Gost Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Evo, ko ima? mal preve? ?asa si izmisli? nekaj takega. Vabljeni na poraba izziv, kjer bomo lahko podrli marsikateri tabu, sodelujejo lahko vsi, dizli, plina?i, bencinarji, ter izvenkategorniki, kot so motorji, traktorji, bicikli... Pravila: MERILA 1. del - Skupinski ?tart ob istem ?asu s polnim tankom na isti bencinski postaji - postaja A- Skupinski cilj zopet bencinska postaja, kjer vsak natanka spet polno - postaja B. Referenca je ra?un - litri in ?as na ra?unu Nato gremo lahko skupaj kam na kavo itd 2. del, povratna smer - ?tart ob isti uri nazaj na cilj, ki je originalna bencinska postaja, kjer se zopet polni do vrha, spet reference ra?un s ?asom in litri PRAVILA NA POTI - vozi se po omejitvah- ?tevilo potnikov neomejeno po prometni- vsak sam dolo?i na?in vo?nje in pot med A in B ter B in A, torej ni to skupinski izlet- zastoji, semaforji, okvare itd, vse je del poti REFERENCA ZA PORABO VSAKEGA VOZNIKA: - ?as (A do B ) + (B do A) = T- litri (A do B ) + (B do A) = L 1. skupina - najbolj?i rezultat/razmerje med porabo in ?asom na poti Lx100/T v sekundah = Xnajve?ji X zmaga - ker je porabil najmanj v najkraj?em ?asu na isti poti primer: voznik 1 je za isto pot porabil 20L ter vozil 1:10:20 torej 1 - 2000/4220 = 0,473 voznik 2 je za isto pot porabil 20L ter vozil 1:11:30 torej 1 - 2000/4290 = 0,466 2. skupina - najbolj?i rezultat poraba / uradne KM na isti poti L/KM = xnajmanj?i X zmaga - ker je porabil najmanj L na konja na isti poti primer na 100km CD136 porabi 6L = 6/136 = 0,044 ajvar porabi 8L = 8/260 = 0,030 Ta zna biti zanimiva za vse Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures2.3.4. _________________________________________________________________________ Citiraj
Symon Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Tole je izziv vreden "mednarodne" udele?be. Mogo?e pridem, ?e mi bo relacija ustrezala. Mimogrede, ?e bo vo?nja po omejitvah naj bi vsi pri?li v istem ?asu ?e izvzamemo kak?ne semaforje in kolono. Sicer si se pa dobro zamislil. Citiraj
Boss Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Obvezno je treba dolo?iti tudi maksimalni ?as, da se ne bo folk po AC vozu s 60km/h pa jih bomo pol ?e uro ?akali, da pridejo. Citiraj
Deeyan Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 mogo?e se pridru?im Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Pri vseh meritvah, ki so v na?rtu, bi mogo?e "merili" tudi, koliko ?/100 km kdo porabi. Nekdo, ki porabi 7 litrov plina bo pri?el skozi ceneje kot pa kdo, ki porabi 6 litrov bencina. Samo kot namig, seveda. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Moram prera?unat, da se mi ne bo glih takrat na turi vklopla regeneracija pa sem an konju. @Jures: mislim, da je 60km/h saj lahko AC uporabljajo vle vozila, ki po deklaraciji presegajo hitrost 60km/h. Citiraj
madmax Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures2. Madmax (ampak nisem 100% )3.4. _________________________________________________________________________ Citiraj
madmax Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 bom agipa natanku, pol bote ?ele vidli...bo vn teklo Citiraj
Slivka Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Moram pogledati na koledar, ?e imam prosto vseh obveznosti . (beri: moram ?eflo vpra?at, ?e me spusti iz hi?e ) Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures 2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif ) 3. Boss .... ma ne smem manjkat 4. Citiraj
canyon Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures 2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif ) 3. Boss .... ma ne smem manjkat 4. Canyon ( ce mi nebojo kej na sihtu zbrklal da bom mogu pol delat ) 5. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Pa imajo v Bovcu LPG? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
kowkele Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 majo v Kobaridu po novem. Citiraj
Deeyan Napisano 1. marec, 2012 Prijavi Napisano 1. marec, 2012 bemti, sm se mislu prijavit, pa sm lih zutri na ?iht, tak da mam delovno soboto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 1. marec, 2012 Prijavi Napisano 1. marec, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures 2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif ) 3. Boss .... ma ne smem manjkat 4. Canyon ( ce mi nebojo kej na sihtu zbrklal da bom mogu pol delat ) 5. tubitele 6. 7. 8. Sicer bom po vsej verjetnosti tisti vikend v soboto delal od ve?era pa do jutra, ampak roadtripom se pa ne odpovem Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 1. marec, 2012 Prijavi Napisano 1. marec, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures 2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif ) 3. Boss .... ma ne smem manjkat 4. Canyon ( ce mi nebojo kej na sihtu zbrklal da bom mogu pol delat ) 5. tubitele 6. iVar --> Micra 7. 8. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 1. marec, 2012 Prijavi Napisano 1. marec, 2012 Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju 1. jures 2. Madmax (ampak nisem 100% closedeyes.gif ) 3. Boss .... ma ne smem manjkat 4. Canyon ( ce mi nebojo kej na sihtu zbrklal da bom mogu pol delat ) 5. tubitele 6. iVar --> Micra 7.DejanOT 8. 9. 10. Mogoce bom prisel tudi jaz, me zanima kako se E36 pelje na dolge relacije LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 pa jebo mast, zakaj dajete same take datume ko sm zutri na ?ihtu s tem posledi?no mam soboto delovno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 pa jebomast mi delamo ?ez teden , druga? pa ?iht je zlata vreden......tudi ?e je sobota ja povej to tudi drugim,js ne dobim nobene punce za ster?bo..oziroma nobene pametne..sama lenoba jih je, prekleta mladina.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 @Jures, tut js delam ?ez teden s tem stavkom se pa strinjam ?iht je zlata vreden Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. marec, 2012 Prijavi Napisano 25. marec, 2012 Js sm 100%, upam sam da bo lep vreme Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
batko Napisano 25. marec, 2012 Prijavi Napisano 25. marec, 2012 ?e mi uspe dobit dopust pridem sigurno Citiraj www.gistel.si
Boss Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 ?e smo ?e za... sem jaz tudi? Glede na razli?ne poti (tudi ?tevilo km) predlagam, da se na za?etku zabele?i ?e ?tevilo km na ?tevcu oziroma vsak pove po kateri poti bo ?el pa se potem recimo na TIS-ovi mapi prebere kolk km je dolo?ena pot. Druga?e bomo te?ko prera?unal porabo ali pa da dolo?imo to?no po kateri poti se vozi. Citiraj
Boss Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 tank se bo zaplombiral , pol bo pa ?as va?en in litri, sigurno pa da naj vsak pove, da se mal lovimo ?asovno, verjetno bosta lahko najve? 2 skupinci - avtoban gorica in predel....ostane ?e avtovlak Vsaj ?tiri mo?nosti ima?: Najkraj?a je ?ez ?kofjo Loko - 125kmSledi ?ez Vr?i? - cca 135km, ki je verjetno ?asovno najhitrej?a (precej poti je po AC)Potem ?ez Logatec in Idrijo, ki je 145kmNajdalj?a je pa ?ez Novo Gorico - 185km in tudi najpo?asnej?a Citiraj
Deeyan Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 se zna zgodit, da sm u soboto frej, v tem primeru pridem! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.