihtala in da se bom grel... Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 15. november, 2011 Prijavi Napisano 15. november, 2011 bo nekaj na tem (V je naslednjik Cja) if your Thermo Top V is configured as a suplemental heater instead of a parking heater, the Telestart wont help. Suplemental heaters are in its essence the same as a parking heater, but the difference is that they only accept the suplemental heater command. The telestart when connected via the W-Bus connection to the suplemental heater will issue an parking heater command, but the suplemental heater wont acknowledge that. Its matter of software of the Thermo Top V device, Mislis da bova kj zrihtala? Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Kj novega? Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 daj mi mal ?asa no, komi dam pri?el Je.. ga neucakan sm. mam pa Dons avto na servisu pa sm reku da naj mal pogledajo ce lahko oni kj zrihtajo webasto oziroma software. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 A to si bil ti, k si v?eri avto prpelu tja Pa te je Marjan potem dam zategnil? :-) Citiraj
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 A to si bil ti, k si v?eri avto prpelu tja Pa te je Marjan potem dam zategnil? :-) Jp. Previlegij ane? Ti si pa imel zunaj parkiran avto. KR- KP pa se neki tablice ane? Ti pa mas dons novo 6 ane? Se okol peljes. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Yup, that was me :-) Ja, z novo se vozim. ene par dni ?e :-) Citiraj
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda. Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N naKoncu a ne. Citiraj www.trziskisladoled.si
iceman22 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N naKoncu a ne. Evo zrihtal webasto dela ko urca. S pomocjo Ajvara in Juresa. Stvar deluje zamenjal smo software od ene stare mazde z novo. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 bravo fantje! Tako se dela Citiraj
iceman22 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 logiko - ?ip, ne samo SW. P.S. In pri?parali zlatarskih 400? + delo....(vir Webasto d.o.o. ) Sj to sm mislu. Menjal smo mozgane od webasta. Tko da vsi upgredajo avtomobile edino ks downgrejdam. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Sj to sm mislu. Menjal smo mozgane od webasta. Tko da vsi upgredajo avtomobile edino ks downgrejdam. To se dela, ?e vedno stari mazdilaki bolj?i kot novi !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 ti si po moje na skrivaj uturil logiko od bencinarja in je za?el delat Pa ne tako naglas !! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Zanimivo, 0.62 litra na uro je porabil. Ta na? webasto pa baje dobra 2 decilitra, ?e gre verjet specifikacijam Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2011 Prijavi Napisano 17. november, 2011 Zanimivo, 0.62 litra na uro je porabil. Ta na? webasto pa baje dobra 2 decilitra, ?e gre verjet specifikacijam Tole je ena stara roba, samo grem stavit, da taole vezje dela na webastu Bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Kdo pa je ce ni skrivnost? Mare- mogoce? Citiraj www.trziskisladoled.si
mare- Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 boitch, mare caka logiko - v prihodu Logiko ja,pa ?arnce predeje tudi . Citiraj
boitch Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 webasto zmontiran v mojo kravco. dela iz spalnice na parking bravo jures, hvala za vse skupaj Citiraj
KAALman Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 emm... kak pa zve?em, ?e mam ?e timer uro vgrajeno na uri so zadaj 4 kabli priklopljeni, ?rn, rde?, rjav in zelen... na sprejemniku imam enake kable, + dodatno ?e oran?nega in belega... morata biti oba sistema zvezana, ali lahko uro nadomestim s sprejemnikom, ter kako... ? Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.